Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות אני ועוד כמה חברים הצטרפנו לאימון נהיגה בכוכב יאיר שאורגן ע"י לאון.

בזמנו יצאתי בהצהרה שאני לא אלך לכוכב לאחר עליית המחירים אבל כפי שניתן לראות בסופו של דבר נשברתי :wink:.

התחלנו בזריחה, המסלול היה לח וחלק מאוד מה שדי הפתיעה אותי בהקפה הראשונה (לא לקחתי ברצינות את לאון כשאמר שהמסלול ממש חלק).

מבחינת אירגון היה מעולה. הספקנו לנהוג הרבה בזמן שהוקצה לנו. ביום חם זה לא היה עובד מכיוון שקצב העליה למסלול הוא מהיר יחסית והרכב לא ממש מספיק להתקרר בין מקצה למקצה. זה המצב בכל אופן בצרפתיה מזדקנת :-D.

ובקיצור, מקווה שתהנו מהסרטון!

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

סמוראי, תבדוק אולי הבעיה אצלך. בדקתי עם כמה אנשים והסרטון עובד.

המחיר הפעם היה 350 ש"ח למשתתף, 3 סבבים כאשר בכל סבב 4-5 רכבים. סה"כ שעתיים אינטנסיביות ללא הפסקות.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

נראה כמו חבורה נהדרת.

יפה!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מהימים שיצא לי להשתתף בהם תמיד עלינו ל4-5 סבבים. אני חושב שזה אימון מצויין בסביבה סטרילית ומבוקרת אבל המחיר הוא פשוט מוגזם

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

מסכים לגבי המחיר. כתבתי שכאשר העלו את המחיר אמרתי לעצמי שכף רגלי לא תדרוך שם. אבל בסופו של דבר, ללא אופציות "סטריליות" אחרות, החלטתי שאני מרשה לעצמי את התענוג הזה. אני רק אחדד לגבי הסבבים, התכוונתי לשלוש קבוצות של רכבים כאשר בכל קבוצה 4-5 רכבים. סה"כ עשינו באיזור ה6/7 מקצים על המסלול, כל מקצה כ6 דקות.

והBMW לא רק שתענוג לעיניים, ללבנה (M3?) יש צליל מטמטם לגמרי!

פורסם

סרטון מצויין, צילום מעולה! :onfire:

כמו שהחבר מעליי רשם. המחיר מוגזם אבל בהיעדר אופציות אחרות אין יותר מדי ברירות. סוג של מונופול? כנראה.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

ממש אהבתי את הסרטון!

כואב יאיר ממש כיפי, נכון שהסכום גדול אבל זה לא שיש אופציות אחרות.

ה M3 חלום (למרות שאני לא אוהב במוו).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

קצת מתעלק על השרשור.

למי שלא שמע, נכון לכרגע הפעילות במסלול מושבתת לפחות לסופ"ש הקרוב, כחלק מהסגה המשפטית במקום והמאבקים של בעל המסלול על עצם קיומו של המקום.

מי שרוצה לקרוא עוד ולראות איך זה נראה מנקודת המבט שלו, מוזמן להכנס לסטטוס הפייסבוק של ברק, בעל המסלול, ולקרוא.

המחירים שם אולי גבוהים יחסית, ואולי לא (אני לא יודע כמה היה עולה אירוע כזה במקום דומה בחו"ל), אבל כרגע זו האלטרנטיבה היחידה שקיימת בארץ ושמשמת את חלקנו או רובינו כבר שנים. אישית, בתור מי שבילה שם בימי מסלול, קורסים, תחרויות סימולטורים ותחרויות קארטינג, ומקווה להמשיך ולהגיע לשם גם בעתיד, צורם לי וחבל לי מאוד שהמקום על סף סגירה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אין ביצועים כלום.

פעם הבאה נשתדל יותר.

• תוכן חדש...