Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים אני חדש בפורום ומקריאה של מספר נושאים והודעות מעריך מאוד את חברי הפורום והייתי שמח לקבל כמה עצות :)

אז ככה לפני כחצי שנה רכשתי רנו קליאו 2014 רמת גימור הכי גבוהה כוללת את כל התוספות ומנוע 0.9TURBO.

לצערי מיד עם קבלת הרכב הוקפצתי חזרה לצבא לאחר מכן נפצעתי ורק עכשיו לאחר ההחלמה אני יכול טיפה להתחיל להתעסק ברכב תוך כדי השיקום :)

מבחינת תקציב יש קצת כסף חופשי... אשמח להצעות מעניינות וטיפים

כרגע מה שהוצע לי זה תוכנה לניהול מנוע בעלות של 2500 שקלים , פורק לחץ ב600 שקלים ופילטר פתוח במחיר של 170 שקלים אין לי באמת הערכה לדעת אם המחירים הוגנים/טובים/יקרים אשמח לדעה גם בנושא הזה...

תודה רבה לכם על כל עצה!( שכחתי לציין שאני מאזור הדרום אבל אם צריך אני אסע גם לקרית שמונה :) )

קובי, :)

פורסם
הי חברים אני חדש בפורום ומקריאה של מספר נושאים והודעות מעריך מאוד את חברי הפורום והייתי שמח לקבל כמה עצות :)

אז ככה לפני כחצי שנה רכשתי רנו קליאו 2014 רמת גימור הכי גבוהה כוללת את כל התוספות ומנוע 0.9TURBO.

לצערי מיד עם קבלת הרכב הוקפצתי חזרה לצבא לאחר מכן נפצעתי ורק עכשיו לאחר ההחלמה אני יכול טיפה להתחיל להתעסק ברכב תוך כדי השיקום :)

מבחינת תקציב יש קצת כסף חופשי... אשמח להצעות מעניינות וטיפים

כרגע מה שהוצע לי זה תוכנה לניהול מנוע בעלות של 2500 שקלים , פורק לחץ ב600 שקלים ופילטר פתוח במחיר של 170 שקלים אין לי באמת הערכה לדעת אם המחירים הוגנים/טובים/יקרים אשמח לדעה גם בנושא הזה...

תודה רבה לכם על כל עצה!( שכחתי לציין שאני מאזור הדרום אבל אם צריך אני אסע גם לקרית שמונה :) )

קובי, :)

מניסיוני 2500 ש"ח לצריבת תוכנה זה מחיר סביר בהחלט. ממליץ בחום על דני מקסטיונינג מחולון, עושה תוכנות בהתאמה אישית

לכל מנוע כך שהוא מקפיד שלא להביא את המנוע למצב של בלאי מואץ מידי. אצלי במחיר הזה על מנוע 1.2tsi התקבלה תוספת

של 25 כ"ס ו-4 קג"מ מורגשים מאוד.. בנוסף רצוי מאוד עם צריבת תוכנה לעבור לאוקטן 98. זה בתור התחלה כבר שיפור משמעותי...

בהנחה שיש לך רביעיית צמיגים ספורטיביים איכותיים (אם לא אז זה הבסיס..) אני הייתי חושב לאחר מכן על קיט לשיפור היניקה

או על דאון פייפ

בהצלחה

פורסם
מניסיוני 2500 ש"ח לצריבת תוכנה זה מחיר סביר בהחלט. ממליץ בחום על דני מקסטיונינג מחולון, עושה תוכנות בהתאמה אישית

לכל מנוע כך שהוא מקפיד שלא להביא את המנוע למצב של בלאי מואץ מידי. אצלי במחיר הזה על מנוע 1.2tsi התקבלה תוספת

של 25 כ"ס ו-4 קג"מ מורגשים מאוד.. בנוסף רצוי מאוד עם צריבת תוכנה לעבור לאוקטן 98. זה בתור התחלה כבר שיפור משמעותי...

בהנחה שיש לך רביעיית צמיגים ספורטיביים איכותיים (אם לא אז זה הבסיס..) אני הייתי חושב לאחר מכן על קיט לשיפור היניקה

או על דאון פייפ

בהצלחה

כן האמת שכבר יצא לי לשמוע על דני כמה דברים טובים...כמובן שמיד לאחר הצריבת תוכנה והכל אני יעבור לאוקטן 98 מבחינת הצמיגים לצערי עדיין לא מצאתי משהו במחיר סביר שעומד בתנאים אז אני עדיין בחיפושים :\

תודה רבה רבה על העזרה!!! :)

פורסם

בכיף. מבחינת צמיגים ספורטיביים toyo t1 sport יהיו מעולים לרכב שלך, אחיזת כביש ממש טובה ביבש ורטוב.

אם אני לא טועה מידת הצמיג שלך היא 205/55/16? יש במידה הזו והמחיר נע בין 400-450 ש"ח לצמיג דרך האתר טייר פור יו. ממליץ בחום

פורסם
למה לא ללכת על הקליאו 1.2t ?

הוא ציין שכבר רכש את הקליאו 0.9!

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

ליאור צודק, מבסיסו ה-1.2 יותר טוב לשיפורים, למרות שגם שם הגבול הוא לא גבוה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כמו שנאמר כבר כאן למעלה רכשתי את ה0.9 כבר... אז זה היה בגלל התקציב... מבחינת הצמיגים הוא הגיע עם צמיגים של קונטיננטל פשוטים לא ספורט/חתך נמוך..

וyud תודה רבה על ההמלצה אני אבדוק את זה יותר לעומק! :)

פורסם

שתתקין את התוכנה אשמח שתרשום את ההתרשמות שלך וההבדלים.

לי יש את הפיאט 500 טווין אייר 0.9 שזה מקביל לקליאו רק יותר קל,וגם אני חשבתי לשים תוכנה למרות שאני מאד מבסוט מהמנוע.(לא נופל מכל 1600 רגילה)

פורסם
שתתקין את התוכנה אשמח שתרשום אאת ההתרשמות שלך וההבדלים.

לי יש את הפיאט 500 טווין אייר 0.9 שזה מקביל לקליאו רק יותר קל,וגם אני חשבתי לשים תוכנה למרות שאני מאד מבסוט מהמנוע.(לא נופל מכל 1600 רגילה)

צודק לגמרי... האוטו ממש זריז לפחות הקליאו היתה לי איביזה 1600 ידני 105 כס לפני הקליאו ואני מרגיש את ההבדל בנוגע לתוכנה השבוע אני אתקין אותה :)

פורסם

פורק לחץ מיותר ולא ממש משפר משהו בשלב הזה חוץ מהצליל שזה כבר טעם אישי. תתחיל מתוכנה ואולי קיט יניקה ייעודי אם יש. גם לצמיגים הייתי נותן עוד זמן לפני החלפה.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
פורק לחץ מיותר ולא ממש משפר משהו בשלב הזה חוץ מהצליל שזה כבר טעם אישי. תתחיל מתוכנה ואולי קיט יניקה ייעודי אם יש. גם לצמיגים הייתי נותן עוד זמן לפני החלפה.

בנוגע לפורק זה נטו רעש כרגע... באמת אוהב את הרעש, נתחיל מהתוכנה ונראה איך מתקדמים משם :)

פורסם

אשמח לדעת איזה פורק לחץ המליצו לך עליו.

כי אני גם מחפש לקליאו שלי

האם תהיה בעיה עם אחריות היצרן לתוכנת הניהול/פורק?

פורסם

03/12/14 - אחרי יום ארוך בסדנת E&A בוצעו ההתקנות הבאות - פורק לחץ של פורג' 004 ,פילטר פתוח וכמובן תוכנה הרכב כרגע בשעה טובה Stage 1.

במהלך הימים הקרובים נבחן את התוכנה ושאר הדברים קצת יותר לעומק... תודה רבה לאלי ואביחי מE&A על השירות הנפלא הסבלנות ובעיקר על העבודה המקצועית!!

מבטיח לבקר שוב :) בימים הקרובים אעלה עדכון עם התרשמות אישית מהשינויים שנעשו ברכב...

ועדיין פתוח להצעות בנוגע לשינוי דברים נוספים אם יש רעיונות ;)

• תוכן חדש...