Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז לאחר חודשיים וחצי ללא שטיפה סופסוף הבובה קיבלה את שלה.

לראשונה השתמשתי בשמפו של אופטימום, קניתי בקבוקון קטן באוטוסטור כדי לנסות אותו (120 מ"ל), ההוראות זה שימוש של 30 מ"ל לגלון אם איני טועה, אבל השתמשתי ב 8 ליטר והדלי היה מלא קצף, כמו כן היכולות ניקוי שלו היו מעולות והורידו כל זכר של לכלוך מהרכב - מזכיר לי מאוד את השימוש בסיטרוס של כימיקל.

לאחר השטיפה החלטתי לא לעשות פלסטלינה שוב (בוצע לפני חודשיים) ויישמתי לראשונה מנזרנה PL - אני חייב לומר שהחומר קליל ביותר ליישום וההורדה שלו בכלל! אני חושב שאני עובר אליו מהיום במקום ה FUSSO.

לאחר כמובן ייבוש ניקוי ג'אנטים וכדומה (סופסוף חזר להם המראה כסוף / כחלחל) עברתי עם המיקס של ה BSD + V07 ושאר ירקות שיש לי בבקבוק של כימיקל כדי לתת את הפיניש של הקוויק דיטיילר.

מה שכן חייב לומר שהמנזרנה משאיר אחלה ברק, עם קויוק דיטיילר עוד יותר.

אה כן שכחתי להוסיף גם מעבר על השמשות וחומרי ניקוי ויישום Proklear, נראה רשמים בהמשך (שנה שניה עם הפרוקליר)

20151225_164559.jpg

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מאוד מופתע שזו הפעם הראשונה שלך עם המנזרנה, ילד.

באמת שמרגיש לי שזה האוטם המושלם, שמח לדעת שהתרשמת ממנו, דעתך חשובה לנו :)

לפי איך שזה נראה וויתרת על IPA, קצת חבל, אבל אתה עדיין תקבל עמידות מרשימה.

הבידינג יהיה פצצה, לזמן מועט, לאחר מכן תקבל שיטינג לא מהעולם הזה.

אבל כל זה בטל בשישים, בגלל ה-bsdv7, לטוב ולרע.

לגבי השמפו, השתמשתי בו פעמים מועטות, אך נדהמתי מיכולת הנקיון שלו ומהעדינות היחסית שלו להגנה.

החלקלקות שלו הזכירה לי במעט את btbm, ארגזים של קצף (שלי אישית מעניין את התחת), ריח ממכר (נשבע שיומיים לאחר הנקיון אני משוכנע שהרכב עדיין הריח כמו טרופית), מרגיש לי שיכלתי לחתוך אפילו חצי מהדילול המומלץ ע״י אופטימום, ועדיין לקבל את היכולות המדהימות שלו.

מזכיר שהוא לא משאיר דבר אחריו, שזה פלוס ענק מבחינתי.

עוד משהו ששמתי לב לגביי, לוקח לו יותר זמן ״להתייבש״ על הפח משאר השמפואים בהם השתמשתי (מרגע הסיבון עד רגע השטיפה).

קיצר, מוצר מעולה.

קיצר #2, כמעט חודשיים מאז ששטפתי את הרכב שלי, חייב למצוא יום לעשות את זה.

אחגוג בתמונה כשזה יקרה.

עריכה:

כאמור לא שטפתי את הרכב כחודשיים, בפעם האחרונה שזה קרה, סיימתי את הרחיצה עם bsd על יבש.

לרכב, נכון לעכשיו, אין -שום הגנה- מעבר לדיטיילר לאחר שטיפה.

ההגנה של המנזרנה כשלה ממזמן, ומאז לא יישמתי כלום מעבר.

הגשמים של שבוע שעבר הוכיחו לי עד כמה ה-bsd הזה הוא חומר מכושף, הרכב היה מלא בבידינג, מלא.

אחרי הגשם היה ניכר כי מכסה המנוע, הגג, הדלתות והכנפיים, בעלי הגנה מאוד חזקה ובעלי בידינג מרשים ביותר (תא המטען והטמבון האחורי, פחות, ומעניין מדוע).

הפתעה ענקית לנוכח העובדה שהרכב מלוכלך, וללא הגנה ״אמיתית״.

לא צילמתי לצערי, אבל אור (Oryo) עדי.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

ליאב, מה קרה שהיום בלי וקס? :-P

עדיין יצאה לך מבריק. יופי של עבודה.

אי שטפתי לפני שבוע, אבל כנראה מחר אעבור עם ONR כי כבר הצתבר אבק על הרכב.:wink:

20151219.jpg

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

גם אני אחרי חודשיים שטפתי את הרכב, לכלוך עקשן שלא ירד מהמכסה מנוע עם הסיטרוס ופלסטלינה אז קצת פוליש ידני עשה את העבודה.

9d3ee7b781b35cadfa0436cc701fafd9.jpg

b7d2a09d4ebe3115456050a9907386e1.jpg

b77a89f898844977cb79401c8fd863fe.jpg

התמונה האחרונה, כן זה לכלוך שלא ירד, משקעים מפחידים. הפוסו שביצעתי לפני חצי שנה לא עזר פה ולא ציפיתי שיעזור.

איישם פוסו מחדש בשבוע הבא.

פורסם

SCIPOPO אכן כן לא עברתי לא עם IPA ולא עם פלסטלינה, רציתי לראות איך יהיה הישום לאחר שטיפה עם השמפו, שזה מפתיע כי הפח היה חלקלק לגמרי ממנו, אני צריך להזמין עוד כמה בקבוקים של השמפו הנ"ל כנראה מחר. :)

בכלל רציתי ליישם מנזרנה רק על פאנל אחד ולהזכר איך באמת המרגש לעבוד עם האוטם הזה, מהיום אני עובד רק איתו.

עבדתי פעם אחת על הרכב של חבר עם מנזרנה אבל עם פד ספוג רגיל = לא נוח כולל היישום ובזבוז חומר

ליאב, מה קרה שהיום בלי וקס? :-P

עדיין יצאה לך מבריק. יופי של עבודה.

אי שטפתי לפני שבוע, אבל כנראה מחר אעבור עם ONR כי כבר הצתבר אבק על הרכב.:wink:

[ATTACH=CONFIG]447311[/ATTACH]

האדום שלך מושלם טפו טפו טפו ;) הלוואי והמצב של הצבע אצלי היה כזה, אצלי הוא בינוני לצערי.

אדם - אם עברת לפד הכתום כדי להוריד לכלוך..אני מבין שאתה נוסע רק בשטחים לפי המצב של הפח? :p

Opel Adam S 2017

פורסם

פד כחול מיקרופייבר כמובן, לא ספוג רגיל - המיקרופייבר עושה הבדל שמיים וארץ לעומת הספוג במריחה, למרות שהחומר לא הכי חסכוני כי צריך לשים נקודות קטנות מדי פעם, אבל בקושי השתמשתי באוטם - אולי 10 מ"ל בלחץ.

הוספתי עם ממש טיפה מים בין לבין, לא ראיתי צורך אפילו.

נ.ב הוספתי להשתמש ב BARE BONES בבית הגלגלים שבכלל עושה פלאים.

Opel Adam S 2017

פורסם

כן הפד הכתום מאוד אגרסיבי, רציתי לנסות אותו.

עברתי איתו גם על השמשה בעדינות כמה שאפר וירדו 90% מהסורוולים, תענוג.

מקווה לא להגיע למצב כזה של משקעים בחודשיים הבאים כשהפוסו יהיה מיושם.

פורסם

שוקל אם לקנות פד כזה באמת, ההתקן מברגה לא מרגיש לי חזק מספיק ואני חושב שעם היד אני יכול להפעיל יותר כח.

השאלה אם מעבר על רכב שלם לא שובר לך את היד ?!

ד"א ליאב מאיפה אתה מתכנן להזמין את השמפו של אופטימום? אני שוקל לעשות הזמנה מאמזון ולקנות אותו משם על הדרך

פורסם

לא שובר את היד, עובד לאט לאט לוקח הפסקה כל כמה כמה דקות.

מרסס טיפה onr על הפד כי הפידבק של הפד נותן הרגשה שאני שורט את הלכה.

פורסם

הפד הזה הוא חותך, אחרי כל מעבר על הצבע הוא נצבע אצלי באדום - אני משתמש בידני.

שמפו של אופטימום אפשר להשיג דרך היבואן "הרקולס" שיש גם בפורום, אם הוא עדיין עובד כי ממנו קניתי את כל שאר הדברים של אופטימום

Opel Adam S 2017

פורסם

1. ככול הניראה שהרקולס הפסיק לעבוד בתחום, שמפו לרכב בוודאות שאזל ( ניסיתי לרכוש במבצע חיסול המדפים שהוא עשה).

2. הדילול המומלץ הוא 0.5 Oz לגלון (15 מ'ל לגלון), ולא כמו שכתב ליאב.

3. הזמנת המוצר מאמזון לא כדאית כי הוא נמכר במחיר גבוה יחסית, תוסיפו עלויות שילוח ותגיעו לסכום בלתי כלכלי.

פורסם
גם אני אחרי חודשיים שטפתי את הרכב, לכלוך עקשן שלא ירד מהמכסה מנוע עם הסיטרוס ופלסטלינה אז קצת פוליש ידני עשה את העבודה.

9d3ee7b781b35cadfa0436cc701fafd9.jpg

b7d2a09d4ebe3115456050a9907386e1.jpg

b77a89f898844977cb79401c8fd863fe.jpg

התמונה האחרונה, כן זה לכלוך שלא ירד, משקעים מפחידים. הפוסו שביצעתי לפני חצי שנה לא עזר פה ולא ציפיתי שיעזור.

איישם פוסו מחדש בשבוע הבא.

WTF?! מה הרכב שלך עובר שיש כזו כמות לכלוך שלא יורד עם הסיטרוס?

פורסם

שום דבר מיוחד, נוסע 20 ק”מ ביום.

חשבתי אולי כי הצבע לבן אז הלכלוך הזה יותר בולט או שגשם ואחר כך אבק ומיד שמש שמייבשת את הכל למצב כזה.

• תוכן חדש...