Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הרכב נראה נורא. מקווה להשקיע בשטיפה טובה ביום שישי.

יש לי גם רכב מהעבודה והוא בצבע שחור. כרגע נראה רע. מישהו שטף פעם ידנית רכב מהעבודה?

:roll: בשביל מה?

אם לא אכפת לך ואתה לא מתכוון לרכוש את הרכב הזה אחר כך לעצמך, אז זרוק אותו במכון שטיפה או שתנקה חפיף, לא שני דליים ולא נעליים.

זה לא בקטע של זלזול ברכב, פשוט ברכב עבודה זה לא ממש מטריד אותי אם יהיו סווירלים.

במקום העבודה לקחתי את הרכב לשטיפה ושישטפו לי אותו, אין לי אינטרס לנקות אותו בעצמי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
למה שתחזור עם שריטות נוספות?

הרבה מכונים שוטפים עם מטאטא. לצערי גם אני עשיתי את זה פעם במקום העבודה שלי שיש בו ציוד בסיסי , וקיבלתי שריטות שחורות.

בהתחשב שהצבע גם ככה די גמור, לראות עוד שריטות זה מבאס.

מכוני שטיפה אוהבים את המטאטא. כנראה קשה עם מטלית(שהיא גם מלוכלכת ולא מחליפים אותה אלא מנגבים איתה את כל הרכב ).

מצד שני, הגרניק שלהם וטונה הסבון שלהם פשוט אי אפשר בלי זה בתקופות כאלו.

פורסם

מצד שני, הגרניק שלהם וטונה הסבון שלהם פשוט אי אפשר בלי זה בתקופות כאלו.

לא צריך טונות של סבון.

עושה פרה וואש עם ONR או עם סבון לרכב, שוטף עם גרניק, מנקה בשיטת שני דליים ואז שוטף עם גרניק.

האוטו נראה מצוין, הלכלוך יורד בקלות ואין שריטות ממטאטא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מסתדר יופי בלי גרניק.

לפי דעתי זה משהו שיכול להיות נחמד אם יש לך בית צמוד קרקע ואתה יכול למשוך חשמל ומים בלי סיבוכים.

שטפתי הבוקר. 4 שעות אחרי ירד גשם. לא נורא.

הורדתי כמויות מטורפות של בוץ. אני ממש צריך לקנות כפפה נוספת

הבאסה שנוצרו לי איכשהו המון כתמי מים שלא יורדים. טוב שיש חומר מוכן בבית, אולי בשטיפה הבאה\ אחת אחרי אני אבדוק כמה יעיל.

עשיתי גם קצת פלסטלינה לשמשה הקדמית כדי להוריד את כתמי המים. עבד חלקית ביותר (התעצלתי ולא בדקתי טוב מספיק אם הכול ירד). הקטע המפתיע זה שהציפוי שיש לי על החלון וחשבתי שמת קם קצת לתחיה. מעיף מים קצת יותר טוב מלפני השטיפה.

מסקנה נוספת - צריך לקנות שמפו בלי תוספי ברק (וחזק יחסית). הV7 עושה לי לא טוב לחלונות. ממש מעצבן. (אומנם שמתי הרבה ממנו יחסית בדלי בשביל שיהיה סיכוך טוב אבל עדין הכול היה אמור לרדת בשטיפה)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

נגיד קמים בבוקר, מתחילים לשטוף את הרכב.

אחרי שטיפת הרכב מסבון, מגיע החלק של הייבוש.

לפני הייבוש, מתחיל לרדת גשם קל שלאט לאט מתחזק.

מה עושים במצב כזה?

מוותרים על שלב ייבוש הרכב?

פורסם

ברור בשביל מה תייבש?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שאלה שעלתה בי בעקבות הגשם - למה בעצם ראיתי בהרבה סרטונים שאנשים לחוצים על ייבוש ונלחצים מ'כתמי מים' ? הרי מה קורה בזמן הגשם, אף אחד לא מייבש אחרי הגשם... מה ההבדל? שבשטיפה מעורבים סבונים והם הגורמים לכתמים ?

פורסם
שאלה שעלתה בי בעקבות הגשם - למה בעצם ראיתי בהרבה סרטונים שאנשים לחוצים על ייבוש ונלחצים מ'כתמי מים' ? הרי מה קורה בזמן הגשם, אף אחד לא מייבש אחרי הגשם... מה ההבדל? שבשטיפה מעורבים סבונים והם הגורמים לכתמים ?

אין צורך לנחש.

מי גשם = מים רכים.

מים מברז = מים קשים.

פורסם

נשברתי...שטפתי את הרכב אחרי שבועיים של התעללות

בנוסף יד שנייה מהירה של פוסו. למה זה גורם לנו לחייך, אין לי מושג.

• תוכן חדש...