Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחרי יותר מחצי שנה שלא עשיתי ממש טיפול דיטיילינג אלא רק שימור

עם BSD או V7 החלטתי שהיום אני חייב להתחיל. (לפחות להתחיל בפלסטלינה ולהמשיך מחר/שבוע הבא -זה מה שחשבתי)

אחרי שטיפה יסודית עם שמפו של סונקס במינון גבוה ( פי 2 מהרגיל) קרצוף פעמים

צינור מים שאין לו תחליף -עברתי לשלב הפלסטלינה שהרכב עדיין רטוב. ריסוס של ONR בשילוב פלסטלינה של 3M אחת הטובות שאני מכיר מבחינת רמת ניקוי נוחות וגמישות. 2 מעברים על כל הרכב והרכב חלק ונעים למגע.לא יצא הרבה שחור/זיהומים אולי בגלל שהרכב מתוחזק קבוע כל שבוע וגם לא נוסע הרבה בכבישים.

טוב אני רואה שיש עוד זמן אז למה לחכות למחר מה שאפשר לסיים היום. מעבר יסודי עם IPA

לא קיים פח נקי ללא השלב הנ"ל. כאן יוצא שחור שמסתתר מאחורי הפלסטיקים במסגרות הידיות ממש תענוג. הרכב מוכן. נשאר להחליט אם לעבור לשלב הפוליש פיניש? או לוותר על השלב הזה - בגלל שמדובר על רכב ישן שהלכה שלו ראתה ימים יפים יותר.

התלבטות של דקה והחלטתי להוציא את פוסו שחיכה לו על הכיסא בסבלנות -לאחר הפוסו הרכב קיבל ברק

יפה ופח חלק למגע. הפוסו הזה ממש מפתיע. מחרתיים שאני בחופש אתן יד נוספת והצלם כמה תמונות.

אגב שכן ראה את הפוסו בפעולה ורצה להזמין אמרתי לו שאתן לו במקום שיזמין.

התחלתי בשעה 14.30 סיימתי בשעה 16.40 לא רע.אהה שכחתי שקפצתי לבית לעבור על שתי

נקודות/מפגעים של אבנים עם מעט צבע שתמיד נמצא בהישג יד.

פורסם

מחכים לתמונות !

אגב אם הרכב באמת ישן ואפילו קיימים פיצוצי צבע, כדי לוותר מראש על פוליש? פה ושם יש שרטיות שירדו בעזרתו, אבל אני באמת לא רוצה לפגוע בשאריות הלכה שנשארו על הרכב.

פורסם

הרכב שלי ישן אבל אין בו שום פיצוצי לכה. ואת זה רואים בברור בגג

שהצבע שלו מקורי. (שזה המקום הכי ניזוק ברכב -מכסה מנוע וגג)

פורסם

18 פקקים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נכון היום תכננתי לעשות יד נוספת של פוסו -אבל מה לעשות שלמזג אוויר יש תוכניות אחרות.

נמתין עוד כמה ימים.

אפילו דרך הטיפות רואים את הברק של פוסו.

20151025_140034.jpg

20151025_140039.jpg

20151025_140045.jpg

20151025_140047.jpg

20151025_140056.jpg

20151025_140101.jpg

• תוכן חדש...