Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רציתי לשטוף מחר אחרי שבועיים בלי שטיפה, מעניין לראות את הרכב אחרי הגשם והלכלוך עם הפוסו שיישמתי מחדש לפני שבועיים.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
  • תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

היום החלטתי שאני מנקה רק את הדשבורד. לוותר על שטיפת הרכב זה לא משהו פשוט עבורי

אבל הסיבה היא שהרכב נכנס למוסך בתחילת שבוע -אז עדיף לחכות עוד שבוע.

ערכת עבודה כללה:

מטליות ו APC של מגווירס (טוב ששמרתי מעט חומר לפני שמכרתי את הגלון)

מרטיבים מעט את המטלית (תמיד לעבוד עם מטלית לחה) מרססים ומנגבים בשפשופים. במיוחד את החלקים והמסגרות התחתונות

יצא הרבה שחור כולל מההגה והכיסוי הגה.

המתנה לייבוש ומריחת אופטי בונד שמתגלה כעדיף על פלאש דש בהרבה היבטים.

כתבתי על זה כמה פעמים שאני עושה השוואה לאורך שנה ביניהם (יש הרבה מסקנות

אבל זה לפעם אחרת) לאחר מכן לאחר מתנה של כמה דקות ועברתי לבאפינג מסיבי שנתן

תוצאה מאלפת. ממש כמו פלסטיק חדש.(ומדובר על רכב ישן יחסית)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

יוגב אז עם גרניק רגיל, של 100 בר לא אמורים להיות בלחץ..

לגבי העניין עם המוסך והשטיפה, לא בטוח כדי לוותר על השטיפה, במוסכים נשענים על הרכב הרבה, אם יש אבק זה מתכון מנצח ל...

בכל אופן לגבי האופטי בונד אני גם מאוד מרוצה ממנו, אגב אתה מדלל אותו, א"כ בכמה?

פורסם

חברים,עשיתי היום שטיפה בSNOW FOAM עם שמפו של SHOLL שמכיל ווקס מאד גבוהה.תראו בווידיאו:אך המים מיתנהגים

על הפח,ממש אהבתי את זה,אין צורך באוטם נוסף לאחר שטיפה וגם נותן ברק לצבע.

nanolex 758.jpgnanolex 760.jpgnanolex 764.jpgnanolex 776.jpgnanolex 779.jpgnanolex 780.jpgnanolex 777.jpgnanolex 778.jpg

file:///C:/Users/user/Pictures/2015-10-02%20nanolex/nanolex%20767.mp4

פורסם

איזה דיכאון.

הבנתי שאמור לרדת גשם החל מיום שלישי.

לפני שבועיים בדיוק עשיתי פלסטלינה, פוליס ווקס וממש רציתי היום לשטוף את הרכב.

הוא נשמר די נקי בשבועיים האלה, עד לפני יומיים. ואז פתאום, בלי סיבה נראית לעין, בבת אחת התלכלך. (אולי זה בגלל הלחות שהייתה באויר?).

בכל מקרה, זו כנראה תהיה הזדמנות טובה לראות עד כמה הווקס יעיל.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם (נערך)

סוף סוף שטפתי את הרכב עם מים ולא ONR.. עכשיו יש לי כמה שאלות.

ניקיתי את הצמיגים עם מטלית מיקרופייבר פשוטה ומים עם סבון מהדלי, כל צמיג איזה 3-4 דקות, אח"כ העברתי מים עליהם. ניסיתי ליישם אופטיבונד על הצמיגים (האפליקיטור הצהוב הסיני נהפך לשחור מהלכלוך), זה נראה כאילו זה מחזיק מעמד אבל אחרי כמה שעות זה כבר איבד את האפקטיביות שלו.. - מה אני עושה לא נכון?

נגמר לי הסבון לרכב (פשוט של Car Plan), ויש לי ONR בכמויות, מנסיון ה-ONR טוב כשמפו לרכב לשטיפה עם מים?

עריכה אחרונה על ידי DC10
פורסם

אם זה צמיג ישן תנקה אותו טוב עם מברשת זה יוריד את הלכלוך, המטלית מיקרופייבר רק תסיר לכלוך עליון, האופטיבונד נכנס לחריצים הקטנים בצמיג וכביכול מגן עליו, אצלי זה שחור כבר כמעט חודש ושבועיים פלוס ללא שטיפה.

נ.ב הצמיג אמור להיות שחרחר ולא מבריק אלא מט, ככה האופטיבונד - בעקרון המראה אמור להיות כמה שיותר של צמיג חדש.

תעלה תמונה אולי זה תקין.

Opel Adam S 2017

פורסם

שטפתי היום. לא מעניין אותי גשם.

רציתי להעלות תמונות של נזק שאיזה נבלה עשה\תה לי אבל החלטתי שלא שווה לתפוס מקום בזיכרון של השרת (שוב שמו משהו על הרכב כי בז^ן של אנשים לשים על הרצפה ולא על רכוש של אחרים, וגררו. כנראה לא היה משהו כבד הפעם אבל כשהרכב מלא באבק לא צריך להיות. הוסר חלקית האופטיקוט)

בגלל שזה פעם חמישית שעושים לי את זה (מאז שקניתי את הרכב) ודי באותו האזור, החלטתי שזה זמן טוב לבדוק איך קולי 845 יושב על אופטיקוט (לפחות שאריות שלו). שמתי על חצי מכסה מנוע (שמאלי) בלי הכנות מיוחדות לפני (רק שטיפה עם שמפו V7 של CG). התוצאה- הקולי הרבה יותר חלק (נבדק עם מטלית), אולי קצת יותר מבריק ונותן גוון קצת יותר עמוק לצבע (תמונות לא ממש יעזרו כי קשה להבחין שלא תוך כדי הבאפינג). רצוי לציין שהשמפו אמור להיות בעצמו סופר גלוס או משהו כזה

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
יוגב אז עם גרניק רגיל, של 100 בר לא אמורים להיות בלחץ..

לגבי העניין עם המוסך והשטיפה, לא בטוח כדי לוותר על השטיפה, במוסכים נשענים על הרכב הרבה, אם יש אבק זה מתכון מנצח ל...

בכל אופן לגבי האופטי בונד אני גם מאוד מרוצה ממנו, אגב אתה מדלל אותו, א"כ בכמה?

מצטער רק עכשיו אני רואה את זה.

בגדול אני נמנע מלחץ על פני הצבע. דף אחורה הסברתי למה. (לא לשכוח שלחץ גם שוחק הגנות/אוטמי צבע) אבל בלחץ שאתה מדבר - לא אמורה להיות בעיה.

נשאלתי באישית לגבי אופטי בונד, אחזור שוב. לא מדלל אותו אבל מרטיב מעט את המטלית (ממש מעט) איכות המוצר הפתיעה אותי לטובה. למרות שגם אני החזקתי בדעה שצריך להשתמש בכל חומר לייעוד שלו בלבד ולא למשהו אחר. מודה שהתבדיתי.

אני עדיין בבדיקה מול פלאש דש למרות שהמסקנות/תוצאות כבר ברורות לטובת אופטי בונד.

פורסם
יהיה מעניין לנסות אותו מול המוצרים של CG.

הן מבחינת יכולת הקצפה, והן מבחינת יכולות ניקוי.

אלי,אם תבקר בפ"ת,יתן לך לנסות חינם,מכל חומר שיש לי,אבל גם מיעקב או ממשה מאוטוסטור

יש את כל חומרים ולדעתי אפשר לקבל דוגמיות חינם לניסיון,אני קיבלתי מיעקב.

• תוכן חדש...