Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבימר התפנקה לה בשטיפה של האנידיוו, ופיניש עם bsd.

,בהמשך טיפול מושקע יותר עם פלסטלינה וחידוש הגנה. הפח כבר לא חלק בכלל ועברה חצי שנה מאז הטיפול המעמיק האחרון

[ATTACH]438888[/ATTACH][ATTACH]438890[/ATTACH][ATTACH]438891[/ATTACH][ATTACH]438892[/ATTACH][ATTACH]438893[/ATTACH][ATTACH]438894[/ATTACH][ATTACH]438895[/ATTACH][ATTACH]438896[/ATTACH]

אתה מוכר?

פורסם

הרגע גיליתי שיש לחבר גרניק של קראשר,בתור אחד שאין לו גישה לצינור מים זה חוויה..

סוף סוף נקייה

yz12cyt2nyqj.png

[לא השתמשתי במוצרים שעל החומה שמה]

Seat Ibiza FR

פורסם

עשיתי ניקוי פנימי ספונטני עם השואב אבק נטען דייסון שקניתי לא מזמן.

בשורה תחתונה, הדייסון עם האביזרים פשוט חיה רעה :).

הוא שאב הכול. הרכב מצוחצח.

שואב אבק כזה משדרג את הכיף בניקוי פנים הרכב!!!

תהליך:

- ניקוי חלונות.

- שואב אבק עם מברשת רכה= ניקוי הדאשבורד, תריסי מזגן, לוח שעונים, כפתורים, מסביב לכפתורים וכו'.

- ניקוי פלסטיקה ודאשבורד עם APC, בדילול 1:5+ מברשת דיטיילינג.

- יישום תרסיס מחדש ומגן פלסטיק FLASH DASH + פד.

- עוד פעם שאיבה עם מברשת רכה את כול הדאשבורד, מתגים, דלתות וכו'.

- שאיבה עם מברשת גסה את השטיחים.

- שאיבת ריפודים+ שטיחים עם מברשת חשמלית שמוציאה שיערות ולכלוכים שנתקעו עמוק בריפוד.

- שאיבה במקומות צרים עם אביזר שמיועד לכך.

למעט כמה כתמים שאנסה להסיר אותם כשיהיה לי זמן, הרכב בפנים כמו חדש ומאוד נעים לנהיגה.

התחלתי בסביבות 7 וסיימתי ב-11.

קצת תמונות:

2cVClMi.jpg

wyZx1gK.jpg

bkdsUV7.jpg

YX3vI13.jpg

w1K3Skh.jpg

פורסם

סוף סוף התפנה זמן , ואחרי הרבה זוהמה שישבה על הרכב , פינקתי את הרכב בשטיפה איכותית עם סיטרוס שכל פעם מחדש מוכיח לי שחרא של ציפורים ושרף על עצים קטן עליו , ולקינוח BSD , פעם ראשונה שמשתמש בו , וואלה הפתיע אותי.

תמונות:

35dajuq.jpg

256fyqg.jpg

פורסם
יש מוצר ייעודי כמו המגב הזה, נקרא water blade, והגומי שלו הוא הכי רך שניתן למצוא.

עם זאת, אפילו הוא הפך לבדיחה.

אין משהו שורט מהכלי הזה.

זה אולי טוב בשימוש בחלונות, לא מבין איך אפשר להשתמש בזה על פח, זה מה שנקרא מבחינתי 'מתכון לאסון'.

אני משתמש רק בחלונות, גג ומכסה מנוע. מנסה מדי פעם להשוות סווירלים במכסה מנוע לדלתות - ואין הבדל (כל הסווירלים ברכב מעגליים, כאשר את המגב אני מושך בתנועות ארוכות. כלומר אם אכן היה שורט היו שריטות ישרות ארוכות, ואין כאלה. כך שתקנו אותי אם יש משהו שאני מפספס, אבל לדעתי אני לא גורם לנזק)

פורסם

לא על זה, מספיק שיש לכלוך קטן על הרכב זה יגרום לשריטות אם וכשתגרור אותו עם המגב - מה שמגבת מיקרופייבר איכותית לא תעשה (כולאת את הלכלוך בין הסיבים).

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)
עופר מה נקרא לחץ מים חזק ?

מה שיש למכוני שטיפה ומוסכים. משפריצים בלחץ מטורף במרחק של מילימטרים מהרכב.

דבר זה גורם להחלשות וקילוף הלכה לאורך זמן. גם הצבע העמיד ביותר

לא יעמוד בלחץ גבוה לאחר תקופה.

ראיתי כבר רכבים עם קילוף צבע/לכה לאחר שטיפה בודדה אחת הלכה "עפה"

בגלל עובי לכה דק מידי שראה ימים טובים יותר. אז למה צריך לקחת את הסיכון הזה?

אני כבר שנים מודע לזה ומתרחק מלחץ מים כמו מאש. ראית פעם איך מנקים שומנים מכבישים?

כן לחץ מים. (נכון מדובר על לחץ יותר מ 1000 באר) אז מה זה שכבת לכה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20

• תוכן חדש...