Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתמול סגרתי בשעתיים ובעזרתה של אשתי החביבה שני רכבים ב2 דליים, אבל זה כלל פרגון לבראבו במנזרנה PL (למרות שיש עליה כבר ציפוי אופטיקואט) - סתם בשביל הברק והסקרנות.

שטיפה סטנדרטית אני סוגר בשעה עד שעה וחצי תלוי בכמה אני משקיע בג'נטים, יש לי בחניה צינור וצל טבעי החל מ1630, אז זה די נוח בסה"כ :o

צ'יפופו העם דורש הסבר(!)

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסבר לזמנים?

אין מה להסתבך. 4 דקות למלא שני דלאים, 5 דקות פרי-ווש (כולל השרייה של הסבון\ קצף), 10 דקות סיבון, 3 דקות שטיפה, 15 דקות יבוש. ג'אנטים עוד 15 דקות (אני בד"כ לא משקיע יותר מידי, אבל כשכן זה מה שלוקח לי).

יציאה עד כניסה שעה כולל 5 דקות הפסקה, סידור הציוד ושטויות.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

ל

אתמול סגרתי בשעתיים ובעזרתה של אשתי החביבה שני רכבים ב2 דליים, אבל זה כלל פרגון לבראבו במנזרנה PL (למרות שיש עליה כבר ציפוי אופטיקואט) - סתם בשביל הברק והסקרנות.

שטיפה סטנדרטית אני סוגר בשעה עד שעה וחצי תלוי בכמה אני משקיע בג'נטים, יש לי בחניה צינור וצל טבעי החל מ1630, אז זה די נוח בסה"כ :o

צ'יפופו העם דורש הסבר(!)

כשאני שוטף עם שני דלאים ומים זורמים, לוקח לי במינימום שעה וחצי על החוץ.

זה משמעותית ארוך יותר ממנקיון עם onr.

אבל לעיתים אין ברירה וחובה להשתמש בזרם של מים.

(למרות שהשטיפה הנוכחית הוכיחה לי שוב עד כמה בטוחה שטיפה עם onr, גם במקרים סופר קשים).

שטיפה עם onr בשיטה הקלאסית לוקחת כמעט את אותו הזמן כמו שיטת המטליות.

העיקרון דומה, פרה וואש לכל פאנל בנפרד, שלאחריו עוברים עם הכפפה, ולאחר מכן מייבשים את הפאנל שזה עתה נוקה.

שוב, טכניקה - כשמתמקצעים הסיפור הופך לקל וקצר יוצר.

"יאללה בירי".

פורסם

אתה רוצה לומר שפרה-וורש + מעבר כפפה, סוגר טינופת כמו שהיתה בשבוע האחרון בלי לסוורלל את הצבע בטירוף?

keanu-reeves-wondering.jpg

אני לצורך העניין פרהוושתי את הרכבים עם 90 מ"ל של ONR על 1.5ל', וזה אחרי שנתתי להם מכת מים ראשונית בשביל להוריד את המסה הרצינית של הלכלוך - ועדיין איני יכול לדמיין מעבר עם כפפה במצב הזה... :o

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לקחתי סיכון כן.

ולא נגרמו סווירלים מעבר שלושה וחצי שכבר יש :)

שוב, עבדתי לאט לאט ובעדינות, כל תנועה היתה מחושבת.

"יאללה בירי".

פורסם

אם יש אפשרות לצינור מים זה מעולה.

אני שטפתי את הרכב אחרי האובך עם מקציף גלוריה וערכת 12v ומעבר עם כפפה ושמפו בשעה בדיוק כולל ייבוש וסונקס.

פורסם

אחרי המבול שהיה בשני בערב בדימונה, אני מתאר לעצמי שזה יהיה דומה.

הרכב חזר לאחר שטיפה ביום ראשון מכל האובך שהיה, 3 שעות בכיף ובאדישות רק בשביל שלמחרת כל הגשם המזעזע יוריד חול שוב על הרכב, אז שוב ניקיתי בשלישי.

מקווה שהפעם יחזיק קצת.

Opel Adam S 2017

פורסם
לכל אלו שמתכננים לשטוף את הרכב, כנראה ביום שני תהיה ירידה בטמפרטורות עם גשם ברחבי הארץ...תנו לי לנחש, זה לא גשם נקי.

לא רק שזה לא יהיה גשם נקי, יהיה אובך לפני וגם אחרי הגשם.

פורסם (נערך)

שטיפה זריזה לרכב האישה,

הפעם ולראשונה בחרתי להקציף את הסיטרוס כדי להסיר את שאריות האובך מעל הפח.

התרשמתי לטובה מיכולת ההקצפה שלו

מקווה לשטוף את הרכב שלי בימים הקרובים

בתמונה האחרונה ניתן לראות כיצד השמפו "מנתק" את הלכלוך מהפח ומושך אותו כלפי מטה, מה שנשאר לעשות הוא רק לתת מכת מים עם הגרניק, ורוב הלכלוך כבר מחוץ לתמונה.

לאחר מכן? הקצפה נוספת, ומעבר עם כפפה ודלי מים לנקיון הכפפה בין המשטחים.

לחישוקים? תרסיס הבית (סונקס).

סלחו לי, אך לא הספקתי לקחת תמונה של התוצאה הסופית בשל כניסת השבת.

a2ae3253a6d47c405f6c0101fc49bf1b.jpg

21b5f71c6fd28bb8b6a609467fc7fd6f.jpg

0e2a3587320462bc15116f2348bf581e.jpg

e9c18ebd32bd2e61e4f3ddeb093e6da9.jpg

עריכה אחרונה על ידי eli z

M-TECH E46

פורסם
לא רק שזה לא יהיה גשם נקי, יהיה אובך לפני וגם אחרי הגשם.

אובך לא כל כך, הרכב שלי כרגע מלוכלך עם אבק כמו כל רכב שמתלכלך לאחר כמה ימים.

כנראה שזה באיזורים מסויימים, אבל מה שבטוח הגשם יהפוך את זה לגועל אחד גדול.

אני שמח שהחול לא הולך לחזור, לפחות לא בכל מקום, ולא צריך ללכת לשטיפה שעושה נזק, אבל מצד שני שוברים את הגב לבד.

פורסם

באתי לתת טיפ קטן

שלב הייבוש תמיד היה לי הכי מעצבן בשטיפה, ומצאתי דרך לקצר אותו משמעותית.

מדובר במגב קטן כזה שיש במטבח, מצורפת תמונה

wiper_bt1079.jpg

ובעזרתו ניתן להוריד כמויות מים משמעותיות מאוד בזמן קצר ביותר, ממשטחים כמו גג, מכסה מנוע ושמשות\חלונות.

לגבי סווירלים - קחו את הגומי הכי רך שתמצאו ושמרו עליו נקי תמיד, ואל תפעילו איתו לחץ על הפח. מי שרק עשה פוליש ומאוד מפחד באמת הייתי מוותר במקומו, אבל אני לא רואה שום השפעה שלילית בינתיים ומאוד מאוד מרוצה, הייבוש התקצר לכחצי מהזמן.

פורסם

זה אולי טוב בשימוש בחלונות, לא מבין איך אפשר להשתמש בזה על פח, זה מה שנקרא מבחינתי 'מתכון לאסון'.

• תוכן חדש...