Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאאאאאאאאאאאאאאאאא

ככה להרוס שרשור של 15 עמודים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 234
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יאשה,

זה כמו להביא 4 אינסטלטורים לטפל בנזילה וכל אחד מכין אותך לשיפוץ של כל מערכת בבית, "אוי, מי עשה אצלך את העבודה, איזה חאפר, כל הבית יתמוטט בגללו, חייבים לתקן את זה דחוף" ובסוף בא איזה צדיק ומחליף ווסת לחץ ליד השעון ברחוב ופותר לך את הבעיה בעשר דקות ומאה שקל (כמובן פלוס 250 ש"ח ביקור טכנאי).

דרך אגב, סיפור אמיתי לחלוטין משבוע שעבר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כביש סופרלנד דווקא מתאים מאוד להתרשמות מה cup...

אבל כמובן ששאר הנימוקים בעלי משקל.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא מיצינו?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כולכם בוודאי בטוחים שקרסו החליטו פשוט להתעלם כי הלקוח על ה*** שלהם ולכן לא היו תגובות מטעמם או עדכונים נוספים עד כה.

ובכן טעות בידכם. מתברר כי בהנהלת קרסו אכן בוצע "תחקיר אירוע" והופקו לקחים לעתיד; זאת גיליתי במהלך גיחה לסוכנות קרסו בצומת וולקן כאחד האדם (כפי שהומלץ כאן מקודם). מה גיליתי?

- אין יותר נסיעות מבחן על מגאן RS.

- כדי לדבר בכלל על הרכב יש לפנות לסוכנות ת"א או לקבוע פגישה עם מנהל/ת הסוכנות.

- אם בכל זאת חפצה נפשו של הלקוח בנסיעת מבחן באיזור מגוריו עליו לפתוח הזמנה וגם לפתוח את הארנק ולשלוף משם לפחות 2,000 ש"ח.

אין ספק שהם בכיוון הנכון... :?

נ.ב. אני תוהה אם כל זה נובע מנסיונותיהם הכושלים של קרסו למכור את רכב ההדגמה במחיר מופרז. אגב, הרכב יושב כרגע באיזה מגרש בקלקיליה וממתין לרוכש המאושר... :?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מצחיק. ובאותו זמן בדיוק, בעולם מקביל בו קרסו מוכרים אינפיניטי: נכנסתי אתמול לאינפי' הרצליה. הייתי בסביבה, מה שנקרא. איש מכירות חביב דיבר איתי קצת, אמרתי לו שבעקרון אני סתם עושה נסיעות, קניתי עכשיו רכב חדש, ושאולי זה רלבנטי לעוד שנתיים. בכל זאת שאל אם אני רוצה סיבוב, בדק והיתה Q50 פנויה, אמר יאללה בוא נעשה סיבוב. ככה בכיף, יצאנו קצת לצד השני של פיתוח, איפה שהכיכרות. אמרתי לו שירים טלפון ביום שבו תגיע Q30 (הקטנה), אמר אין בעיה כשתגיע נתאם נסיעה ארוכה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
בתור מנהל מחלקת נסיעות מבחן אצל אחד היבואניות בעברי הלא רחוק אני אתן את ההערות שלי ברשותכם:

- לצאת מנקודת הנחה שאנשים בארץ משועממים ומגיעים לסוכנות שלך על חשבון זמנם הפנוי כדי לקחת רכב לנסיעת מבחן בלי רצון לרכוש רכב ,גם אם לא ממך,זה זלזול באדם,בכבודו,בזמנו וחוסר מקצועיות שלך כאיש מכירות/מנהל מכירות/אחראי על נסיעות המבחן.

אחוז האנשים שאכן מבצעים נסיעת מבחן רק כדי לספר לאחרים שנסעו על הרכב כאשר אין ביכולתם או בכוונתם לרכוש אותו הוא מאוד קטן,ואת האחוז הקטן הזה של הלקוחות אתה פשוט צריך לבלוע כי זה חלק מהמקצוע שלך! אין 100% לקוחות רציניים עם כסף בכיס שרק מחכים שתציע להם על מה לבזבז אותו,אצלך כמובן.

-אני שומע הרבה פעמים את המושג "לקרוע את הרכב".

אשמח לפירוט מה נחשב לקרוע את הרכב. רכב ספורטיבי בפרט וכל רכב שיוצא היום מהמפעל בכלל עמיד בפני דברים שעשויים לפגוע בו ולשם כך יש לו המון מנגנוני ביקורת לצורך כך. אף אחד לא יגיע למהירות תלת ספרתית ובכוונה יוריד לשני כדי לקרוע לך את הרכב.

אני במיוחד איני אוהב שאנשים שאמורים להיות בקיאים בתחום עדיין מדברים בשפה הזו.

בכל מקרה,רכב נסיעות מבחן הינו רכב מבוטח,וכל הוצאה שיכולה להיגרם עקב כך שהרכב משמש לנסיעות מבחן נלקחת בחשבון אצל כל יבואן. זה חלק מתקציב השיווק. (ברוב המקרים היצרן הוא זה שלוקח את העלויות עליו או לפחות משתתף בהם,וגם אם לא,זה לא אמור להוות תירוץ כלשהו)

מאוד מחזק!! כמי שעבד(ועדיין) אצל יותר מיבואן אחד אני יכול לספר שאת הנזקים המשמעותיים לרכבי ההדגמה גרמו דווקא הגורמים המקצעויים השונים: עיתונאים, בעלי מקצוע ונציגי היבואן עצמו.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ולחשוב שרק לפני יומיים הזכרתי שוב את קרסו ועניין ההתנהלות הלקוייה שלהם בעניין נסיעות המבחן....

אם מישהו מכיר שם מנהל בכיר אני מוכן בשמחה לשלוח לו למייל התכתבויות עם פרארי, זה אחלה שיעור לאיך "קונים" לקוח ועל הדרך אולי מוכרים מכונית (ואולי לא, הכל בסדר!).

מאז נסיעת המבחן שקיבלתי לפני כחודש על פאקינג פרארי ספציאלה (כשמראש הצהרתי שאין לי כוונת רכישה) הם רק קירקרו סביבי ושאלו מה אפשר לעשות למעני וכשרק צייצתי שתנאי מזג האויר לא איפשרו בדיקה אמיתית של המכונית הם מיד הציעו נסיעת מבחן נוספת ללא ש-ו-ם התחייבות מראש.

וזה רכב של 2 מליון שקל!!!!

בושה לקרסו ואם מישהו מכיר גורמים רלוונטים בקרסו אני באמת מוכן בשמחה להעביר להם את המיילים, אם זה יביא לשיפור המצב זה יהיה מעולה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כפי שדבריו של alfa_draco מלמדים, גם בתוך קראסו, אפשר לקבל שירות טוב ובכלל זה, גם נסיעות מבחן. אכן לא ברורה ההתנהלות בכל הנוגע לחטיבת הספורט של רנו וחבל.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

דווקא ההתנהלות ברורה מאד - אין רצון למכור, וכל האמצעים כשרים. לראיה - מאז הקליאו ספורט MKI מכירות דגמי הספורט של רנו, שהולכים ומשתפרים כל הזמן וזוכים לשבחים מקיר לקיר, בקאנטים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיף למי? ליבואן עדיף למכור כמה שיותר ולעשות ללקוחות פוטנציאליים מסע כומתה זה לא עוזר.

הקדמת אותי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
ולחשוב שרק לפני יומיים הזכרתי שוב את קרסו ועניין ההתנהלות הלקוייה שלהם בעניין נסיעות המבחן....

אם מישהו מכיר שם מנהל בכיר אני מוכן בשמחה לשלוח לו למייל התכתבויות עם פרארי, זה אחלה שיעור לאיך "קונים" לקוח ועל הדרך אולי מוכרים מכונית (ואולי לא, הכל בסדר!).

מאז נסיעת המבחן שקיבלתי לפני כחודש על פאקינג פרארי ספציאלה (כשמראש הצהרתי שאין לי כוונת רכישה) הם רק קירקרו סביבי ושאלו מה אפשר לעשות למעני וכשרק צייצתי שתנאי מזג האויר לא איפשרו בדיקה אמיתית של המכונית הם מיד הציעו נסיעת מבחן נוספת ללא ש-ו-ם התחייבות מראש.

וזה רכב של 2 מליון שקל!!!!

פרארי הונג-קונג, מן הסתם. והתכוונת שכרכרו סביבך.

ב'אוטו איטליה', להבדיל, מקרקרים. ואפילו משקרים, בלי להניד עפעף.

השרשור בקרוב...

ולעניין פות"ש וקרסו, פשוט בזיון.

עריכה אחרונה על ידי 504L

עם רגל בחוץ... :beerchug:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...