Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני לפני הזמנה של מספר פריטים מחו"ל

אשמח להמלצה לחומר לדשבורד איכותי!!!

ההתלבטות האחרונה שלי נשאר בין Chemical Guys - Sprayable Silk Shine לבין Gtechniq C6 - Matte Dash

אשמח לדמוע על עוד חומרים טובים באותה רמה ומעלה אם יש למישהו להציע.

פורסם (נערך)

לא רואה הצדקה לשלם מחיר כל כך גבוה על

slik shine שמנגד "פלאש דש" של קארפלן עושה עבודה לא פחות טובה (אפילו עדיף) בפחות מחצי מחיר. (ומחזיק שנים)

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A4%D7%9C%D7%90%D7%A9-%D7%93%D7%A9-%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-Carplan

את GT אני לא מכיר,אבל מוצר מעניין ולא יקר במושגים שלנו.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

אני התלהבתי פחות מהסילק שיין, חבל שלא רכשתי את הנטורל שיין במקום. התלבטתי לא מעט זמן.

הוא פשוט מבריק מידי לטעמי. ועל חלק מהפלסטיקה נראה פשוט רע, ומבליט חלק מהשריטות.

אולי בתא המנוע הוא יהיה יעיל יותר עבורי.

M-TECH E46

פורסם (נערך)

טל -ה C6 וה SILK SHINE הם שני מוצרים שונים לחלוטין ויש לי קילומטרז גבוה מאד איתם.

המוצר של GT הינו מוצר שמיועד ל"דאשבורד" בלבד. הוא מעניק פיניש "מט" ,בעל עמידות יוצאת דופן ולא תופס אבק כמעט בכלל .המוצר הזה יודע להיות המוצר המושלם למראה "מט" בדאשבורד והוא מעניק הגנה שנחשבת לגבוהה ביותר אבל זה הדבר היחיד שהוא יודע מה לעשות.

ה SILK לעומתו הינו מוצר רב תכליתי ויכול לכל סוגי הפלסטיקה והגומי,בפנים הרכב ומחוצה לו.הוא "סוגר פינה" לצמיגים,לדאשבורד,פלסטיקה חיצונית ,תא מנוע וכיו"ב. הפיניש שלו דיי מבריק יחסית (7 מ 10 ) ואני מוצא אותו מעט מבריק מידי לדאשבורד .אני מעדיף את ה natural shine או ה C6 למטרה הזו אבל פה מדובר על טעם אישי.

ELI-Z אפשר להוריד את רמת הברק על ידי באפינג סופי שיוריד חלק ממשקעי החומר והוא נותן אפקט נהדר בתא המנוע.

סתם סקרנות,יצא לך לעבוד גם עם ה natural shine ?

שלומי.. :wink:

עריכה אחרונה על ידי aderet

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

"פלאש דש" של קארפלן עושה עבודה לא פחות טובה (אפילו עדיף) בפחות מחצי מחיר. (ומחזיק שנים)

האם יש עוד מקומות בארץ שמוכרים את ה-"פלאש דש"?

פורסם

שלומי, גם לאחר באפינג- התוצאה הייתה מבריקה מידי לטעמי.

את הנטורל שיין אנסה בקרוב. אני מחכה שvix יסיימו את תנליך החידוש.

M-TECH E46

• תוכן חדש...