Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אתה מציע "להחליף חברה?" [אני מתכוון בפועל].

קודם כל, אם אתה כבר שוקל את האפשרות, אז התקדמנו. ולעצם השאלה:

הבעיה שלי היא לא הקשר עם ארה"ב כלעצמו, אלא התלות הנפשית בו. ואת זה מתקנים בקלות: מרימים טלפון לסינים ומבקשים כמה פרטים על המטוסים החדשים, ואולי איזו תצוגת תכלית לנציגים מחיל האוויר. זה בלבד יספיק לגרום לאמריקנים לשנות את ההתנהגות (כי אם מי הם ישארו - עם המצרים?), ואם לא - אז נוותר על ה-F35 (מיותר, כמו שאמרתי) ונקנה מהסינים את החמקן שלהם בהרבה פחות מחצי.

ברגע זה אנחנו כבר במקום אחר: לא שבויים אצל אף אחד, יכולים להחליט לכאן או לכאן לפי מה שטוב לנו. ואני חושב שברגע שנבחן את הסיוע האמריקני בעיניים פקוחות, נגלה שהוא מסייע להם יותר מאשר לנו.

דני

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשלבים מנסים למחוק אותנו,

פעם ב93 לא חלמו בכלל על המונח הזה "לחזור לקווי 67"

היום יש כאלו שיגידו שאין מנוס מזה,

מה יקרה עוד 20 שנה מהיום? גם חלקים אחרים מהמדינה כבר יהיו מוטלים בספק?

העניין הוא שחייבים להפסיק את התלות בארה"ב , ולפתח קשרי מסחר עם עוד מדינות, וזה מה שבנט מצליח לעשות.

סתם לידע כללי, בזמנו ארה"ב ממש לא התייחסה ל"נייטיבס" ולכל השבטים שהיו שם, ולא ממש התעסקה אתם בדיפלומטיה...

ועכשיו הם באים להטיף לנו מוסר על איך להתנהג ועם מי,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

משנת 67 אומרים שצריך לצאת מהשטחים. פשוט לקח לחלק גדול מהעם הרבה זמן להפנים שאין ברירה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
קודם כל, אם אתה כבר שוקל את האפשרות, אז התקדמנו. ולעצם השאלה:

הבעיה שלי היא לא הקשר עם ארה"ב כלעצמו, אלא התלות הנפשית בו. ואת זה מתקנים בקלות: מרימים טלפון לסינים ומבקשים כמה פרטים על המטוסים החדשים, ואולי איזו תצוגת תכלית לנציגים מחיל האוויר. זה בלבד יספיק לגרום לאמריקנים לשנות את ההתנהגות (כי אם מי הם ישארו - עם המצרים?), ואם לא - אז נוותר על ה-F35 (מיותר, כמו שאמרתי) ונקנה מהסינים את החמקן שלהם בהרבה פחות מחצי.

ברגע זה אנחנו כבר במקום אחר: לא שבויים אצל אף אחד, יכולים להחליט לכאן או לכאן לפי מה שטוב לנו. ואני חושב שברגע שנבחן את הסיוע האמריקני בעיניים פקוחות, נגלה שהוא מסייע להם יותר מאשר לנו.

דני

1) ברגע שאתה תקנה מטוס מסין אתה נפרד מכל הסיוע האמריקאי-כולו, ממשלת ישראל כבר ניסתה לעשות את התרגיל הזה פעם אחת(שאני יודע עליה) בנוגע לחלק מאוד יקר שחייבים רכישות שוטפות ותחזוקה שלו, בפועל אחרי הרבה בלגן אנחנו משלמים עליו כפול בשביל לגלם את מחיר הקניה של הזכויות על החלק הזה ע"י חברה ממשלתית אמריקאית. אז אל תחשוב שאתה הראשון שהחליט לבדוק כמה אפשר למתוח את החבל לפני שהוא נקרע.

2) אתה יכול להתלונן עד מחר שהמתנה שקיבלת זה לא בידיוק מה שרצית, זאת עדיין מתנה ואתה צריך להגיד תודה.

3) אתה מתעלם מ95% מהדברים שרשם ניקו בתגובה האחרונה שלו.

4)אני יכול להגיד לך שחסרים בשיקולים שלך המון דברים שקשורים לעולם האמיתי, אתה מתייחס לעניין כמו למשחק סימס. אתה מוכן לסכן את הקיום של המדינה בשביל לקבל הנחה על מטוס. התמיכה האמריקאית רחוקה מלהיות חפה מאינטרסים אמריקאים אבל יש סיבה לזה שהיא נקראת תמיכה ולא חוזה סחר, תחשוב על זה.

עריכה אחרונה על ידי kookoo
פורסם

דני,

הנקודה הראשונה שKOOKOO כתב היא המרכזית. האמריקאים טיפשים עד שזה נוגע לאינטרסים שלהם. רוצה להיות חבר שלנו? בוא תחתום על הסכם שאתה משתמש רק בנשקים שלנו. ברגע שישראל קונה מטוס סיני [או מבקשת הצעת מחיר] היא יכולה לשכוח מעזרה אמריקנית. האמריקאים הם האחרונים שאפשר לעשות עליהם שרירים. יש דוגמה מצוינת לכך שאני לא זוכר את פרטיה. קצין ישראלי שנחשד בריגול לטובת ישראל נמלט חזרה לישראל. האמריקאים ביקשו שנסגיר - לא הסגרנו. אחר כך ביקשו שיפוטר - לא פיטרנו. אדרבה, קידמנו אותו לדרגת תת-אלוף בחיל האוויר. הנה הוכחנו להם מה זו גאווה ישראלית.

למחרת בבוקר לצה"ל לא היה דלק לטיסות או חלפים למטוסים. למחרת אדוני תת-האלוף פוטר מצה"ל ללא פנסיה או תנאים סוציאליים.

זו רק דוגמה אחת, למה זה לא חכם לעשות שרירים לאמריקאים. אם כבר בחרנו במעצמה החזקה בעולם כבת בריתנו, אז אין לנו ברירה אלא לספוג גם את החסרונות [לצד היתרונות הרבים והברורים].

מה שאני מנסה להגיד זה, שהתלות הנפשית מקורה בתלות פיסית שקיימת. נכון, ישנם כאלו שמגזימים, אך בוא לא נשכח שלולא האמריקאים - אין לך ישראל.

כמו שכתבתי, על החסרונות של המדינה החזקה, המשפיעה והצבועה בעולם אני יכול לספר לך שעות על גבי שעות. יחד עם זאת, אתה [כמדינה] צריך להיות חכם ולא צודק. אם בא נשיא קריר, שיהיה קריר. אחרי ארבע שנים הוא נעלם ואולי יגיעו מישהו יותר תומך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כמו כן, אין שום סיבה ענינית שמחייבת אותנו לקנות מטוסים מארה"ב דווקא. גם לרוסים וגם לסינים יש מטוסים לא רעים בכלל, ובמחיר הרבה יותר נמוך.

דני

אתה אשכרה מעלה את הטיעון הזה בצורה רצינית ועניינית?

כי כל בר דעת יגיד לך שעדיף כבר לחמש את היריחו בראשים גרעיניים ולכוון על ריכוזי אוכלוסין בישראל, ככה לפחות יחסוך לנו את הייסורים בדרך להשמדה מוחלטת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

דני,

אתה באמת חושב שרוסיה תוותר על השוק הערבי בשביל למכור נשק לישראל?

נניח לרגע שהם הסכימו למכור לנו, אתה בכלל מבין את המשמעות של להלחם בלקוח הכי גדול של המתכנן, יצרן וספק נשק שלך? את המשמעות שהאויב יודע מה בידיוק היכולות המבצעיות של הכלים שלך?

עריכה אחרונה על ידי kookoo
פורסם

דני,

כשרוצים לעשות שרירים מומלץ מאוד להבין על מי אתה הולך לעשות שרירים, יכול להיות שלמדת 19 אומנויות לחימה ואתה חזק כמו שור ומולך עומד שחיפון שנראה כמו גדי פישנזון.

אבל מה שאתה לא יודע זה שיש לו אקדח בנרתיק אחורי ועם כל השרירים שלך מספיק לו כדור אחד.

ביחסי הכוחות מול ארצות הברית אתה לא צריך לנחש אם יש או אין לה אקדח בנרתיק אחורי כי היא תוקעת לך תותח וולקן בכינון ישיר לתוך הפנים.

עזוב את הסיוע הביטחוני שאנחנו מקבלים בצורת מערכות נשק, תזכור שארצות הברית עוזרת לממן המון פרוייקטים ביטחוניים מחוץ לאותו תקציב סיוע (למשל פיתוח החץ).

עם כל הצער שבדבר צריך להודות באמת- אנחנו לא הרבה מעבר למוצב קדמי אמריקאי, הם בעלי הבית פה או כמו שאומרים- בעל המאה הוא בעל הדעה.

במציאות הביטחונית של ישראל היא לא ברת קיום ללא תמיכת ארה״ב ולכן אנחנו מחוייבים להם.

אגב, דיברת דני על לרכוש מטוסים מסין, אני אזכיר לך שלפני שנים ישראל חתמה עם סין על עסקה גדולה להשבחת מטוסי הביון שלהם מדגם פאלקן.

ארה״ב מיד כיוונה את כל התותחים לישראל ובקיצור איימה שאם ישראל מוציאה את העיסקה לפועל אנחנו מתגרשים.

אני זוכר את מטוסי הפאלקן עומדים במשך מספר חודשים בחלקו המזרחי של נתב״ג בשטח התעשיה האווירית בהמתנה להחלטה סופית בנידון.

ישראל התנצלה ללא הפסקה בפני הסינים ולבסוף שלחה המטוסים לדרכם באותה תצורה שבה נחתו בישראל.

נקודת האור היחידה היא שמתישהו יתחלף ממשל אובמה, שנחשב לקריר כלפי ישראל, ובמקומו נקווה שיבוא מנהיג אמריקאי אוהד ישראל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מה אתם אומרים על מוחמד זועבי?

הוא ללא ספק אמיץ ,האם אתם חושבים שהוא מיעוט הזוי בחברה הערבית הישראלית או שיש עוד הרבה שחושבים כמוהו?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

הוא מיעוט, אבל לא מיעוט כ"כ קטן ובהחלט מיעוט קיים.

התקווה הגדולה שלי היא שבעקבות הסרטון הזה הם יתחילו להשמיע את דעתם ביתר פומביות כי עד היום הם שתקו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה גבר הילד הזה. ברור שרוב הרחוב הערבי מעדיף אותנו כשלטון. רק מי שמעז להגיד את זה חוטף ישר מהסתומים הקיצוניים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בגלל זה אסור לתת לקיצוניות הזאת במה, בשני הצדדים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מה אתם אומרים על מוחמד זועבי?

הוא ללא ספק אמיץ ,האם אתם חושבים שהוא מיעוט הזוי בחברה הערבית הישראלית או שיש עוד הרבה שחושבים כמוהו?

פעם עם ראשונה שאני נחשף לסרטון הזה ומעבר לזה שאני מצדיע לבחור על האומץ שלו לצאת נגד קרובת משפחתו ובמובן מסויים נגד הדעה של רוב הערבים אני פשוט התרשמתי מאוד מהבחור, אינטליגנטי ברמות אחרות.

תודה על השיתוף.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מסכים עם סלואורייד. קיצוניות היא לא דבר טוב בשום צורה. מעציב אותי לראות שחצי מהפייסבוק שלי התמלא בתגובות נאצה. איזה אדם שפוי יכול לשמוח ברצח של נער בן 16? אני לא מצליח להבין את זה. רק ברגעים כאלו, כשהרסן משתחרר, אפשר לראות את פרצופם האמתי של אנשים.

בקשר לאחיינה של זועבי, הילד אמיץ מספיק בכדי להגיד את מה שהרבה מחבריו חושבים. כבר התחלפו להם דור או שניים מעידן האינטרנט המודרני. אלו ילדים שנפתחים הרבה יותר לסביבות ליברליות ודמוקרטיות, ומבינים את היתרונות הרבים הגלומים בסביבת מחייה שכזו. שחנין זועבי תטוס לסוריה או עיראק ותראה איזה יחס היא מקבלת שם. היא מנצלת את הדמוקרטיה בכדי לפגוע בדמוקרטיה.

שאלה לי אליכם, בתקופה האחרונה העם דורש להפיל את שלטון חמאס ולפרק את הארגון. לעומת העם, אהוד יערי וצבי יחזקאלי הסבירו שחמאס כעת חלש ועדיף להתמודד אתו מאשר עם ארגון אחר שעלול לקום בעזה. מה דעתכם על כך?

מחד, חמאס ממשיך בירי לדרום. מאידך, גם אם חמאס ייפול, לא סביר שהירי ייפסק ואף ייתכן כי יגיע ארגון לאומני יותר. האם מישהו בקיא בארגונים היושבים בעזה בסבלנות ומחכים לנפילת החמאס, או שמא מדובר במידע מודיעיני שלא ידוע לאזרח?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...