Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שלא יודע לפני 3 ימים נחטפו שלושה נערים ע"י אירגון טרור.

גלעד מיכאל בן בת גלים , אייל בן איריס תשורה , יעקב נפתלי בן רחל.

איך נותנים לדבר כזה לקרות? מתחקיר עולה שהמשטרה העבירה את המידע של החטיפה רק לאחר כמה שעות לצה"ל.

צריך לעצור את הקרקס ולנקוט באמצעים יותר כבדים.

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ממש קראתי בעיתונות, אבל אני עוקב אחר הנעשה ברוטר.

מה שהכי מפריע לי עד עכשיו ועדיין הצלחתי להבין זה איך קורה שהמשטרה שולחת ניידת למקום האירוע רק לאחר כשעה(!)

פורסם

איך זה קורה? כשיש לנו משטרה חלשה זה מה שקורה.

יש מנהיגים שם למעלה שנוח להם שיש משטרה חלשה וככה זה נראה.

מי שאוכל אותה מכל הסיפור הם האזרחים.

פורסם

שעה עד להגעת הניידת.

שש שעות (לערך) עד שהודיעו לשב"כ/צבא על נסיון/כוונה/אתרעה לחטיפה (רק בשלוש לפנות בוקר נזכרו במשטרה לקשר את האירוע הזה עם הורים שמחפשים את בנם שלא הגיע הביתה עדיין).

לא מריח לי טוב, כל עוד אין סימן חיים מהחטופים.

רק שלא יהיה לנו עוד מקרה גלעד שליט. הלוואי ולא.

alfa 156 2.5.

פורסם

שרשרת של טעויות + תכנון מוצלח של המחבלים

אני גם חושב שהרכב השרוף הוא רק הטעיה (איפה דחפו 3 חטופים + חוטפים במשפחתית?)

ומחרפן אותי שהם לוקחים ככה טרמפים, רק שישי שבוע שעבר עצרתי ל-8 אנשים (במצטבר) במהלך טיול באיזור וכולם ענו לי שיש חיילים בתחנות אז הם בטוחים כששאלתי אותם איך הם לא מפחדים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם (נערך)

לא קשור לשום דבר כזה, נוצרו נסיבות יחודיות שגרמו לחטיפה,

1. פיוס פת"ח-חמס, המתנגדים לפיוס מחבלים בו ע"י תפוח האדמה הכי לוהט שמונח על שולחן המשא ומתן בין האירגונים, היחסים עם ישראל.

2. הביזיון בעסקת שליט, הערבים למדו שיטה איך לשחרר מחבלים מהכלא הישראלי.

3. חוסר תחבורה ציבורית ראויה במדינה בכלל וביו"ש בפרט, שגרמה להכרח לנסוע בטרמפים (ומי ששירת או גר באיזור יו"ש או ברמת הגולן, יודע על מה אני מדבר).

4. חוסר האחריות המשווע והגישה של "אלוהים ישמור עלינו" של ההנהגה של המגזר המדובר, כל מי שיש לו כיפה וציצית חושב שאלוהים הבטיח לו משהו, ו"נשמרתם מאוד לנפשכם" זה לחלשים.

5. שביתת הרעב של האסירים הבטחוניים בישראל, שנתנה רוח גבית למבצע החטיפה הזה.

אני מקווה מאוד שהאירוע הזה לא יוביל למבצע צבאי נרחב, בטח שלא אחרי הקיצוצים הפופוליסטיים שהתבצעו ע"י הקודקודים הבכירים בצה"ל לאחרונה, סגירת יחידות וביטול אימונים בצורה שרירותית בלי מחשבה מינימאלית של שמירה על כשירות מבצעית, צה"ל פשוט לא ערוך למבצע גדול.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

מה הכוונה ב"איך נותנים לדבר כזה לקרות"?

1. הצבא הוא לא גננת. אי אפשר להצמיד חייל לכל דביל שחושב שהוא מטייל באיזור מוקף פצפיסטים.

2. מדובר באיזור עוין. לא מסתובבים בו בטרמפים במיוחד כשיודעים שיש נסיונות פיגועים על בסיס יומיומי.

3. מעשי פשע יש בכל מקום (על רקע לאומני או על רקע פלילי. זה לא משנה) ולא ניתן למנוע את כולם. למה לא קמים עם אותה זעקה "איך זה קורה" אחרי כל פעם שאיזו נערה נאנסת?

4. מהמשטרה באמת שאין מה לצפות. חבל שלא דיווחו לצבא.

מה שאני לא מבין זה למה מיד כשנודע לצבא דבר ההיעלמות לא נכנסו לכל השטחים באיזור (כולל שטחי A) תוך הטלת עוצר ואיסוף כל אדם שיכול לשפוך אור על מקום הימצאם. הדבר צריך היה להעשות לא כצעד ענישה אלא כפעולת חילוץ.

לגבי הנערים, אני לא יודע מאיפה קבעו כולם שהם נחטפו לצורך מיקוח. לדעתי הגופות שלהם כבר זרוקות באיזה בור באיזור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לך תכניס גדודים שלמים לתוך שטח בשליטה פלסטינית בלעדית (למעשה כיבוש מחדש של השטח), ממולכד (תהיה בטוח בזה), ללא מודיעין או תמיכה אמיתית מבחוץ, מעולה, עשרות חיילים ישלמו בחייהם.

אחלה.

פורסם

רק שלא יהיה לנו עוד מקרה גלעד שליט. הלוואי ולא.

מה ז"א "הלוואי ולא"? אתה כבר בעיצומו של "מקרה גלעד שליט" נוסף.

2. הביזיון בעסקת שליט, הערבים למדו שיטה איך לשחרר מחבלים מהכלא הישראלי.

על איזה בזיון אתה מדבר? שחרור מחבלים? כי הפלסטינים חוטפים ואנחנו בתמורה משחררים אסירים כבר 50 שנה (אם לא יותר).

3. חוסר תחבורה ציבורית ראויה במדינה בכלל וביו"ש בפרט, שגרמה להכרח לנסוע בטרמפים (ומי ששירת או גר באיזור יו"ש או ברמת הגולן, יודע על מה אני מדבר).

4. חוסר האחריות המשווע והגישה של "אלוהים ישמור עלינו" של ההנהגה של המגזר המדובר, כל מי שיש לו כיפה וציצית חושב שאלוהים הבטיח לו משהו, ו"נשמרתם מאוד לנפשכם" זה לחלשים.

.

זה לא חוסר אחריות, זאת התנהלות מתוך הלך רוח שהם "אדוני הארץ".

לגבי הנערים, אני לא יודע מאיפה קבעו כולם שהם נחטפו לצורך מיקוח. לדעתי הגופות שלהם כבר זרוקות באיזה בור באיזור.

מיקוח בהחלט יכול להיות גם על גופות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לגבי הסיבות הידועות אין מה להרחיב.

המשטרה קיבלה הודעה ב22:00 והעבירה אותה לצה"ל, אגף המודיעין ב03:00.

מבחינתי, לא רק שמפכ"ל המשטרה צריך להתפטר, הוא צריך להיות מפוטר ולעמוד למשפט.

הרי "האחריות האישית" היא "ערך עליון" במשטרת ישראל. כמו שפלאפל בפיתה וחניה באדום לבן הם גם ערכים עליונים.

ביום שישי לא הבנתי כיצד הדבר יתכן, שהייתה שיחת טלפון ואגף המודיעין לא איתר את המיקום המדויק של כל עניין ודבר שקשורים לאירוע.

ואז הבנתי והאשמתי בפני חבריי ומשפחתי את המשטרה. הייתי בטוח וסמוך שהיא עקב האכילס.

לא לחינם משטרת ישראל היא מקום 3 מלמטה במדד אמון הציבור העולמי. כשמקסיקו היא מקום 2.

בתור יוצא חיל המודיעין אני מודע ליכולות ולכן באמת הפתיע אותי שצה"ל לא איתר ועצר מיד או בתוך כמה דקות את החטיפה.

לא הופתעתי בלשון המעטה כשפרסמו שהמחדל הוא אצל המשטרה.

לא אופתע כשבעוד שבוע שבועיים מפכ"ל המשטרה ישאר במקומו.

לא אופתע כשאף אחד לא יפוטר, לא אופתע כשאף אחד לא יתפטר.

לא אופתע כשיפרסמו שהפקידה שבדיוק הזרימה בורקס גבינה לבטן שכחה לטפל בפניה.

לא הופתעתי כשקראתי שהמפכ"ל ב"כנס" ארה"ב. לא הופתעתי כשהוא לא קיצר את הכנס. לא הופתעתי כשעיתון ה"ארץ" גילה שהכנס בכלל מתחיל מחר (יום שני).

לא הופתעתי כשהבנתי שהמפכ"ל מריץ המבורגרים בניו יורק כשהוא אמור להזיע מהביצים מרוב לחץ בתוך חפ"ק ולשלח את שוטריו האמיצים לתפוס מעשני מריחואנה במרפסת... אופס.. לעשות עבודת משטרה אמיתית שעוזרת לציבור...

אני אישית איבדתי 99% מהאמון שלי בחבורת הליצנים האלימים שמרכיבים את משטרת ישראל כבר מזמן.

היום איבדתי את האחוז הנותר והיום אני יודע בוודאות שמשטרת ישראל היא הגוף הכי מושחת, הכי זבל, הכי פח פאקינג חרא של מיץ של זבל שיש במדינה המושחתת שלנו.

אין על מי לסמוך אלא על עצמינו.

פורסם
לך תכניס גדודים שלמים לתוך שטח בשליטה פלסטינית בלעדית (למעשה כיבוש מחדש של השטח), ממולכד (תהיה בטוח בזה), ללא מודיעין או תמיכה אמיתית מבחוץ, מעולה, עשרות חיילים ישלמו בחייהם.

אחלה.

לפעמים גם משלמים בחיי חיילים. עד כמה שזה עצוב זה חלק מלהיות לוחם.

מודיעין יש לנו לא מעט בשטח ולא יודע למה אתה קובע שאין תמיכה מבחוץ. אני לא מדבר על כניסה במטרה להישאר אלא במטרה לבצע משימה ולצאת.

באגירה, אין ספק שמיקוח עושים גם על גופות אבל כפי שזה נראה ההשערה שלי היא שבמקרה נתקלו בהזדמנות (אולי חבורה של גנבי רכב בדרך הביתה מיום עבודה) וניצלו אותה. אם זה היה מתוכנן רוב הסיכויים שכבר היינו שומעים מהחוטפים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אם זה היה מתוכנן רוב הסיכויים שכבר היינו שומעים מהחוטפים.

אולי חלק מלקחי העבר שלהם הוא לשתוק כמה ימים בכדי להוריד את אפשרויות העיכוב אחריהם.

בכל מקרה, גם אם לא, לצערנו זה לא יהיה המקרה הראשון שישראלי יהודי נחטף, נשחט ונזרק בשטח ללא כל הודאה או לקיחת אחריות וללא כל פתרון לתעלומה.

5-6-10 שנים אח"כ מוצאים פתאום את הגופה.

פורסם (נערך)

זה לא הגיוני מבצעית להכנס למבצע שאתה לא יודע איך אתה יוצא ממנו, במלחמה נהרגים, אין בעיה, אבל למלחמה יש מטרה ברורה וניתנת להשגה במסגרת הגיון מבצעי, בין אם זה כיבוש או הדיפה או שיחרור בני ערובה.

כמו בלבנון השנייה, אין שום סיכוי להשגת המטרה, אין הגיון מבצעי להכנס למבצע, מבצע כזה לא רק יהרוג לנו חבר'ה ולא ישחרר את הנערים, הוא גם יחבל בהרתעה, שום הגיון מבצעי.

ולא, אין כרגע לכוחות שיכנסו גיבוי מבחוץ, הצבא נמצא כרגע בהקפאה עמוקה עד שהקיצוץ בתקציב יוסדר, אין כרגע אופציה ריאלית לגיוס מילואים גדול, אין גיבוי, צבא סדיר נועד לבט"ש, בשביל מלחמות או מבצעים יש מילואים.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

מה שלא ברור לי זה כיצד ההורים מאפשרים בהסכמה ובידיעה לילדים לנסוע בטרמפים בשעות החשיכה , בשטחים , הם התקשרו להורים ואמרו שהם בדרך בשעה 10 בלילה !!!! חושך מוחלט

לא עדיף במקרה כזה להורה להשקיע שעה אחת לנסוע למשל מאלעד לאלון שבות או מנוף אילון לאלון שבות , לא יותר מחצי שעה ארבעים דקות לכיוון בשעה הזאת

מאשר כל הסרטים שהם עכשיו ?

והיכן האחריות של הישיבה ? כיצד נותנים לנערים לצאת בשעה מאוחרת כזאת ?

אני זוכר בתור חייל לפני עשרים + שנה , בגולן , לא נתנו לצאת בלילה אם אין רכב שמביא לפחות עד קריית שמונה אז בשטחים , בלילה עכשיו ?

עריכה :

בתור הורה לנער בגיל דומה , אין סיכוי שאני אאשר לו לנסוע בטרמפים, אני אגיד כנס לעמדת השמירה בישוב הסמוך , אני מגיע !!!

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לא הגזמתי במה שאמרתי מקודם, גם לא אמרתי את זה מתוך איזו ביקורת שמגובה בדעה פוליטית אלא רק מהתבוננות מהצד, ההתנהלות של חלק מאוכלוסיית המתנחלים באיו"ש היא מתוך ראיה של "אנחנו אדוני הארץ ולא צריך להתרגש מהילידים הפרימיטים שמסביב" בצורה שמאוד מזכירה (שוב, בלי השוואה נוספת ובלי דעה פוליטית) את התנהגות האפריקנרים בדרום אפריקה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...