Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומצד שני גם את הגישה של יציאה חד צדדית משטחי ישראל ומסירתם לפלסטינאים ניסו כבר ויעידו תושבי הדרום שאוכלים את התוצאות של זה יום יום.

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
את מה שאתה מציע עושים פה מתחילת ההתישבות היהודית וביתר שאת מ 1967. את התוצאות של זה כולנו אוכלים יום יום.

או שאני לא מבין אותך או שאתה לא מבין אותי.

קודם כל, מה כוונתך ב"תחילת ההתישבות היהודית"? האם אתה אומר שכל הציונות, מתחילתה ועד סופה, היא טעות? או אולי אתה מתכוון לומר ש"תחילת ההתישבות היהודית" היתה לאחר מלחמת ששת הימים? לא ברור לי מה כוונתך.

כמו כן, אני חוזר ואומר שמה שאני מציע זה לקחת אדמה באופן קבוע, סופי ומוחלט, בלי שום אולי ושום אבל. זה בדיוק מה שלא עשינו אחרי ששת הימים: לא אמרנו (כי לא החלטנו) שזה שלנו לתמיד. ומאחר שכך, כמובן שהצד השני אומר "אם הם לא סגורים על עצמם, יש לי פה הזדמנות".

דני

פורסם

אתה זוכר כמובן שכל שטח שאתה מספח, אתה מיידית מאזרח בת.ז. כחולות את התושבים שלו, כן?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא מבין את הגישה הזאת של "פשוט" להכנס לשם ולהראות להם מה זה ואז "פשוט" לספח שטחים למדינת ישראל.

זה אפשרי, פשוט זה לא.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אני באמת לא מבין את כל אלה שזורקים באוויר ״צריך פשוט להכנס לשם״.

המילה ״פשוט״ לא יושבת לי טוב במשפט הזה, להכנס לשם זה הכל חוץ מפשוט, זה שיירות שלמות של כלים משוריינים, זה D9 שפותחים רחובות כי טנקים לא יכולים לעבור.

תזכרו שאתם מדברים על שטחים שלא היינו בתוכם תקופה ארוכה, יש שם תשתיות מוכנות לכניסה שלנו בדמות מטעני צד וצלפים ומקלעים שמוכנים בחדרים ליום פקודה.

אם צריך לבצע הצבא יודע לבצע אבל לפחות אל תדברו על זה בכזו קלילות ופשטות, זה הרבה הרבה יותר מורכב מלהכניס כמה ג׳יפים של כוחות מיוחדים בצורה נקודתית יחסית.

זה חברון, לא עזה.

כוחות צה"ל נמצאים בחברון באופן תמידי וקבוע כבר שנים ארוכות.

העובדה היא שכבר כמה ימים צה"ל עושה בנפת חברון כרצונו, יש הסגר, יש פשיטות, לפי חלק מהדיווחים יש סריקות מבית לבית.

אז הם כבר דיי "פשוט נכנסו לשם", בלי D9 ובלי טנקים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שגיא, תושבי שדרות חטפו את הקסאמים הרבה לפני ההתנתקות ותהליך הרחבת הטווחים היה ידוע מראש. נכון שלא היו טילים שמגיעים לחדרה אבל גם קשת טווחים שכוללת את אשדוד, גדרה והסביבה זה מספיק.

דני, ממש לא אומר שהיא טעות. נעשו טעויות בבנית המדינה בכל הנוגע לילידים אבל זה לא אומר שכל הפרוייקט הציוני היה טעות. אתה כנראה לא מבין שאתה לא יכול לקחת שטח בלי האוכלוסייה שחיה עליו. עדינו את זה ב 67 ועכשיו ההצהרה של אומר תאזרח אותם או לטרנספר טותם. אזרוח הוא סופו של המפעל הציוני וטרנספר הוא סופה של המדינה כי בלי תמיכת העולם אין לנו זכות קיום (וזה לפני שנכנסנו בכלל לצד המוסרי של הסיפור).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זה חברון, לא עזה.

כוחות צה"ל נמצאים בחברון באופן תמידי וקבוע כבר שנים ארוכות.

העובדה היא שכבר כמה ימים צה"ל עושה בנפת חברון כרצונו, יש הסגר, יש פשיטות, לפי חלק מהדיווחים יש סריקות מבית לבית.

אז הם כבר דיי "פשוט נכנסו לשם", בלי D9 ובלי טנקים.

תזכורת מההיסטוריה הממש לא רחוקה.

"פשוט להכנס" אעלק.

פורסם

מעניין למה מכובדינו "ג'ון קרי" לא מזדעק מיד לאיזור,

מדוע אובמה לא מגנה את האירוע,

מדוע כל העולם שותק, ורק כשיש איזה קשקוש מצד הפלסטינים אז כל העולם ממהר לגנות את ישראל,

עם ידידים כמו ארה"ב לא ממש צריך אוייבים,

ואל תתחילו לקפוץ על זה שהם נותנים סיוע וכסף ובלה בלה בלה... כי הם לא עוזרים לישראל כי אנחנו אהובים עליהם, אלא כי יש להם אנטרסים,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

באגירה מה בין ג'נין לחברון חוץ מהעובדה ששתיהן ערים?

אתה מודע לעובדה שבחברון יש באופן רציף כוחות צה"ל? בג'נין לא.

חברון עיר מעורבת וג'נין לא.

במקרה הזה אין "פשוט להיכנס", כי כבר היו בפנים, אלא הכנסת כוחות נוספים לעיר

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עם ידידים כמו ארה"ב לא ממש צריך אוייבים,

ואל תתחילו לקפוץ על זה שהם נותנים סיוע וכסף ובלה בלה בלה... כי הם לא עוזרים לישראל כי אנחנו אהובים עליהם, אלא כי יש להם אנטרסים,

אי פעם באמת האמנת שמדינות עוזרות אחת לשניה מתוך אהבה ולא מתוך אינטרסים משותפים?!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם לעולם לא ממש אכפת מאלפים שמוצאים להורג בסיטונאות בעיראק או מאות אלפים שכבר נהרגו במלחמת האזרחים בסוריה. למה שיהיה אכפת מחטיפת הנערים? כל עוד העולם לא מפריע לכוחות הבטחון לעשות סדר ביו"ש אז אין בעיה.

פורסם
באגירה מה בין ג'נין לחברון חוץ מהעובדה ששתיהן ערים?

אתה מודע לעובדה שבחברון יש באופן רציף כוחות צה"ל? בג'נין לא.

חברון עיר מעורבת וג'נין לא.

במקרה הזה אין "פשוט להיכנס", כי כבר היו בפנים, אלא הכנסת כוחות נוספים לעיר

אני משוכנע שגם בעיר מעורבת ומתונה כמו חברון יש ימ"חים ופעילים רדומים שרק מחכים ליום פקודה שבו צה"ל יעבור (מבחינת החמאס/פתאח/ארגון שקר כל שהוא) את הגבול ופתאום כל המדינה שוב תהיה בשוק.

"מה? זירת מטענים? מארב מתוכנן? לחימה עד הכדור האחרון? 13 הרוגים? ישראלים? הערבים זה לא אלא שזורקים את הנעליים הקלאצ' ורצים בחזרה הבייתה?"

חביבי, הימים האלה עברו, צה"ל, למרות שהוא בעדיפות מספרית וטכנולוגית מוחלטת, ברמת החייל ברחוב פוגש היום לוחם עז שאומן באפגניסטן (או בזמנו בסוריה) ולהזכירך, באותו מבצע שהבאתי את הקישור, מי שהכריע את המערכה היו כלים לא לוחמנים בעליל, D9.

כמו כל מבצע צבאי שהיה אי פעם, אתה יודע איך אתה נכנס ומה מטרות המבצע, רק לאלוהים (או אללה) פתרונים איך אתה יוצא מהמבצע הזה ולכן צריך אולי לחשוב פעמיים לפני שרצים לבצע. לשמחתנו, זה גם מתבצע הלכה למעשה.

ועכשיו, סתם כתרגיל חשיבתי בפרספקטיבה, מעניין אותי לשמוע את דעתכם על המשותף והשונה בין הארוע הנוכחי לבין זה.

(ברור שפה מדובר בנערים ולא באנשי צבא, אבל עדין...)

פורסם

בוודאי שגם בחברון יש תשתיות טרור, אבל היכולת של אותם ארגוני טרור להכין זירות מטענים ומארבים היא מוגבלת כאשר הכוח הצבאי נמצא שם ביום-יום.

ובוודאי ובוודאי שאין מה להשוות לג'נין, מכל הבחינות, אפילו מבחינת צפיפות אוכלוסיה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אולי חברון קצת השתנתה ממה שאני ואתה הכרנו "בזמנו".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4531086,00.html

3 פיגועים, אפס פענוחים: חברון, עיר טרור

צה"ל ושב"כ מתקשים להשיג תוצאות בתוך בירת חמאס בגדה ובאזור הסמוך לה: חטיפת הנערים מצטרפת לרצח נצ"מ ברוך מזרחי ולירי הקטלני בסמ"ר גל קובי. "הסביבה הדתית מקלה על התבססות חוליות טרור קיצוניות בחברון"

פורסם

לא טענתי לרגע שהמבצע יהיה קל ופשוט, או שזה ברמה של ללכת למסומן הביתה ולשלוף אותו משם.

אני כן טענתי ועדיין טוען שכוחות צה"ל יושבים בתוך חברון, וזה סיפור שונה לחלוטין מאשר להיכנס לתוך מחנה פליטים צפוף ועמוס באמל"ח.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...