Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתנהגות שלהם הרבה יותר גרועה. הם חשים אדנות גם כלפי חיילי צה"ל. לא אשכח לילה אפל ומושלג בקרבת ג'ניו כאשר איזו מתנחלת החליטה שהיא צריכה לבקר חברה שלה בהתנחלות הסמוכה. נגמר בנגמ"ש ששקע בבוץ וצוות שהיה צריך לשמור בלילה קפוא עד שהגיע החילוץ בבוקר. או היחס של מתנחלים שדרשו שצה"ל יתן להם שירותים לצורך חגיגות פורים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כולכם מתמקדים בעניין הטרמפים בלילה ומפספסים את העיקר ואני אסביר:

כמו שזה נראה עכשיו מדובר בחטיפה מאורגנת היטב (לפחות זה מה שאומרים יודעי דבר), כלומר

יש חוליה שקיבלה פקודה לחטוף יהודים. זה שנפלו לה לידיים שלושה נערים בטרמפ זה רק הקל עליהם במקצת

אבל תאמינו לי שהם היו מבצעים את החטיפה הזאת בכל מקרה וגם מתוך ישראל כמו שקרה פעמים רבות בעבר.

אז נכון, לעמוד בטרמפ באיוש בלילה זה חוסר אחריות אבל העניין האמיתי הוא שאוייבנו החליטו לבצע חטיפה ואין להם שום הרתעה בשיט.

אם הם היו יודעים שאירוע כזה ממש לא ישתלם להם הם היו נמנעים מלעשותו לגמרי.

בקיצור הנערים האלו רק הקלו עליהם את המלאכה אבל הם היו מבצעים זאת בכל מקרה אלא אם כן השבכ היה עוצר אותם לפני כן.

פורסם

טעות בידך. החטיפה מטרמפיאדה בשטחים בחושך מקלה על החוטפים את העבודה ב-90%. פותר להם את הבעיה של מעבר במחסומים בשני הכיוונים + נותן להם אפשרות לבצע את החטיפה באזור שהם מכירים וקל להם לאסוף עליו מודיעין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צריך לעצור את הקרקס ולנקוט באמצעים יותר כבדים.

אני מציע להוסיף עוד משקולות לאמצעים, שיהיו ממש כבדים...:?

מילים חלולות.

זו תוצאה ישירה של עסקת שליט.

ביבי, תחת הרושם של מחאת הקיץ על יוקר המחייה, ביצע את העסקה האומללה הזו כדי ליצור אופוריה, אבל הכתובת היתה על הקיר.

חודשים של התעסקות אובססיבית, חסרת היגיון, מונחית סנטימנטליות של אופרת סבון, בגורלו של אדם אחד, שליט, הכתיבה מדיניות מטופשת שאילו פרותיה.

שיילך עכשיו עדר הבכיינים הללו וייסתכל להורים של שלושה נערים בעיניים.

ויותר גרוע, שיילך ראש ממשלה, שהוא אמור לעשות את הדבר הנכון, לא את הדבר הפופולרי, וישים את המפתחות.

או במינימום, שלפחות תרד יעל דן מגל"צ לתקליטיה ותכין את שיר "השתחררו אותם" הבא. שיהיה מה לנגן ברדיו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

במידה וזה יתגלגל לארוע מיקוח (חטופים או גופות), יהיה מעניין לראות מה עושה עם זה קהילת איו"ש.

מצד אחד, הם היו המתנגדים הגדולים והקולניים ביותר לעיסקת שליט, מצד שני, פתאום החטופים הם מהקהילה שלהם.

לא יהיה להם קל להפוך עורם, מצד שני, בטח לא יהיה קל להמליץ על הפקרת השלישיה שבאה מהישובים והקהילה שלהם.

ימים יגידו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כולכם מתמקדים בעניין הטרמפים בלילה ומפספסים את העיקר ואני אסביר:

כמו שזה נראה עכשיו מדובר בחטיפה מאורגנת היטב (לפחות זה מה שאומרים יודעי דבר), כלומר

יש חוליה שקיבלה פקודה לחטוף יהודים. זה שנפלו לה לידיים שלושה נערים בטרמפ זה רק הקל עליהם במקצת

אבל תאמינו לי שהם היו מבצעים את החטיפה הזאת בכל מקרה וגם מתוך ישראל כמו שקרה פעמים רבות בעבר.

אז נכון, לעמוד בטרמפ באיוש בלילה זה חוסר אחריות אבל העניין האמיתי הוא שאוייבנו החליטו לבצע חטיפה ואין להם שום הרתעה בשיט.

אם הם היו יודעים שאירוע כזה ממש לא ישתלם להם הם היו נמנעים מלעשותו לגמרי.

בקיצור הנערים האלו רק הקלו עליהם את המלאכה אבל הם היו מבצעים זאת בכל מקרה אלא אם כן השבכ היה עוצר אותם לפני כן.

לפי ההגיון שלך אל תנעל היום את המכונית, אולי אפילו תשאיר את המפתחות בסוויץ, הרי בכל יום נגנבות מכוניות מישראל ומועברות לשטחים. אז זה שאתה נועל ושם קודן / איתוראן זה רק קצת מקשה עליהם. קצת ..

אבל משום מה נראה לי שגם היום הרכב שלך יהיה נעול ומאובטח....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
טעות בידך. החטיפה מטרמפיאדה בשטחים בחושך מקלה על החוטפים את העבודה ב-90%. פותר להם את הבעיה של מעבר במחסומים בשני הכיוונים + נותן להם אפשרות לבצע את החטיפה באזור שהם מכירים וקל להם לאסוף עליו מודיעין.

אין מחסומים בין ישראל לשטחים או יותר נכון בודקים במחסום רק את הכניסה לישראל ומי שנוסע מישראל לשטחים עובר ללא בדיקה.

לפי ההגיון שלך אל תנעל היום את המכונית, אולי אפילו תשאיר את המפתחות בסוויץ, הרי בכל יום נגנבות מכוניות מישראל ומועברות לשטחים. אז זה שאתה נועל ושם קודן / איתוראן זה רק קצת מקשה עליהם. קצת ..

אבל משום מה נראה לי שגם היום הרכב שלך יהיה נעול ומאובטח....

תשאל פה בפורום מי היה שם איתורן אם הביטוח לא היה דורש. חוץ מזה כבר כמה פעמים אמרו פה שמכונית מסומנת תיגנב ולא משנה איזה אמצעי מיגון יש עליה. יותר חכם ליצור הרתעה אצל הגנבים באמצעות ענישה הולמת. אותה אנלוגיה לעניין החטיפות.

פורסם
במידה וזה יתגלגל לארוע מיקוח (חטופים או גופות), יהיה מעניין לראות מה עושה עם זה קהילת איו"ש.

מצד אחד, הם היו המתנגדים הגדולים והקולניים ביותר לעיסקת שליט, מצד שני, פתאום החטופים הם מהקהילה שלהם.

לא יהיה להם קל להפוך עורם, מצד שני, בטח לא יהיה קל להמליץ על הפקרת השלישיה שבאה מהישובים והקהילה שלהם.

ימים יגידו.

יש הבדל עצום בין שליט לשלושת הנערים.

שליט היה חייל שנפל בשבי במהלך מילוי תפקידו. כל חייל לוקח בחשבון שהוא עלול לא לחזור וזה חלק מהמחיר שצבא משלם.

כאן מדובר באזרחים שהמדינה מחוייבת להגן עליהם. המדינה לא אסרה עליהם לנוע כפי שנעו ואיפה שנעו בזמן האירוע ולכן מחובתה של המדינה לדאוג לשלומם הרבה מעבר לדאגה לשלומו של חייל כלשהו.

אם הם צריכים להיות שם ואיך זה דיון אחר שלש שייך למצב הנוכחי כי הוא נוצר בעת שהם פעלו לפי החוק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מיקוח בהחלט יכול להיות גם על גופות.

ובתור התחלה צריך שהממשלה העלובה שלנו תקבל החלטה שתמורת גופות ישראל מוכנה להעביר אך ורק גופות. (היחס המספרי נתון למו"מ)

אבל אין חוט שדרה לממשלה הזו (וגם לכמה ממשלות שהיו לפניה).

אין מחסומים בין ישראל לשטחים או יותר נכון בודקים במחסום רק את הכניסה לישראל ומי שנוסע מישראל לשטחים עובר ללא בדיקה.

נכון.

אבל יהיה לא פשוט לחוטפים לעבור בכיוון מהשטחים לישראל כשהם (1) ללא אישורי שהייה ו(2) עם נשק.

אם זה היה כל כך פשוט אז היית רואה פיגועים ברחבי ישראל כל הזמן.

מאז שנבנתה הגדר כבר קשה מאוד למחבל להיכנס לישראל עם נשק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם (נערך)

תשאל פה בפורום מי היה שם איתורן אם הביטוח לא היה דורש. חוץ מזה כבר כמה פעמים אמרו פה שמכונית מסומנת תיגנב ולא משנה איזה אמצעי מיגון יש עליה. יותר חכם ליצור הרתעה אצל הגנבים באמצעות ענישה הולמת. אותה אנלוגיה לעניין החטיפות.

עזוב איתורן , הרכב ננעל כאשר אתה עוזב אותו ? אכן מכונית מסומנת תיגנב אבל שלושת הנערים הם ממש לא "מסומנים", הם פשוט היו במקום ובשעה שנוחה לחוטפים. כמו שאתה לא תשאיר ארנק פתוח על שולחן במסעדה ותלך. אדם ממוצע שומר על עצמו ועל רכושו , וכאן אין אפילו זהירות בסיסית.

מסומן לצורך העניין יהיה מפקד בכיר בצבא / משטרה , אישיות ציבורית ידועה וכדומה .

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum

פורסם

ההתנגדות שלהם (ושלי) היתה עקרונית ולא לגופו של עניין, מחליפים ראש בראש, לא לפי מפתח של אלפי מחבלים תמורת ראש אחד.

אזרח או חייל המדינה חייבת לעשות מאמצים צבאיים ודיפלומטיים במסגרת ההגיון הטקטי לשיחרור בני הערובה, המדינה לא צריכה לפתוח את שערי בתי הכלא ע"מ לשחרר אזרח ישראלי כלשהו, חייל או אזרח, ערבי או יהודי.

פורסם
יש הבדל עצום בין שליט לשלושת הנערים.

שליט היה חייל שנפל בשבי במהלך מילוי תפקידו. כל חייל לוקח בחשבון שהוא עלול לא לחזור וזה חלק מהמחיר שצבא משלם.

כאן מדובר באזרחים שהמדינה מחוייבת להגן עליהם. המדינה לא אסרה עליהם לנוע כפי שנעו ואיפה שנעו בזמן האירוע ולכן מחובתה של המדינה לדאוג לשלומם הרבה מעבר לדאגה לשלומו של חייל כלשהו.

אם הם צריכים להיות שם ואיך זה דיון אחר שלש שייך למצב הנוכחי כי הוא נוצר בעת שהם פעלו לפי החוק.

שאלה , אם בניגוד לאזהרת מסע, נוסע אזרח ישראלי לסיני ונחטף שם, האם גם אז צריך לדאוג לשלומו ולהחליף אסירים תמורת החזרתו ? הרי לא עבר על החוק , זאת רק המלצה .

כנ"ל במקרה הזה , הבקשה / אזהרה לא לנסוע בטרמפים נאמרת כבר תקופה ארוכה , והנסיונות לחטיפה של טרמפיסטים קרה כבר בעבר , לכן לדעתי יש כאן גזרה שווה .

פורסם

ימים יגידו.

בגירה אני בטוח שהפעם זה לא יהיה עסקת שליט והממשלה בטח לא תתן לזה לקרות, כאשר יהיה רלוונטי ישראל פשוט תכנס ותשחרר אותם אני מאמין כמעט בכל מחיר.

Miata ND2

פורסם

אהבתי את ה"פשוט" תכנס ותשחרר.

אני מזכיר לך שבמקרה שליט ישראל לא ידעה איפה הוא מוחזק. זו הסיבה שלא שוחרר בכח.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...