Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שטויות שטויות שטויות! אני מתנדב במשטרה 3 פעמים בשבוע. יכול להגיד לך שיש בעיה של סד"כ בכל תחנה בארץ.

למרות זאת מתייחסים לכל פנייה גם כשיודעים שזה או שטות או מישהו שמסתלבט או משהו שטותי.

להגיד אמירות כמו- משטרה חלשה. זה לא נכון ואפילו רדוד להגיד, המשטרה לא חלשה, אין מה לעשות היא לא יכול להתעסק בכל דבר ולא תמיד יש 13 ניידות זמינות לארועים. וכן יש סדר עדיפויות למקרים יותר ופחות דחופים. למה לא הגיעו לארוע הזה? אני בטוח שיש סיבה טובה ולא תרוץ כמו- השוטרים היו בארוחה.

לא טוב לכם עם המשטרה? תעשו מעשה ותתחילו להתנדב- מבטיח שרק טוב יוצא מזה.

אני לא דובר המשטרה, מה שרשמתי היה תגובת המשטרה לגבי "למה לא טיפלו" , אז את התלונה הזאת אתה צריך להפנות לגוף שאתה מתנדב בו.

שמח שאתה מתנדב במשטרה, כמובן שזה חשוב ומעולה.

Miata ND2

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סמארט: מה שאתה מתאר הוא משטרה חלשה. משטרה שאינה מסוגלת לטפל בכל מה שעליה לטפל - ואני אומר יותר מזה - המשטרה אינה מטפלת במרבית התלונות בהן היא צריכה לטפל. חלק נכבד מהאשמה היא בממשלה שאינה מוכנה לתקצב את המשטרה, וכידוע - ממשלת ישראל לא מוכנה לתקצב כראוי הרבה מאד שירותים. אבל שרשור "איפה הכסף" שקע במעמקי הפורום, ואין לי כוח לחפש אותו או לבצע את הקפצת השנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היום בבוקר ב"אורלי וגיא" התארח משת"פ פלסטינאי שעבד שנים רבות עם השב"כ הישראלי והוא תיאר איך מקום החטיפה הוא בעייתי מבחינת תחבורה.

הוא טען כי אוטובוס מגיע רק פעמיים ביום וטרמפים היא האופציה הכי נזילה/מהירה שקיימת באזור הזה. להגיד כל הזמן "לא לנסוע בטרמפים" אין בעיה, אבל לטפל בבעיית תחבורה ציבורית זה כבר עניין אחר. עצוב,מטריד ומרגיז.

פורסם

תסלח לי אבל תירוץ כוח האדם הוא פשוט בולשיט.

רק השבוע קיבלתי טלפון מהמוקד שיש אזעקה אצלי במפעל. מיד פתחתי את המצלמות ואני מזהה אנשים בתוך המפעל. המוקד התקשר למשטרה ובמקביל הסייר שלהם ואני יצאנו לשם.

נףתשובת ה שטרה היתה שאין ניידת והסייר ואני נאלצנו להיכנס כשאנחנו חמושים בקרש בניין ומוט ברזל בלבד. למזלנו הם ברחו ולא נשארו להתעמתאיתנו.

בדרך חזרה עברתי ליד תחנת המשטרה לראות את מצוקת הניידות ולא היתה שם חנייה כי כל המקומות היו תפוסים על ידי ניידות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נהג לילה - אתה ראית ניידות, אני לא בטוח שהיה בתחנה מי שיאייש אותן.

איני מכיר את מצבת כח האדם ש המשרה בכלל או של התחנה המדוברת בפרט, אבל, למשל, פעם הכרתי 2-3 תחנות של מד"א: בחניון עומדים 20 אמבולנסים, מבחינת צוות יש (במשמרת הבוקר) צוות נט"ן ו-3 צוותי "לבנים". כל השאר רכבי חירום\סבב\סתם עומדים ומחלידים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עם כל הכבוד אם אין מי שיאייש את הניידות (שלא חונות בחניון התחנה אלא על הכביש כך שלא מדובר ברכבי חירום) אז שלא יחזיקו אותם. לא חבל על הכסף?

פורסם

זה שיש ניידות בתחנה זה לא אומר כלום.

ראשית ישנן יחידות שלא שייכות לתחנה שמחנות את הניידות שלהן בתחנה המשטרה (כולל רכבי צה"ל).

שנית, כמו שנאמר כאן, יתכן שאין שוטרים לאייש את הניידות (זה קורה בעיקר במשמרות לילה).

שלישית, כמה פעמים כבר ראיתי בתחנה שחצי מהניידות נמצאות בתחנה מכיוון שלכל ניידת יש עצור שצריך לשמור עליו ולחקור אותו. הנוהל הוא שעל כל עצור חייב להיות שוטר ששומר עליו לכן המקסימום עצורים שניידת אחת יכולה לשמור עליהם הם שניים (בהנחה שיש שני שוטרים בניידת).

בתחנה שלי זה לא נדיר לראות בלילות 10 עצורים שממתינים לחקירה (אני לא מדבר על עצורים שנמצאים בתאי המעצר) ויחד איתם 10 שוטרים כאשר כל הסד"כ הוא 20 שוטרים (ועוד מדובר על אחת מהתחנות הגדולות בארץ).

כשוטר סיור לשעבר אני יכול לומר שקיים מחסור ענקי בשוטרים מקצועיים (אי אפשר להחשיב שח"מים ומתנדבים כשוטרים מקצועיים למעט אחדים מהם) וכל מה שהפיקוד רואה לנגד עיניו זה שמספר הניידות יעבור את הקו האדום.

ככה זה כשמעדיפים כמות על פני איכות.

אז כן, יש לנו משטרה חלשה וזה מבחירה של מקבלי ההחלטות בממשלות לדורותיהם.

פורסם (נערך)
כל המקומות היו תפוסים על ידי ניידות.

כמובן שהניידות הן עדיין לא רובוטריקים, צריך מישהו שינהג בהן.

עריכה: סליחה לא ראיתי שהגיבו כמה מאז...

עריכה אחרונה על ידי SmartCoupe

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אני לא בטוח שיש בעיה של כוח אדם אלא יותר בעיה של ניהול נכון של מצבת כוח האדם.

אז בבקשה תסביר לי למה כאשר מתרחשת תאונת דרכים קלה ביותר באיזור רמת-גן מגיעות 3 ניידות עמוסות שוטרים שחלקם עומדים בצד מדברים מחליפים חוויות

ושוטר או שניים עושים משהו ?

למה בכניסה לפארק הלאומי יש 4 שוטרים ביום שבת ומה שהם עושים זה לשבת על הגדר ולדבר על דע ואה במקום לבצע בדיקות וסריקות למטעני חבלה ואנשים חשודים או לכוון את התנועה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא בא להגן או לדבר בשם המשטרה. אבל בקשר לתרחיש של רמת גן- קורה שאין עבודה, קורה שאין קריאות ויכולים לשגר למקום תאונה 3 ניידות.

לגבי פארק הירקון, אני מאמין שזה יזומה של מרחב ירקון שצריך נוכחות שוטרים באזור, אם הם שם אני בטוח שהם כן מחפשים וכן מסתכלים.. אין דבר כזה שיעבור ליד שוטר בן אדם חשוד והם יעלימו עין.

שוב, רק אומר את דעתי, לא בא להגן על המשטרה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
החטוף לחש 'נחטפנו', במוקד סברו שזו הטרדה

לפי דיווח בערוץ 10, חיילת שח"מ קיבלה את השיחה מאחד הנערים החטופים שלחש מעבר לקו "נחטפנו". לאחר מכן הזמינה החיילת גורמים בדרגה גבוהה יותר להאזין לשיחה, אולם אלה סברו כי מדובר במטרידן

לפטר את אותם "בכירים", פשוט ככה.

פורסם

המשטרה היא מערכת אנושית כמעט כמו כל מערכת אחרת שנותנת שירות בשטח.

לצערנו - טעויות אנוש קרו, קורות ועוד יקרו (תמיד). לצערנו (2) - המשטרה מקבלת הרבה שיחות כאלה ולא תמיד ניתן לדעת מתי זה אמיתי ומתי לא (בעולם המושלם על כל קריאה היו מוציאים ניידת לשטח, אבל אנחנו לא בעולם מושלם וגם לא יהיה כזה).

עם כל הצער שבדבר, אני לא רואה שום סיבה להאשים את המשטרה במקרה הזה. הם אומנם טעו באבחנה אבל בעוד מאות אם לא אלפי שיחות אחרות הם כנראה צדקו כי עד היום לא שמעתם על מקרה דומה.

מעניין אם אחד החבר'ה היה משאיר את הטלפון על שקט וזורק אותו באיזה פינה ברכב - אם היו מצליחים לעלות על עקבותיהם (בהנחה שלרכב השרוף אין קשר למקרה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אין ספק בכך, אבל, ואבל גדול,

לא ניראה לי שהיום יש בעיה לבצע איכון למכשיר.

ואז 1+1 ( נמצאים בשטחים, לוחשים ) ואז לא בטוח שהיו מתעלמים מהקריאה ומי יודע איפה היינו היום.

אולי עשו את זה והחליטו להתעלם, אי אפשר לדעת.

מה שבטוח אותם אנשים שלקחו את זה בזלזול כניראה כרגע מלאים במצפון.

הלוואי והכל יגמר מהר בלי הרוגים ובלי בלאגן, אבל כל הנושא הזה דורש חקירה.

פורסם
זה שיש ניידות בתחנה זה לא אומר כלום.

ראשית ישנן יחידות שלא שייכות לתחנה שמחנות את הניידות שלהן בתחנה המשטרה (כולל רכבי צה"ל).

שנית, כמו שנאמר כאן, יתכן שאין שוטרים לאייש את הניידות (זה קורה בעיקר במשמרות לילה).

שלישית, כמה פעמים כבר ראיתי בתחנה שחצי מהניידות נמצאות בתחנה מכיוון שלכל ניידת יש עצור שצריך לשמור עליו ולחקור אותו. הנוהל הוא שעל כל עצור חייב להיות שוטר ששומר עליו לכן המקסימום עצורים שניידת אחת יכולה לשמור עליהם הם שניים (בהנחה שיש שני שוטרים בניידת).

בתחנה שלי זה לא נדיר לראות בלילות 10 עצורים שממתינים לחקירה (אני לא מדבר על עצורים שנמצאים בתאי המעצר) ויחד איתם 10 שוטרים כאשר כל הסד"כ הוא 20 שוטרים (ועוד מדובר על אחת מהתחנות הגדולות בארץ).

כשוטר סיור לשעבר אני יכול לומר שקיים מחסור ענקי בשוטרים מקצועיים (אי אפשר להחשיב שח"מים ומתנדבים כשוטרים מקצועיים למעט אחדים מהם) וכל מה שהפיקוד רואה לנגד עיניו זה שמספר הניידות יעבור את הקו האדום.

ככה זה כשמעדיפים כמות על פני איכות.

אז כן, יש לנו משטרה חלשה וזה מבחירה של מקבלי ההחלטות בממשלות לדורותיהם.

לא מדובר על לילה אלא על שעות הערב המוקדמות (עוד לפני מהדורת החדשות). לא קונה את הסיפור שבעיר בכזה סדר גודל אין אף ניידת שמפטרלת לשם הפטרול ואם זה המצב אז זה חמור מאוד. גם לא מדובר על רכבים צהליים אלא על ניידות רגילות ואפילו לא על רכבי ת"ש.

פורסם

לדעתי, הפתרון היחידי זה או לעשות שלום אמת (לצערי כבר לא מאמין בזה) או להחזיר את ההרתעה כך שידעו עוד לפני מעשה שזה פשוט לא ישתלם להם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...