Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
יש הבדל עצום בין שליט לשלושת הנערים.

שליט היה חייל שנפל בשבי במהלך מילוי תפקידו. כל חייל לוקח בחשבון שהוא עלול לא לחזור וזה חלק מהמחיר שצבא משלם.

כאן מדובר באזרחים שהמדינה מחוייבת להגן עליהם. המדינה לא אסרה עליהם לנוע כפי שנעו ואיפה שנעו בזמן האירוע ולכן מחובתה של המדינה לדאוג לשלומם הרבה מעבר לדאגה לשלומו של חייל כלשהו.

אם הם צריכים להיות שם ואיך זה דיון אחר שלש שייך למצב הנוכחי כי הוא נוצר בעת שהם פעלו לפי החוק.

כל חייל לוקח בחשבון אבל לא מרצון, המשפט הזה לא תקף כל עוד יש חוק גיוס חובה ולכן יש הבדל גדול בין חייל אמריקאי שמתנדב לבין חייל ישראלי עם פרופיל קרבי. בנוסף חייל יודע שהמדינה תעשה מה שאפשר על מנת לשחרר אותה - בשאר המדינות עושים מבצעים גדולים מאוד על מנת לשחרר חיילים...

אבל זה לנושא אחר ולא לכאן.

אני לא מבין חלק מהאוכלוסייה, אומנם מדובר באזרחים אבל עדיין הם היום במקום עוין מאוד, הישיבה נתנה הוראה לא לצאת בשעות האלה אם אין הסעה מסודרת

ולכן קצת קשה להגיד שהם "מלכי הארץ".

אני בעד שכל אסיר עם דם על הידיים דינו מוות או חיים קשים מאוד בכלא, זה לא כך המצב והערבים משתמשים ביתרון הזה. את ישראל ניתן לכופף כמו שהערבים מרשים לעצמם לזרוק על חיילנו אבנים (וכיסאות/מכונות כביסה וכו'....) באיזה צבא דבר כזה קורה? ואין תגובה

עריכה אחרונה על ידי aka77

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פשוט תכנס ותשחרר אותם אני מאמין כמעט בכל מחיר.

"פשוט" כמו ששחררו את שליט או כמו ששחררו את רון ארד?

או להבדיל אלף אלפי הבדלות, כמו ששחררו את נחשון וקסמן (שאם החטופים עדיין באזור איו"ש ועדיין בחיים, זה התסריט הצפוי ביותר).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תסלחו לי שנייה,

אבל הנטייה להאשים את החטופים זהה לנטייה להאשים קורבנות אונס.

אין ספק שההתנהגות שלהם חסרת אחריות, שלא לומר מפגרת, ואין ספק שההורים שלהם ילקו את עצמם כל החיים, או לפחות אמורים.

אבל האשמה לא בהם.

ילדים בני 16?

יש קונצנזוס רחב מאוד של נסיעה בטרמפים במקומות כאלו, ובני ישיבות עושים את זה על בסיס קבוע בכל מקום.

כשככה אתה גדל - ככה אתה נוהג.

שיקול דעת זה חשוב, וברור שלא היה פה כזה,

אבל זו תפקידה של המדינה, לא של הילדים, למנוע מדברים כאלו לקרות.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם (נערך)

בגירה,הממשלה וכל הגופים למדו את הטעויות מעסקת שליט, אני לא יודע מה בדיוק הם למדו אבל לדעתי משך זמן החשיבה שלהם האם לחלץ או לא לחלץ ושיקרה את אותו המקרה של נחשון וקסמן ז"ל היה ארוך מדי ובנתיים עם כל המחאות והבאז על שליט כבר העם "נקשר" אליו, כעת כשנקשר הם בטח לא יכלו להסתכן בהריגתו.

בנוסף כמובן הם למדו לא לנהל משא ומתן עם טרוריסטים.

כעת שכל הנושא חדש לעם במיוחד יהיה עדיף להם להכנס ולחלץ את החטופים אולי גם במחיר של הריגתם, קודם כל כדי לא להיות תלויים ושבויים ע"י החמאס,שישחק בהם כיצד שירצה וידרוש אסירים כמה שידרוש, ואז יהיה לחץ גדול לשחרורם עם הזמן, ופעולות תג מחיר יגדלו .

כמובן שגם ממה שקרה עם נחשון וקסמן הם למדו ולא התכוונתי ל "פשוט" מבחינה שזה יהיה כל כך קל כי צריך כאן עבודת מודיעין גדולה.

talgaz, אתה צודק, בטח ובטח שכעת זה לא הזמן לשפוט,למרות שזו בהחלט טעות שלהם, מדובר בנערים ממדינתנו שנחטפו ע"י מחבלים, ולאף אחד לא מגיע לסבול כמו שהם סובלים בשבי גם אם הוא "תפס טרמפים למרות שאסור".

קודם שיחזרו אלינו בשלום ומבלי לשחרר עוד מחבלים מהכלא ואחרי זה הם יתנו דין וחשבון למה הם עשו דבר כל כך מסוכן.

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם

לביבי יש כוח דברא. בזה מסתכם כוחו, וגם זה הולך ונחלש. עם כל הדיבורים שלו על "נחישות" בסופו של דבר יהיה הרבה יותר קל לכופף אותו מאשר "שמאלנים".

לגבי הילדים - לא מאשימים אותם בחטיפה, אבל הם הכניסו את עצמם לסיכון לא סביר. בחורה חכמה תדע להזהר ממקומות מפוקפקים וממשקאות מסוכנים. זה לא מבטיח הכל, אבל מפחית את הסיכון. והחבורה הזו, שמחפשת טרמפים בשעות הלילה באמצע איזור עויין פשוט משחקת לידי אויבינו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בגירה,הממשלה וכל הגופים למדו את הטעויות מעסקת שליט...

עזוב אותך מה למדו ומה לא למדו, הרכב הממשלה היום הוא כזה שאין שום סיכוי שיאשרו לביבי את העיסקה.

שום סיכוי!

בכל מקרה, ברור לכל עם ישראל וגם לממשלה שאם יש מידע איפה הם, עדיף לבצע פעולה בכל מחיר!

מקרה שבפניינו), אין לאף אחד מוג איפה הם.רק שבמקרה הספציפי של שליט (וכרגע גם בת

פורסם

פשוט לא יאמן, פרסמו עכשיו שאחד הנערים התקשר מתוך הרכב למוקד מאה והודיע שהם נחטפים בזה הרגע ולקח למשטרה 7 שעות לעשות עם זה משהוא!!!:shock:

פורסם
תסלחו לי שנייה,

אבל הנטייה להאשים את החטופים זהה לנטייה להאשים קורבנות אונס.

אין ספק שההתנהגות שלהם חסרת אחריות, שלא לומר מפגרת, ואין ספק שההורים שלהם ילקו את עצמם כל החיים, או לפחות אמורים.

אבל האשמה לא בהם.

ילדים בני 16?

יש קונצנזוס רחב מאוד של נסיעה בטרמפים במקומות כאלו, ובני ישיבות עושים את זה על בסיס קבוע בכל מקום.

כשככה אתה גדל - ככה אתה נוהג.

שיקול דעת זה חשוב, וברור שלא היה פה כזה,

אבל זו תפקידה של המדינה, לא של הילדים, למנוע מדברים כאלו לקרות.

אני לפחות ,לא מאשים אותם אלא את ההורים והישיבה שנותנים לילדים בידיעה לעשות דברים כאלו.

כמו שאם תהיה לך ילדה , אני לא חושב שתסכים שהיא תסתובב בתחנה המרכזית החדשה/ ישנה בתל אביב בלילה , לבד , לבושה במיני וחולצת בטן ...

או שזה רק אני ההורה ההיסטרי

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
פשוט לא יאמן, פרסמו עכשיו שאחד הנערים התקשר מתוך הרכב למוקד מאה והודיע שהם נחטפים בזה הרגע ולקח למשטרה 7 שעות לעשות עם זה משהוא!!!:shock:
לא בדיוק, אכן קיבלו את השיחה, המוקדן התייעץ עם בכיר ממנו, הוחלט שלא לטפל במקרה, זה לא שהחליטו לטפל במקרה אחרי 7 שעות.

הסיבה שלא טיפלו: מתקבלות המון שיחות כאלה , חלקם אף מפלסטינאים שמעוניינים שהמשטרה תועסק בעבודה.

על המקרה הזה לא מאשים אותם, על המקרה שגם שאחרי שהודיעו שיש נעדרים הם התחילו בחיפושים לאחר 7 שעות- אשמתם המלאה.

Miata ND2

פורסם

האשמה קודם כל היא של שר התחבורה, שמאשר קיום 2 אוטובוסים ביום לישוב של כאלף איש במקום לחתום על צו שמאפשר לכל אזרח במדינה לנסוע בתחבורה ציבורית בכבוד כמו בכל העולם הנאור.

בנעורי יצא לי לגור בהתנחלות, אני יודע מה זה כשאתה בן 15 ויש אוטובוס אחד ביום אל מחוץ לישוב בשעה 5 בבוקר, ואחד ביום שמגיע לישוב ב-23 בלילה.

יחד עם זאת, חבר'ה שלנו אפילו לא נזהרו בעלייה לטרמפים, "ונשמרתם מאוד לנפשותיכם זה לחלשים" זה משפט שהרבה חבר'ה אמרו, ועלו לטרמפים אפילו בלי להסתכל על הנהג, אחרי שאמרו לו בדיוק לאן הם צריכים.

וואלה, תחבורה ציבורית זאת זכות לא רק לאלה הגרים במדינת תל-אביב.

פורסם

הסיבה שלא טיפלו: מתקבלות המון שיחות כאלה...

נו. מזל לפחות שמכבי אש ושח"ל לא עובדים לפי העקרון הזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מכבי האש (ואולי גם שח"ל) דואגים להשאיר אחריהם הודעות לתשלום, אולי בגלל זה הם תמיד מגיעים בזמן ...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

משטרע ! הם אלופים בעשית מארבים על שלטי עצור או לחפש איך לדפוק דוחות,אבל שצריכים אותם הם מתעלמים.

יוסי

פורסם
האשמה קודם כל היא של שר התחבורה, שמאשר קיום 2 אוטובוסים ביום לישוב של כאלף איש במקום לחתום על צו שמאפשר לכל אזרח במדינה לנסוע בתחבורה ציבורית בכבוד כמו בכל העולם הנאור.

בנעורי יצא לי לגור בהתנחלות, אני יודע מה זה כשאתה בן 15 ויש אוטובוס אחד ביום אל מחוץ לישוב בשעה 5 בבוקר, ואחד ביום שמגיע לישוב ב-23 בלילה.

יחד עם זאת, חבר'ה שלנו אפילו לא נזהרו בעלייה לטרמפים, "ונשמרתם מאוד לנפשותיכם זה לחלשים" זה משפט שהרבה חבר'ה אמרו, ועלו לטרמפים אפילו בלי להסתכל על הנהג, אחרי שאמרו לו בדיוק לאן הם צריכים.

וואלה, תחבורה ציבורית זאת זכות לא רק לאלה הגרים במדינת תל-אביב.

אתה יודע מה תדירות האוטובוסים בנגב ובמושבים? הם היו מתים לתחבורה כמו בהתנחלויות.

חוץ מזה אם יש אוטובוס אחד אז תדאג לתכנן את הזמן שלך בהתאם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הסיבה שלא טיפלו: מתקבלות המון שיחות כאלה , חלקם אף מפלסטינאים שמעוניינים שהמשטרה תועסק בעבודה.

שטויות שטויות שטויות! אני מתנדב במשטרה 3 פעמים בשבוע. יכול להגיד לך שיש בעיה של סד"כ בכל תחנה בארץ.

למרות זאת מתייחסים לכל פנייה גם כשיודעים שזה או שטות או מישהו שמסתלבט או משהו שטותי.

להגיד אמירות כמו- משטרה חלשה. זה לא נכון ואפילו רדוד להגיד, המשטרה לא חלשה, אין מה לעשות היא לא יכול להתעסק בכל דבר ולא תמיד יש 13 ניידות זמינות לארועים. וכן יש סדר עדיפויות למקרים יותר ופחות דחופים. למה לא הגיעו לארוע הזה? אני בטוח שיש סיבה טובה ולא תרוץ כמו- השוטרים היו בארוחה.

לא טוב לכם עם המשטרה? תעשו מעשה ותתחילו להתנדב- מבטיח שרק טוב יוצא מזה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...