Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי זה בשביל שהוא יוכל לטעום את הכבד בקלות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי הרעיון של המסכה חכם מאוד , כנראה נגד תמונות שמופצות באינטרנט ואח"כ כל מני אוהבי פלסטינאים מחפשים לתבוע בחו"ל

על כביכול פשעי מלחמה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

חיילי/ שוטרי יחידות מובחרות/סיירות תמיד מתפקדים בסביבה אזרחית עם מסכות פנים, זה נועד לשמור על האנונימיות שלהם מכל הסיבות שבעולם וגם מהסיבה שפרטת.

פורסם
למה החייל עם מסכה של חניבעל לקטר?

זו נינג'ה שנמתחה למעלה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
חיילי/ שוטרי יחידות מובחרות/סיירות תמיד מתפקדים בסביבה אזרחית עם מסכות פנים, זה נועד לשמור על האנונימיות שלהם מכל הסיבות שבעולם וגם מהסיבה שפרטת.

בדיוק זה, ולא רק יחידות מובחרות. מדובר גם באמצעי הסוואה במבצעים שזה נדרש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם ימ"מניקים "עובדים" עם מסכות פנים.

אין שום אינטרס שאיזה אלפרון ידע מי זה שבפריצה אליו הביתה, העיף את אישתו לשרותים, הצמיד אותו לרצפה ואח"כ הביא כפה לבן שלו.

זה מאפשר לימ"מניק לעבוד בחופשיות הרבה יותר גדולה, מצד שני, זה הרבה יותר מזרה אימה על החשודים ככה שזה WIN-WIN.

פורסם

הנה ציטוט מתוך כתבה שקראתי היום ברפרוף. אחרי שראיתי הודעתך היא נראתה לי רלוונטית:

"זה לא כמו בסרטים שאתה רואה איך הבלש מביא לחוקר את הנחקר והם מנהלים את המשחק בחדר חקירות. במציאות החוקר רוצה לתפוס את הנחקר שלו בשנייה הראשונה של המעצר כשהוא עוד בהלם מהסיטואציה".

תמיכה לדברים אלה קיבלנו מעדויות של פלסטינים ששהו בבתים בהם בוצעו מעצרים. אחד מהם סיפר לכתב חדשות 2, אוהד חמו, איך באמצע הלילה פרצו לוחמים לבית המשפחה "ואחרי שעשו חיפוש ובלגן התחילו לשאול שאלות – 'מי אתה? אתה חמאס?'". שני החוקרים סרבו להגיד מה הם שואלים ברגע הזה, אולם ציינו שהרגע הראשון "שבו העצור התעורר משינה לסיוט של חיילי קומנדו עם מסכות נחשב לחלק חשוב בתהליך".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מעט ההערכה שאי פעם הייתה לי למשטרה, עברה חלפה כבר מזמן.

מה שנקרא לא מדובשם ולא מעוקצם.

פורסם

הלו הלו הלו הלו הלו הלו. 300 פעם אותו הלו. איזו טיפשות. גם אם לא שמעו את ה "חטפו אותי" אבל בחייאת, שומעים את המבטא בערבית בבירור. ביזיון!!!

פורסם

שימו לב לשיא הבזיון, ארבעת השוטרים שנמצאו אשמים ע"י הועדה הודחו.

זאת אומרת הודחו מתפקידם, לא חו"ח הודחו מהמשטרה!:evil:

פורסם

ביזיון! פשוט בושה שיושבים שם אנשים כ"כ מאותגרים שכלית. לתומי חשבתי שמדובר בשיחה שנאמר "חטפו אותי" ואז ניתוק. עם שיחה כזאת לא מתבלבלים

פורסם

לא יאמן! רק עכשיו אפשר להבין את גודל המחדל.

הפרסומים הקודמים גימדו את השיחה המצמררת הזאת ואת ההתנהלות של המשטרה.

אפילו לא הצליחו לשמור על ההקלטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...