Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בינתיים מהצד השני, "יהודים קיצונים"נעצרו ברצח הנער הערבי.

זה מה שקורה כשמזלזלים בתג מחיר בתור "אה, זה כמה ילדים שמקשקשים על הקירות".

ועוד שרפו אותו בחיים...יהודים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל - נעצרו, לא הורשעו.

לא מדובר בפרסום רשמי, לא בהודעה מטעם המשטרה - שום דבר. רק ידיעה מAFP. כדאי לזכור, שזו לא תהיה הפעם הראשונה בה המשטרה מנהלת את החקירות שלה לפי התקשורת, ממציאה עובדות וסיפורים ומחפשת חשודים רק כדי להתחמק מעבודה. כבר הספקת לשכוח מכל הסיפור שהיה בבר נוער? איך המשטרה הזדרזה לעצור "חשודים" ולזרוק האשמות ובסוף התברר שהכל קשקוש?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
בינתיים מהצד השני (של באגירה), נעצר הרוצח של שלי דדון.

יום עמוס במשטרת ישראל, שעכשיו גם מעורבת בפרשייה של שוחד קצינים.

פורסם

נכון. צריך להתייחס לכל טרוריסט כטרוריסט ולא משנה מאיזו עדה הוא. בינתיים עוד לא ראיתי ביקור של אף נציג הממשלה או המגזר היהודי בכנסת אצל משפחת הנער.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

וגם לא יהיה - ביקור כזה יסכן את חייהם.

קייזר - גם החשוד ברצח שלי דדון נעצר. לא הורשע.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלי דדון.

אמרגנה של נטלי מוסר כי לנטלי ולדדיים שלום!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שגם לגביו כבר יש טענות ברשת כי הופלל, ואין לו קשר לדברים.

למרבה הצער המצב של המשטרה והשב"כ הוא כזה, שבאמת אי אפשר לסמוך על שום דבר שהם אומרים על אף אחד.

דני

פורסם

אני חושב שאם היה מידע קונקרטי על מקום בו מוחזקים חטופים ישראליים חיים - אז מבצע צבאי בכח (מן הסתם יחידות מיוחדות) הוא בהחלט אופציה רצויה.

שתי נקודות:

1. אני לא דיברתי על רצוי או לא רצוי, אלא על מה נתפס כאפשרי. זה ענין אחר לגמרי.
  2. אנא ממך, השוואה מלאה עם כל הנסיבות. אתה לא יכול להשוות את מבצע אנטבה עם צה"ל של אז, עם המבצע לשחרור נחשון וקסמן מבית במרחק 7 ק"מ מבירת ישראל, וצה"ל של שנות התשעים. יותר דומה דבר כזה: נניח שהיו מגלים ששלושת החטופים חיים, בריאים ושלמים, ומוחזקים במקום ידוע ושמור באיראן. האם גם אז היו אומרים "נשחרר אותם במבצע צבאי", או "אי אפשר בגלל זה וזה וזה וזה"? זו השאלה וזו הנקודה שהעלתי.

ואני חוזר ואומר את שאמרתי קודם: לדעתי אפשר לעשות הרבה, הרבה יותר ממה שעושים כעת - אבל לא רוצים, ולכן מוצאים, ממציאים ומאדירים סיבות שונות, למה קשה ואי אפשר. אבל סיבות כאלו היו גם בעבר, ובכל זאת העזנו ועשינו - ובסה"כ, למרות הקשיים, הבעיות והכשלונות - הצלחנו.

דני

פורסם
וגם לא יהיה - ביקור כזה יסכן את חייהם.

קייזר - גם החשוד ברצח שלי דדון נעצר. לא הורשע.

ההבדל הוא שאותו כבר ראית ולא פרסמו חשדות. אהה ופרט שולי וקטן שהתעלמת ממנו כדי שהטיעון יהיה נוח זה העובדה שהוא הודה ושיחזר! כידוע בנאדם יכול להודות גם בכפיה אבל לשחזר זה די בעייתי. עכשיו תגיד שהחוקר הנחה אותו במהלך השחזור נכון?

פורסם
פרט שולי וקטן שהתעלמת ממנו כדי שהטיעון יהיה נוח זה העובדה שהוא הודה ושיחזר! כידוע בנאדם יכול להודות גם בכפיה אבל לשחזר זה די בעייתי. עכשיו תגיד שהחוקר הנחה אותו במהלך השחזור נכון?

אני מבין שעל עמוס ברנס לא שמעת? "ברנס... אף אולץ לשחזר את הרצח שכביכול ביצע".

דני

נ.ב. הוא לא היחיד.

פורסם

שניהם רוצחים שפלים. אם יוכח שרוצחה של דדון פעל ממניעים לאומניים (ותתפלאו אבל יש גם ערבים שרוצחים יהודים על רקע פלילי וליהפך. לא כל רצח של בן הלאום השני הוא אוטומטית לאומני) אז צריך לפעול כלפיו בדיוק כמו כלפי כל מחבל אחר. רק חבל שלגבי הטרוריסטים השפלים שלנו (שאחד מהם הודה ושחזר וגם הודה שזה לאומני) לא פועלים אותו הדבר.

למה להם לא הורסים את הבית וזורקים את המשפחה לרחוב בהתראה של יום עוד לפני שבכלל התקיים משפט?

פורסם

מאותה סיבה שאתה לא רואה עכשיו מאות/אלפי יהודים משתוללים בכניסה לערים ערביות, משליכים אבנים/בקת"בים ומנסים לפגוע בערבים/שוטרים.

פורסם

למה לא?

מה היה בירושילם ביום מציאת הגופות?

מה זה תג מחיר (שאנחנו שומעים על חלק קטן מאוד מהפעילויות האלה)?

פורסם

תעשה לי טובה, אתה באמת משווה?

הערבים עושים פוגרומים (כן, אין מילה אחרת בכדי לתאר את מה שקורה כאן בימים האחרונים) בכל הארץ מהרגע שבו נודע שהנער הפלסטיני נרצח, והם אפילו לא היו זקוקים לאישור שאכן מדובר ביהודים בשביל להתחיל בזה.

עכשיו נעבור לצד שלנו - שלי דדון ז"ל נרצחה לפני כחודשיים, ואילו שלושת הנערים זכרונם לברכה נרצחו לפני כמעט חודש. במהלך כל התקופה הזאת ראית משהו שבכלל מזכיר התפרעויות? המקסימום שעשו מהצד שלנו זה הפגנות עם קריאות גזעניות לפעמים + קצת גזענות פייסבוק, וגם זה רק לאחר שנודע על מציאת שלוש הגופות. אני לא מצדיק את זה, אבל עצם העובדה שאתה שומע על דברים כאלו מראה על חוסר הסימטריה ביחס למגזר הערבי. אצלם זה קורה על בסיס יומי (שמעת לדוגמה על הפגנה של עשרות בדואים שהייתה אתמול בצומת להבים, כולל קריאות נגד המדינה? די בטוח שלא), ולכן זה אפילו לא זוכה לאזכור.

והפוך אם כבר. על כל תג מחיר/גרפיטי אתה שומע בהרחבה בכל מהדורת חדשות, אך על עשרות פיגועי האבנים שמתרחשים כל שבוע באזור יהודה ושומרון אתה לא קורא בשום מקום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...