Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סקודה סופרב שנת 7/11 עוד חודשיים היא בת 3 (50 אלף ק"מ)

ב30 אלף התחילה להידלק לי המנורה של החוסר שמן במנוע.

תמיד הוספתי לפי הצורך. כי הריי כולם יודעים שהרכב אוכל שמן.

בתקופה האחרונה עשינו בדיקות במוסך המורשה והתברר שהוא אוכל ממש המון 1.2 ליטר שמן ל2000 ק"מ.

המוסך בארץ שלך את כל הממצעים לסקודה העולמית והוחלט להחליף לי מנוע חדש!

אך משום מה הם לוקחים על עצמם רק את המנוע עצמו (לא כולל עבודה).

עבודת החלפה מאוד יקרה כפי שאתם מתארים.

כמה שאלות יש לי:

1. האם אתם ממליצים לי להחליף מנוע או שמה להשאיר את הרכב כפי שהוא. (ולהוסיף שמן לפי הצורך)

2. האם אני יכול לדרוש מהם שעבודת החלפת המנוע תהייה על חשבונם.

3. ובמידה ההחלפה תהייה על חשבוני. מה המחיר הרצוי שאני אמור לשלם? כי במוסך טענו שזה סביבות 11 אלף ש"ח והם אומרים שאולי יהיה אפשרי להוזיל לכיוון ה6 אלף. יש לציין שעוד חודשיים האוטו בן 3.

בבקשה עזרו לי כי אני בדילמה רצינית! אם למכור את הרכב שאני כך כך אוהב. והאם בכלל אפשרי מבחינה חוקית למכור ככה את הרכב.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשהתחילה הבעיה ניגשת למוסך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה מחיר של מורשה יבואן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עד שלוש שנים יש "רצון טוב" רכב טופל במוסך מורשה אני מאמין, התחלתה להיתלונן מזמן וזה אני מקווה מתועד.

יש לדרש מהם החלפה בעלות מלאה כי אחרת זה ממש חוצפה כי היצרן הודע בכך שיש כשל ויש החליף מנוע באחריות לכן גם העבודה צריכה להיות כלולה ,אתה לא לחוץ כי רכב במצב נסיעה לכן אל תוותר להם.

יש בפורום נציגות של צ'מפיון שכן מזיזה דברים,פנה גם אליהם.

בהצלחה ואל תשכח לעדכן כי זה חשוב שידעו איך התנהלו.

תודה

פורסם

טוב שהמחיר לא 30K וזהו.

זה אשכרה 3500 דולר בלייבור,או 2300 יורו מי מחליף שם את המנוע? מהנדסים של VW העולמית ביחד עם מדעיני גרעין משוויץ ולבסוף מגיע רב אומן מזגאטו לסגור את המנוע?

פשוט חוצפה,ועוד יותר חוצפה כשמדובר במנוע בן 3 שנים.

Porsche 944 turbo

פורסם

V.CH צודק.

זה בדיוק מה שאמרו לי. כביכול יש "רצון טוב" עד 3 שנים. לכן הם נותנים רק מנוע חינם.

האמת שבעל המוסך אמר לי לחשוב על כל המהלך וגם הוא יפנה אליהם בבקשה לקחת על עצמם את נטל התשלום של העבודה.

ביום א' נפנה לכל הגורמים על מנת שייקחו על עצמם את כל נושא תשלום העבודה.

תודה לכולם.

פורסם
  • ספונסר פורום
פורסם
פורסם

תוציא היסטוריית טיפולים תבדוק כמה פעמים התלוננת על הבעיה

הוכחה שהבעיה הייתה קיימת במנוע מאז ומתמיד תעזור המון

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...