Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי סקודה סופרב שנת 7/11 עוד חודשיים היא בת 3 (50 אלף ק"מ)

ב30 אלף התחילה להידלק לי המנורה של החוסר שמן במנוע.

......... יש לציין שעוד חודשיים האוטו בן 3.

הבעיה החלה ב 30 אלף קמ. רוב הבעיות מתחילות ב"קטן". ואולם יש להבין מתי תחילת הבעיה. הרכב עוד מעט בן 3 אבל הבעיה החלה לפני. הרבה לפני. אולי עדיין בתקופת האחריות. מתי הרכב היה עם 30000קמ? כדאי להפנים.

ואם כבר דרשו כסף על מנת להחליף את המנוע, הרי שלפי 11000שח החלפת מנוע אורכת (אף לפי 300 שח לשעה) 36 שעות שזה 4.6 ימי עבודה מלאים של עובד (יום עבודה במוסך = 8 שעות). אני לא בטוח שזהו שעתון היצרן להחלפת מנוע.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

מחיר העבודה שדרשו ממך הוא מוגזם.

אצלנו במוסך עלות העבודה בהחלפת מנוע, היא 4000 ש"ח כולל מע"מ.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

למה הם דורשים 11000 שח על עבודה? כי הם יכולים. אין כל קשר לעלות האמיתית של העבודה. הראה להם ש"הם לא יכולים", דרך לחץ מתון ואיומים שונים לפניה לאמצעי התקשורת (במידה ולא ילך בטוב). לאחר שהם הצליחו לבנות את המוניטין של רכב בעל הסטוריה בעיתית, הדבר האחרון שהם רוצים זה פירסום של מנוע שהולך אחרי 5000 ק"מ.

פורסם

אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל תעמוד על כך שיתנו לך מנוע ואתה תלך למקום אחר לעבודה. ידרוש ממך לעשות קצת שרירים אבל לדעתי זה יכול לעזור במו"מ איתם.

אסוף גם הצעות מחיר בכתב לגבי עבודה כזו ממוסכים אחרים.

אני מאמין שזה ישפר את מצבך. כמו כן, לא מופרך לעשות זאת במקום אחר. רק תדאג שנותן ההצעה המתחרה יעדכן אותך מראש איך ישנע את המנוע וכמה זה יעלה.

מעולם לא ביצעתי כזו הפקה במוסך. אבל תחושת הבטן היא שהחלפה צריכה לעלות בערך חצי ממה שהם דורשים.

לגבי האם לבצע. לדעתי במחיר של 6000 בודאי. במחיר שהם דורשים זו כבר דילמה. לדעתי זה תלוי במשך הזמן שאתה מעריך שתחזיק את הרכב. אל תשכח שהחלפת מנוע דורשת תיעוד וקצת בירוקרטיה כי צריך לרשום ברישיון הרכב, או משהו כזה.

בכל מקרה, למכירה עתידית שמור את כל התיעוד.

מבחינת שיקולי מכירה עתידית מאוד יעזור לבצע במוסך של היבואן.

פורסם

אין שום סיכוי שבעולם שצמפיון ייתנו לו מנוע חדש להתקין איפה שבא לו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ייתכן ואתה צודק. לא חוויתי את הסיטואציה הזו בעצמי.

מכל מקום שהם יגידו לו את זה. והצעות מחיר ממקומות אחרים יכולות לעזור במו"מ. לא כאיום סרק לבצע במקום אחר אלא ככלי שאם לא ייתנו הצעה מתוקנת יפנה לתקשורת/אירגונים צרכניים/יצרן וכו.

הרכב נוסע ויש לו זמן ומרחב תמרון.

בהצלחה

פורסם

איום בפרסום יכול להחשב כסחיטה! ממליץ מאוד לא לפעול בשיטה הזו (לפרסם מותר, אבל אסור לאיים בפירסום).

לעומת זאת, לאיים בתביעה מותר.

פורסם

מענין מה תהיה הצעת המחיר אם "חבר שלך" יתקשר למוסך צמפיון אחר ויבקש הצעת מחיר רק להחלפת מנוע (שכאילו כבר ברשותך) ברכב כמו שלך. :roll:

אם תקבל את ההצעה בכתב, זה בכלל יהיה מעולה.

נראה אותם מסבירים לתקשורת איך 11K במוסך אחד הפכו ל 6-7K (השערה שלי) במוסך רשת אחר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רעיון יפה!

להשחיל אותם על הצעת המחיר ולא על ההתכחשות לאחריות מלאה (דבר שקשה להוכיח בבימ״ש).

יש לי חשבונית על החלפה (50% השתתפות שלי) על סך 3.3K

מה שאומר שהחלפה בלי טובות (של מנוע TSI, אבל בנפח אחר) עולה כ 6.5K

מוכן לתרום את החשבונית למאבק :-)

פורסם

לאחר שהסוגיה תסתיים, אני חושב שכולנו נשמח לדעת באיזה מוסך מדובר.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
רעיון יפה!

להשחיל אותם על הצעת המחיר ולא על ההתכחשות לאחריות מלאה (דבר שקשה להוכיח בבימ״ש).

יש לי חשבונית על החלפה (50% השתתפות שלי) על סך 3.3K

מה שאומר שהחלפה בלי טובות (של מנוע TSI, אבל בנפח אחר) עולה כ 6.5K

מוכן לתרום את החשבונית למאבק :-)

אפשר לקבל עוד פרטים .

מדוע בקשו ושלמתה על העבודה אם המנוע במסגרת אחריות/תקלה ידועה אשר באחריותם .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

עזבו שהעלות שצ'מפיון נקבו בה היא שערוריה, אבל הנושא העיקרי כאן שפותה"ש לא צריך לשלם כלל על ההחלפה כי התלונות התחילה עוד בזמן שרכב היה באחריות מלאה ועכשיו יש עוד אחריות של רצון טוב ושילוב זה שהיצרן הכיר בבעיה והסכים על החלפת מנוע שזה צד חריג, אז למה לשלם אפילו 100 ש"ח עלות?

עוד אפשרוות, שלפעמים בהפלת "רצון טוב" היצרן\יבואן לוקח על עצמו 70% מעלות כוללת של החלק והעבודה ביחד כי אז הדרישה של 11K היא בהחלט הגיונית.

פורסם
אפשר לקבל עוד פרטים .

מדוע בקשו ושלמתה על העבודה אם המנוע במסגרת אחריות/תקלה ידועה אשר באחריותם .

אייל .

1. האוטו כבר לא היה באחריות (כבר היה בן 4 )

2. התקלה ידועה, אבל אין לי מספיק הוכחות וסטטיסטיקה המבוססת על נתונים רשמיים ומלאים כדי להוכיח זאת כנדרש בבית משפט.

כמו כן, מספר חברים עם מקרה דומה הוחתמו על מסמך שמירת סודיות.

3. צ׳מפיון עדיין מתכחשים לכך שקיימת בעיה.

4. כשיש לך מיליון שקל בעו״ש, אתה יכול להרשות לעצמך להפסיד 3K ולחסוך מעצמך את המלחמה המתישה מול היבואן (במיוחד כשזו תקלה שמשביתה את הרכב).

תיקון הרכב במוסך אלטרנטיבי מבלי שמישהו ״יתרום״ לך מנוע, יכול לעלות פי 10 ואף יותר!!

פורסם

הבנתי , ואתה צודק , מצער שכך VAG מטפלים בבעיות .

ומפתיע - במקום שנתאחד נספר את האמת וננסה לשנות לטובת כולם - עדיין בפורום יש כותבים המשבחים אותם ,

ומתקיפים אחרים אשר כותבים כי החברה הנ"ל - לא נותת גילוי נאות ולא לוקחת אחריות מלאה על בעיות ידועות .

היום אתה , מחר אני או אחר נפגע מהיבואנים הגדולים , אם נדבר נכתוב ונעזור אחד לשני במידע , יהיה לנו כוח כלפי כל היבואנים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...