Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חודש בסין

bengee
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברה!

לאחר משא ומתן עם אישתי היקרה (שבו דיי הפסדתי, כמובן, וזה לא יהיה טיול נהיגה אירופאי), הפור נפל על סין, לחודש.

בגדול התכנית היא

1.בייג'ין

2.צ'נדאו (מחוז סצואן, בטיסה מבייגין)

3.ג'אנגזאיל (מחוז חונן) -יש שם פארק עם נופים סטייל כוכב פנדורה, נשמע מגניב, נראה טוב.

4.שנזן (הגעה ברכבת מג'אנגאיל)

5.הונג-קונג, מקאו והביתה.

זה פחות או יותר המסלול שחשבנו עליו, אם מישהו היה ויכול להמליץ על שינויים/אטרקציות/מקומות שווים וכו' אני אשמח.

מה לגבי תיקים? מוצילות/טרולי?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי bengee

SCANSPEAK

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום

בדוק אפשרות לשלב ביקור בגוילין (שייט על נהר הלי),

ובשיאן (חיילי הטרה קוטה).

לדעתי שני אתרי חובה.

אם תרצה עיר גדולה נוספת- שנגחאי.

תבלו.

סלע

פורסם

תודה על הטיפ, בדקתי את זה ושיאן נמצאת בדיוק באמצע הדרך בין בייגנג לצנדאו, מה שאומר שנצטרך לוותר על אחד היעדים בשביל זה, שוווה?

SCANSPEAK

פורסם

מה נאבד לך בשנזן?

היא עיר מדהימה ויצא לי לשהות בה שבועיים, אבל לא הייתי בוחר בה ״סתם ״ כיעד לטיול.

מה מעניין אתכם לראות? עד כמה אתם אנשים שנוהגים לטייל? עד כמה חוש התמצאות ויכולת להסתדר יש לכם?

פורסם

לא איבדנו בשנזן כלום, פשוט הטיסה חזרה היא מהונג קונג ככה שהמסלול המתוכנן אמור לעבור דרך שנזן אבל אני לא מאמין שתהיה ממושכת שם (בממלכת ebay), אלא רק נק' מעבר.

בגדול אנחנו רוצים לטעום קצת מהכל, יותר טבע ומקומות אותנטיים, קצת פחות ערים, אבל גם.

תודה!

SCANSPEAK

פורסם

חיילי הטרה קוטה בשיאן זה דבר מדהים.

טיילתי בעולם לא מעט, כך שיש לי בסיס להשוואה.

זה דבר מיוחד שלא תראה כמותו בשום מקום אחר בעולם.

מכאן והלאה זה לשיקולך.

לא הייתי בשני האתרים האחרים שציינת, אבל שיאן שווה את המאמץ.

אם לא תהנו בשיאן, אל תשלם לי. :-)

סלע

פורסם

הייתי חודש וחצי בסין, ואת כל הטיול תכננתי לבד (ללא מדריך או משהו).

לפעמים לא קל להסתדר שם, אבל עם טיפים נכונים וחוש כיוון טוב, אפשר להנות מאוד מהמדינה.

ממליץ לך לבקר בטרסות האורז בלונגשאנג (קרוב לגוילין), וגם ביאנגשו.

גם שנגחאי מאוד מומלצת.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אני וחברתי גם חזרנו לפני כחצי שנה מטיול לסין לחודש והיינו ב בייגין- צנגדו-גווילין יאנגשהו- שנזן - הונג קונג -מקאו.

והאמת המקום שהכי אהבנו זה צנגדו מקום מדהים!!

המלצות זה תלוי בתקציב שלכם לטיול.

אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור

פורסם

שמענו כבר שצנגדו זה שיא הטיול מכמה אנשים, אני אשמח להמלצות על אטרקציות.

טיילתם עם מוצ'ילות או טרולי?

SCANSPEAK

פורסם

קח בחשבון שהסינים מאוד חלשים באנגלית!

כשאתה נוסע עם מונית, חשוב שתקח תרגום של כל המקומות שאתה רוצה לסינית.

בדרך כלל במלונות מבינים קצת אנגלית, אפשר איכשהו להסתדר איתם, ואז הם רושמים לך בסינית.

(קטע הזוי שהיה לי בטיול האחרון לסין, זה שיש גם נהגי מוניות שלא יודעים סינית!)

אגב, הנהגי מוניות בסין נוהגים בצורה מפחידה. אתה תרצה להגיד הגומל אחרי כל נסיעה איתם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה התקציב שלכם לטיול? אתם מתכננים על מלונות גסט האוס או מה?

המלצות כלליות שאני ממליץ: רק בביגין לעשות קניות (יש שם את סילק מרקט גדול ומלא תיירים אבל אנחנו פחות אהבנו ויש את יאשו מרקט קניון חיקויים ענק מחירים טובים חייבים להמתקח ואיכות יחסית טובה) . כמה זמן אתם מתכננים להישאר בכל מקום?

פורסם
שמענו כבר שצנגדו זה שיא הטיול מכמה אנשים, אני אשמח להמלצות על אטרקציות.

טיילתם עם מוצ'ילות או טרולי?

בצ'נגדו לדעתי לא ממש להיט, אבל זה מקום טוב לצאת ממנו למקומות כמו Jiuzhaigou שזה מקום מ-ד-ה-י-ם! שמורת טבע מהפנטת.

אפשר לצאת ממנה גם ל-Emei Shan, שזה הר גדול (עם יערות והכל) שבפסגה שלו יש פסל עצום של בודהה מזהב (רק צריך לפול על יום טוב שאין בו ערפל כדי לראות את כולו, גם כשאתה עומד ממש לידו).

קחו בחשבון שאם אתם לא בקטע של לעלות ברכבל ובקטע של הליכה רגלית, מדובר בעליה עם המון המון המון (המון) מדרגות - לא פשוט.

בצ'נגדו עצמה יש את הפנדות - לדעתי זה די משעמם.

אני באופן אישי הסתובבתי עם סוג של מוצ'ילה בשביל כל הדברים, אבל ל"טרקים" וגיחות קטנות הייתי מסתובב עם תיק רגיל של 50-60 ליטר.

אגב, הנהגי מוניות בסין נוהגים בצורה מפחידה. אתה תרצה להגיד הגומל אחרי כל נסיעה איתם.

הנהגי מוניות זוועה, אבל אין מה להגיד על הנהגי אוטובוסים - סיוט!

היינו שם בנסיעה של 11 שעות וכל הדרך רק התפללנו. יוצאים לעקיפות של משאיות בסיבובים מטורפים + פס לבן + 0 שדה ראיה מעבר לסיבוב.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
מה התקציב שלכם לטיול? אתם מתכננים על מלונות גסט האוס או מה?

המלצות כלליות שאני ממליץ: רק בביגין לעשות קניות (יש שם את סילק מרקט גדול ומלא תיירים אבל אנחנו פחות אהבנו ויש את יאשו מרקט קניון חיקויים ענק מחירים טובים חייבים להמתקח ואיכות יחסית טובה) . כמה זמן אתם מתכננים להישאר בכל מקום?

תראה מבחינת תקציב הוא דיי גמיש, לא רוצים לעבור את ה40k , מבחינת לינה אני מאמין שהרוב יהיה בגסטהאוסים, בכל זאת זה ירח דבש כה שבטוח נתפנק בכמה מקומות.

את ענין השופינג חשבנו לעשות בשנזן או בהונג קונג.

בייגין ארבעה ימים

צ'נגדו 12 ימים

ג'יאג'יל (avatar mountains ) שלושה ימים שנזן -הונג קונג - מקאו ארבעה ימים.

שוקלים להכניס את שיאן (חיילי הטרה קוטה), למרות שז יהיה טיפה לחוץ.

טיסה פנימית אחת אולי שניים, והשאר ברכבות.

SCANSPEAK

פורסם

אל תוותר על שיאן,זה פשוט אתר חובה.

נקה את התיבה הפרטית, אי אפשר להעביר לך הודעה.

לחילופין, צור אתי קשר בפרטי.

תודה

אילן

סלע

• תוכן חדש...