Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטיישן קיה מול פורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, פרסמתי כבר שאלה לגבי סטיישן למשפחה עם תאוימים וחניה צרה

כנראה שזו תהיה קיה או פורד, אשמח לדעתם של חברה שנוהגים על הרכבים מבחינת:

1. נוחות הרכב

2. הנאה מנהיגה

3. האם הפוקוס מרווחת מספיק? אין ספק שהקיה כזו אבל יש לי ספקות לגבי הפורד

תודה

פורסם

לגבי הקיה אני לא יודע אבל הפוקוס נוחה ומהנה יחסית לשאר המשפחתיות.

לגבי המרווח, הילד שלי בן 3 ונוגע עם הרגליים במושב הנוסע מלפניו, כאשר אשתי יושבת שם.

הרכב צפוף ברמות של סופרמיני

פורסם

הפורד פוקוס היא משפחתית לא מספיק טובה שהוללה יתר על המידה על ידי עיתונאות הרכב המקומית.

הביצועים שלה עצלים, הגיר הרובוטי שלה בעייתי מאוד ולא נוח לשימוש ולקינוח - מרווח הפנים שלה מזכיר מרווח פנים של מכוניות משפחתיות מלפני 15 שנים (או סופר מיני מהדור הקודם, כפי שנכתב לפני).

לך על הקיה, היא הרבה יותר מכונית. נכון שהיא קצת פחות מושחזת מבחינת התנהגות הכביש, אבל תרשה לי לנחש שאתה לא יוצא לנהיגות ספורטיביות בהרי ירושלים עם שני ילדים מאחור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ביחס לדור הקודם, הפוקוס נסוגה מדרגה בכל הקשור למרחב הפנים, היא אכן צפופה מבעבר - וצפופה מהקיה.

קצת הגזמתם - אין שום בעיה לשנע 4 בוגרים בנוחות מספקת פלוס. אני אומנם לא מהגבוהים בחבורה (1.80) ויש לי מספיק מקום לרגליים / ברכיים / ראש - קדימה ואחורה. אם אשווה אותה אל היטי אותה היא החליפה - אכן, היא פחות מרווחת באופן די ניכר, אבל מכאן ועד לומר שהיא צפופה כמו סופר מיני / מכונית מלפני עשור וחצי - טו מאץ'.

עגלתית היא לא - לפחות לא בידנית. לצורך השוואה, היא מרגישה חזקה וזריזה מה-1.2TSI (כל עוד המנוע ברצועת הכוח האפקטיבית שלו). וד"א, גם זה כבר לא משנה כל כך, את ה-1.6 הותיק הפסיקו לייצר לפני מספר חודשים - ובקרוב מאוד יחל שיווק הפוקוס עם מנוע ה-1.0EB, שזוכה ללא מעט תשבוחות בעולם.

כל עוד ניתן להתפשר על העובדה שהיא לא מהמרווחות בקבוצה וגם תא המטען לא מדהים בגודלו (בוורסיות המאובזרות - גם סובלת מתא נוסעים עמוס מידי - למרות שגם אליו מתרגלים בסופו של דבר), תקבל משפחתית שמתנהגת מעל כל השאר. צרף לכך תא נוסעים מאוד שקט ונוחות נסיעה מצויינת - והיא בחירה טובה, במידה והמגרעות נסבלות מצידך.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...