Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תדאג. ה"מבצע" הזה עוד יחזור. ב"דלק" לא יתנו לאנשי המכירות שלהם להיות מובטלים יותר מדי זמן. הרי הם רואים שבחברות אחרות זה מצליח. אני די בטוח שבזמן הקרוב יעשו את זה שוב.

או שכן או שלא. לקח לדלק מוטורס 24 שנים לצאת במבצע מכירות ראשון.

אז יכול להיות שאתה צודק וזה היה רק אחד מיני רבים, שהמבצע הזה בעצם התחיל שינוי בחברה, ויכול להיות שאתה טועה ובדלק לא ימהרו לעשות את זה שוב, ויחכו עוד 20 שנה עד המבצע הבא.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מעניין דווקא - כמה הם רוצים עכשיו?

האם מערכת המולטימדיה מתומחרת בנפרד או כלולה במחיר המחירון?

מה שהם דורשים כרגע זה לא רלוונטי, כי כרגע אף אחד לא יקנה מהם במחירון מלא. קודם המחיר היה הזוי, עשו מבצע, מכרו הרבה, עכשיו הם "בכוננות ספיגה". זה הזמן הטוב ביותר מבחינת איילון מוטורס להתעורר ולהתחיל למכור. וגם לנסות איזה מבצע או שניים, כי לפי מה שהיה עד עכשיו זה נראה מאוד חובבני ולא רציני בכלל. עד עכשיו ההנחות על הרכבים שלהם באו על חשבון תקופת האחריות הקצרה. שזה היה 2500-3000 שקל על אותו דגם. או יקר יותר, עם טיפה יותר אבזור וזמן המתנה... הם ניצלו את העובדה שבדלק לא עושים הנחות אף פעם. אז הנה הם התחילו לתת הנחות גם. עכשיו הכדור בידיים של איילון. זו ההזדמנות שלהם: "לחיות או לחדול".

פורסם

איילון אף פעם לא הציעו אלטרנטיבה ראויה לדעתי. ההפרש היה קטן מאד בשביל ויתור על שנת אחריות והסיכון של קניה מיבואן חדש ולא מסודר.

בכל אופן - זה דווקא כן מעניין אותי. במיוחד אם המולטימדיה היא עכשיו חלק מהרכב (כלומר כלולה במחיר המחירון) או לא. אם כן - אז גם במחיר מחירון זה עדיף ממה שהיה לפני המבצע..

פורסם

אני דווקא רכשתי לפני כמה חודשים מאיילון מוטורס. 5000 שח הנחה + מערכת שמע בלוטוס מקורית (לא מעוניין במערכות סיניות "מקומיות", ומעדיף שטכנאים מקומיים לא יפרקו לי את הרכב החדש). אגב, הטרנד של מערכות בעלות מסך מגע לא ברורה לי. לא בטיחותי ולא תורם דבר. התוספת היחידה, GPS חסרת תועלת בעידן ה-waze. מישהו עדיין נוסע עם iGo?

מה שכן, לא ברור לי איך איילון עוד לא הצליחו להעמיד אתר אינטרנט. כל "חנות מכולת" מעלה אתר שכזה תוך יומיים, וכאן אחרי כמעט שנה עדיין אין אתר.

פורסם

סוף סוף פורד נזכרו שאפשר למכור את הפיאסטה במחיר טוב יותר... תודה רבה לכם באמת!!

סיאט עשתה זאת כבר מזמן עם האיביזה מה שמוכיח שדלק מוטורס עדיין חוגגת על הכיס של הצרכן הישראלי

אישית לא אוהב את הפיאסטה כיון שלא ניתן לכוון את המושב ואני התענתי לשבת בו וזה שעשו עכשיו הנחה לא מעיד כאלה טובות על פורד! למה? אם עכשיו סיאט תוזיל את האיביזה בעוד כמה אלפים יהיו מאות ואלפי לקוחות שכבר קנו ממורמרים והמותג יפגע. כנראה שהמצב בדלק מוטורס לא מזהיר לאחרונה...

מה שהם דורשים כרגע זה לא רלוונטי, כי כרגע אף אחד לא יקנה מהם במחירון מלא. קודם המחיר היה הזוי, עשו מבצע, מכרו הרבה, עכשיו

הם "בכוננות ספיגה". זה הזמן הטוב ביותר מבחינת איילון מוטורס להתעורר ולהתחיל למכור. וגם לנסות איזה מבצע או שניים, כי לפי מה שהיה עד עכשיו זה נראה מאוד חובבני ולא רציני בכלל. עד עכשיו ההנחות על הרכבים שלהם באו על חשבון תקופת האחריות הקצרה. שזה היה 2500-3000 שקל על אותו דגם. או יקר יותר, עם טיפה יותר אבזור וזמן המתנה... הם ניצלו את העובדה שבדלק לא עושים הנחות אף פעם. אז הנה הם התחילו לתת הנחות גם. עכשיו הכדור בידיים של איילון. זו ההזדמנות שלהם: "לחיות או לחדול".

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
אני דווקא רכשתי לפני כמה חודשים מאיילון מוטורס. 5000 שח הנחה + מערכת שמע בלוטוס מקורית (לא מעוניין במערכות סיניות "מקומיות", ומעדיף שטכנאים מקומיים לא יפרקו לי את הרכב החדש). אגב, הטרנד של מערכות בעלות מסך מגע לא ברורה לי. לא בטיחותי ולא תורם דבר. התוספת היחידה, GPS חסרת תועלת בעידן ה-waze. מישהו עדיין נוסע עם iGo?

מה שכן, לא ברור לי איך איילון עוד לא הצליחו להעמיד אתר אינטרנט. כל "חנות מכולת" מעלה אתר שכזה תוך יומיים, וכאן אחרי כמעט שנה עדיין אין אתר.

דווקא אייגו זה מצויין לטיולים. וזה נמצא במיקום מעולה, ולא תלוי בזה שיש לך סוללה בפלאפון, ולא חוסם לך חלק מהשמשה הקדמית.

והדיבורית המובנית זה אמנם נחמד, אבל אם אתה לא מעביר את כל הספר טלפונים לאנגלית אז לפחות מבחינת תצוגה זה לא שווה כלום..

בכל אופן, זו כמעט אותה מערכת שמותקנת בפוקוס, וזו אחלה מערכת. גם אני וגם כמה נוספים מחברי הפורום יכולים להעיד זאת. אני מבין למה אתה מנסה להוריד מערכה, כי אתה לא קיבלת אותה - אבל היא באמת ממש אחלה. ובכל מקרה דלק מאפשרים לך להשאר עם המערכת המקורית ולקבל את המולטימדיה בקופסה... (וכן, שאלתי אם אפשרי, ובחרתי כן להתקין - וקיבלתי את המקורית בקופסה)

רכשת ב5000 שח הנחה? את הטרנד או האמביאנטה? כי כשאני התעניינתי בדצמבר הם רצו 81000 על הטרנד, שזה 4000 יותר מהאמביאנטה של דלק. ועכשיו זה כבר 12000 יותר מדלק, ובלי המערכת החדשה.. אלא אם הם גם הורידו מחירים פתאום..

פורסם
דווקא אייגו זה מצויין לטיולים. וזה נמצא במיקום מעולה, ולא תלוי בזה שיש לך סוללה בפלאפון, ולא חוסם לך חלק מהשמשה הקדמית.

והדיבורית המובנית זה אמנם נחמד, אבל אם אתה לא מעביר את כל הספר טלפונים לאנגלית אז לפחות מבחינת תצוגה זה לא שווה כלום..

בכל אופן, זו כמעט אותה מערכת שמותקנת בפוקוס, וזו אחלה מערכת. גם אני וגם כמה נוספים מחברי הפורום יכולים להעיד זאת. אני מבין למה אתה מנסה להוריד מערכה, כי אתה לא קיבלת אותה - אבל היא באמת ממש אחלה. ובכל מקרה דלק מאפשרים לך להשאר עם המערכת המקורית ולקבל את המולטימדיה בקופסה... (וכן, שאלתי אם אפשרי, ובחרתי כן להתקין - וקיבלתי את המקורית בקופסה)

רכשת ב5000 שח הנחה? את הטרנד או האמביאנטה? כי כשאני התעניינתי בדצמבר הם רצו 81000 על הטרנד, שזה 4000 יותר מהאמביאנטה של דלק. ועכשיו זה כבר 12000 יותר מדלק, ובלי המערכת החדשה.. אלא אם הם גם הורידו מחירים פתאום..

כמה הערות (לא מסתדר עם הציטוטים...)

1. אני מכיר היטב את ה IGO, השתמשתי בו שנים רבות, ויש לי אותו מותקן בכמה מערכות. עדיין היום הוא מיותר. היתרון היחיד שלו הוא בחו"ל, ושם אני אכן משתמש בו (המערכת ברכב לא תעזור בזה).

2.ספר הטלפונים שלי באנגלית...

3. לא מוריד מערכה של שום מערכת מולטימדייה...למעשה לא מכיר את זאת עליה אתה מדבר. ציינתי שמסך מגע לדעתי זה אביזר לא בטיחותי ומיותר, שהנווט לדעתי מיותר, ושאני מעדיף להימנע מהתקנה מקומית.

4. אני רכשתי את הדגם האוטומטי, ב-95 במקום ב-100 (בקירוב).

פורסם
סבבה. אז כל אחד עשה את הבחירה הנכונה בשבילו. העיקר ששנינו מרוצים :)

מסכים, לא כל דיון הוא משחק סכום אפס.

• תוכן חדש...