Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק הערה קטנה בקשר למיגון,

הביטוח לא דורש שום דבר!

לא קודן, לא עלוקה ולא מועקה..

לגבי המערכת, יש למישהו תמונה של המערכת?

כל הפתרונות שמצאתי ברשת נראו לי דיי עלובים, מעניין אם הפתרון של דלק טוב יותר.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רק הערה קטנה בקשר למיגון,

הביטוח לא דורש שום דבר!

לא קודן, לא עלוקה ולא מועקה..

לגבי המערכת, יש למישהו תמונה של המערכת?

כל הפתרונות שמצאתי ברשת נראו לי דיי עלובים, מעניין אם הפתרון של דלק טוב יותר.

אתה צודק, הביטוח אכן לא דורש שום דבר.

אתה לא רוצה - אל תיקח. אין שום בעיה.

לגבי המערכת - אני התרשמתי מאד לטובה. עשיתי נסיעת מבחן גם בקליאו הידנית, והתחושה שלי היא שזו מערכת מאד דומה לזו שמגיעה שם ישירות מהיצרן..

פורסם
אתה צודק, הביטוח אכן לא דורש שום דבר.

אתה לא רוצה - אל תיקח. אין שום בעיה.

לגבי המערכת - אני התרשמתי מאד לטובה. עשיתי נסיעת מבחן גם בקליאו הידנית, והתחושה שלי היא שזו מערכת מאד דומה לזו שמגיעה שם ישירות מהיצרן..

לא הבנתי. יוני2014: בסוף רכשת את הרכב המדובר? במבצע הקיים או לפני? ובאיזה מחיר\חבילה, המון הודעות שלך ובסוף נראה לי שפספסתי את ההודעה הכי חשובה:lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
לא הבנתי. יוני2014: בסוף רכשת את הרכב המדובר? במבצע הקיים או לפני? ובאיזה מחיר\חבילה, המון הודעות שלך ובסוף נראה לי שפספסתי את ההודעה הכי חשובה:lol:

אכן רכשתי.

שריינתי את הרכב כבר ממזמן, ובו נתנו לי הנחות אבזור בשווי של כ7500 ש"ח, וביקשתי רישוי 2014. אמרו אין בעיה, תדאג לבצע תשלום מלא עד סוף דצמבר, וככה תשמור על ההצעה שקיבלת ותקבל בינואר.

באמצע דצמבר התקשרו אלי, ואמרו לי לא לבוא בדצמבר, אלא רק בינואר. לא הסכימו להסביר למה, רק אמרו שהתשנה הנוהל.

פתאום לקראת סוף דצמבר התחיל להתפרסם המבצע, אז התקשרתי לנציג המכירות, שאמר לי שבגלל המבצע הם התקשרו לכל הלקוחות שביקשו רישוי ינואר ואמרו להם לבוא לשלם רק בינואר (בלי להגיד שיש מבצע, כי אז זה עוד לא פורסם). הוא לא יכל להגיד לי מה המבצע (וגם טען שהוא לא יודע), אבל אמר לי שאם אבוא בשבוע של המבצע אני אוכל לבחור בין ההצעה הקיימת (מחיר מחירון עם אביזרים מתנה בשווי 7500 ש"ח), או במבצע.

אתמול הגעתי לסוכנות ובחרתי במחיר של המבצע. 69000 כולל מערכת המולטימדיה החדשה, וכולל קודנית ועלוקה. הוספתי גם חיישני רברס, למרות שיש מצלמה אחורית ולמרות המחיר המופקע שלהם.לא בא לי להתעסק עם זה אחרי קבלת הרכב.

קודנית ועלוקה בחרתי להתקין כי זה במתנה, ואני אפילו מעדיף שיהיה לי קודן שעוצר גנב מזדמן במקרה של טעות אנוש שלי. גם לך תדע מה חברות הביטוח ירצו בשנה הבאה. לא הייתי משלם על זה, זה בטוח.

פורסם

ל Yonie2014

קודם כל תתחדש על הרכב שקנית.

רכשת רכב ידני או אוטומט?

אשמח לשמוע על חות דעת שלך לגבי מנוע 1250 ?

מנוע 1250 נראה סביר או קצת חלש מדי?

למה לא מייצרים ידני עם מנוע 1400 (פיאסטה)? חבל?...

פורסם
ל Yonie2014

קודם כל תתחדש על הרכב שקנית.

רכשת רכב ידני או אוטומט?

אשמח לשמוע על חות דעת שלך לגבי מנוע 1250 ?

מנוע 1250 נראה סביר או קצת חלש מדי?

למה לא מייצרים ידני עם מנוע 1400 (פיאסטה)? חבל?...

אני עשיתי נסיעת מבחן, ויצאתי מרוצה.

אבל ידעתי למה אני מצפה, לא ציפיתי לביצועים הכי טובים בעולם, ולרכב הכי חזק. מכל רכבי ה1200+- שעשיתי עליהם נסיעת מבחן, הפיאסטה לא נפלה כמעט מאף אחד. רק הסוויפט הרגישה מעט חזקה יותר. אבל שוב, הביצועים מספקים אותי, אבל ידעתי מראש למה אני נכנס..

למה לא מייצרים ידני עם 1.4? גם האוטומטי כבר לא 1.4, אלא 1.6. וגם מייצרים באירופה את ה1.0 אקובוסט, שהוא מנוע מאד חזק. השאלה היא למה לא מייבאים אותם - והתשובה לדעתי היא שכרגע בארץ התפיסה היא שמי שקונה ידני רוצה לחסוך כמה שיותר, ולכן מביאים את רמת הגימור הנמוכה ומנועים הרבה פחות חזקים מהמנועים של הגרסאות האוטומטיות.

בשביל אלה שרוצים ביצועים טובים עם ידנית יש מבחן יותר מצומצם בשוק, אבל יש.. לדוגמא הקליאו 0.9 טורבו. מה שכן, תג המחיר שלה היה כ10000 יותר מהפיאסטה לפני המבצע, ועכשיו זה כבר קרוב יותר ל20.

בקיצור, לך תעשה נסיעת מבחן. אבל אל תצפה לקבל ביצועים של מנוע 1600 עם 120 כ"ס ממנוע 1250 עם 82 כ"ס. אגב, לפני עשור או שניים כל משפחיתית ממוצעת הגיעה עם כ80 כ"ס. אז נראה לי שעם רכב קטן אפשר להסתדר עם זה גם.

פורסם

נסעתי אלפי קילומטרים בפיאסטה הידנית עם המנוע 1.25 בפלופונס ביוון .

הכבישים שם מלאים סיבובים והפתעות כמו במסלולי מרוצים ונהניתי הנאה מרובה מהרכב .

יציב , לוקח סיבובים יפה ומהנה .

היינו שני אנשים והאוטו סחב בכל עלייה .

יכול להיות שאם האוטו עמוס בנוסעים הוא יהיה עייף קצת אבל לא לכך הוא מיועד .

מאוד מרווח לנהג , הכפתורים והמתגים איכותיים .

לזוג בתחילת דרכו זו בחירה מעולה .

פורסם
נו בסדר, אז עכשיו הם יציגו את זה בתור "ב69 אתה מקבל רכב עירום. דיבורית צריך? ₪600 חיישני רוורס צריך? ₪549 קודנית? ₪300" ולאט לאט המחיר מטפס, כי רוב האנשים כן יזמינו עם השטויות האלה.

בטח גם מדובר על צבע לבן או שחור, ועל כל צבע אחר דורשים תוספת של ₪1,000.. (ויכול להיות שלא, נדע מחר)

בסופו של יום המחיר הממוצע פר-רכב לא ירד באופן משמעותי בהשוואה למה שהלך עד היום.

זה למה קוראים לזה מבצע חד פעמי, מפסידים כמה גרושים על כל רכב אבל מרוויחים כמות מאוד יפה של מכירות.

אז זהו ש.. אף פעם אל תדבר דברים ללא ביסוס,יחד עם הרכב אתה מקבל מערכת מולטימדיה+מצלמת רוורס,עלוקה,הנחה על הקודנית,ועוד משהו שאיני זוכר.

הגבלה על הצבעים אין.

פורסם
אז זהו ש.. אף פעם אל תדבר דברים ללא ביסוס,יחד עם הרכב אתה מקבל מערכת מולטימדיה+מצלמת רוורס,עלוקה,הנחה על הקודנית,ועוד משהו שאיני זוכר.

הגבלה על הצבעים אין.

לי אמרו שהקודנית בחינם.

פורסם
לי אמרו שהקודנית בחינם.

גם לי

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
יוני כמה עלה הרכב על הכביש? עם כל התוספות?

הרכב על הכביש, כולל מערכת המולטימדיה, קודנית, ועלוקה - עולה סה"כ 70188 ש"ח (כולל אגרת רישוי בך 1188 ש"ח).

כלומר - מערכת המולטימדיה, קודנית, ועלוקה - מתנה.

אני הוספתי גם חיישני רברס שעלו כ1300 ש"ח.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הייתי אצלם (לצערי) באיחור של שבוע... מישהו פה מכיר נציג\מישהו בדלק מוטורס שיכול לארגן הצעת מחיר באותו סדר גודל?

אני מאוד רציני בקשר לקנייה.

פורסם

אל תדאג. ה"מבצע" הזה עוד יחזור. ב"דלק" לא יתנו לאנשי המכירות שלהם להיות מובטלים יותר מדי זמן. הרי הם רואים שבחברות אחרות זה מצליח. אני די בטוח שבזמן הקרוב יעשו את זה שוב.

• תוכן חדש...