Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאסטה 2014 מדלק מוטורס ב69000 ש"ח

yonie2014
שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מהההההה?

מאיפה זה הגיע?

חייב לציין שאני מאד מאד מופתע לטובה מהמבצע הזה.

האם מישהו יודע או משער אם יש לזה סיבה חוץ מירידה במכירות פורד?

האם אמורה להיות מחליפה לפיאסטה? משהו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

כול הזמן יבואנים עושים מבצעים,זה לא משהו חדש,זה לא שהם מפסידים על הפיסטה כסף ב69K.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסה"כ מדובר על ₪8,000 הנחה ממחיר המחירון.

גם ככה (לפי עדויות פה בפורום) הם היו נותנים הנחה של כ₪2,000 והרבה אבזור בהתקנה מקומית במתנה.

אז המירו את האבזור הזה בכסף, הורידו עוד אלפייה~שתיים, והגיעו למחיר המבצע שאתה רואה.

לא מדובר פה במהפכה, בסה"כ אחלה רכב באחלה מחיר.

לכל הפחות מדובר על מבצע שינגוס טוב-טוב במכירות של הקליאו החדשה. (אשר לדעתי האישית מלכת ה75K)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסה"כ מדובר על ₪8,000 הנחה ממחיר המחירון.

גם ככה (לפי עדויות פה בפורום) הם היו נותנים הנחה של כ₪2,000 והרבה אבזור בהתקנה מקומית במתנה.

אז המירו את האבזור הזה בכסף, הורידו עוד אלפייה~שתיים, והגיעו למחיר המבצע שאתה רואה.

לא מדובר פה במהפכה, בסה"כ אחלה רכב באחלה מחיר.

לכל הפחות מדובר על מבצע שינגוס טוב-טוב במכירות של הקליאו החדשה. (אשר לדעתי האישית מלכת ה75K)

מסכים שהיו נותנים הרבה אבזור מתנה.. אבל לא מכיר שהסכימו להוריד 2000 ש"ח. אתה בטוח?

שמעתי מקרה אחד של מישהו שלא רצה שום אבזור אז הורידו לו את אגרת הרישוי..

בכל אופן, 8000 שח הנחה שווה הרבה הרבה יותר מאבזור מתנה בשווי דומה. התמחור שלהם הרי מטורף, והרבה אנשים גם ככה לא רוצים את האביזרים בהתקנה מקומית.

לא צריך קודן, לא צריך עלוקה, לא צריך מראה חכמה, לא צריך חיישנים מקדימה, וכו'.

אולי אולי אקח קודן, מרימי שמשות, וחיישני רברס.

אלו היו הדברים היחידים שאני רציתי כשישבתי אצלם. זה לא הגיע להנחת אבזור שהם נתנו לי, אז הם ניסו לדחוף לי עוד אבזור, "מה אכפת לך זה מתנה".. אבל כסף לא הסכימו להוריד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נו בסדר, אז עכשיו הם יציגו את זה בתור "ב69 אתה מקבל רכב עירום. דיבורית צריך? ₪600 חיישני רוורס צריך? ₪549 קודנית? ₪300" ולאט לאט המחיר מטפס, כי רוב האנשים כן יזמינו עם השטויות האלה.

בטח גם מדובר על צבע לבן או שחור, ועל כל צבע אחר דורשים תוספת של ₪1,000.. (ויכול להיות שלא, נדע מחר)

בסופו של יום המחיר הממוצע פר-רכב לא ירד באופן משמעותי בהשוואה למה שהלך עד היום.

זה למה קוראים לזה מבצע חד פעמי, מפסידים כמה גרושים על כל רכב אבל מרוויחים כמות מאוד יפה של מכירות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דגמי 2014 בפיאסטה מקבלים מערכת מולטימדיה מובנית-בהתקנה מקומית(כמו בפוקוס 2013)

אין לי מושג אם זה אכן תקף במסגרת המבצע של ימי המכירות שלהם.

turboy

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מבין שיש פה לא מעט אנשים שהולכים לבקר מחר באולם התצוגה.

אשמח אם תעלו לפה פרטים לגבי המבצע על הפיאסטה. תודה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מערכת מולטמדיה מקורית או בהתקנה מקומית?

מקומי.

הלוואי והיה מדובר במערכת SONY המשודרגת (יותר) המקורית, עם הצג מגע הגדול, GPS וכו'.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מקומי.

הלוואי והיה מדובר במערכת SONY המשודרגת (יותר) המקורית, עם הצג מגע הגדול, GPS וכו'.

אכן התקנה מקומית, אבל זה נראה לא רע בכלל, והוכיח את עצמו גם בפוקוס.

מבצע שווה ביותר, המערכת מולטימדיה גם ביטלה את הצורך בכל האבזורים - הגיפיאס הדיבורית ומצלמת הרברס כבר מובנים, וגם נתנו את המיגון שצריך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי עיסקה טובה במיוחד במחיר זול יותר מכול סופר מיני.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...