Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעית סחיבה בפונטו ספייס דגם 60 כ"ס גיר רגיל.

אז ככה האוטו לא סוחב טוב בכלל. כשאני לוחץ על הגז בניוטרל האוטו מגמגם ורק אז עולה על טורים.

נבדק:

התנגדות מזרקים

מתח למזרקים

התנגדות הכוהלים

ונמצאו תקינים הקודי תקלה שקיבלתי הם:

P30C7

P0600

P0602

ועוד קוד שקשור לחיישן MAF

יש למישהו כיוון בקשר לתקלה?

פורסם

זה טבעי שהמנוע לא יעבוד כמו שצריך אם מד כמות האוויר מקולקל (MAF)

P0600 אומר שיש איזה משהו עם חיבורי מחשב מנוע.

P0602 גם קשור למחשב רכב -תבדוק מתח מצבר ושהמינוס לא רופף.

פורסם

בקשר לניקוי מצערת עשיתי בערך לא ניקוי מלא.

בקשר לחיישן MAF שאיפסתי תקלות התקלה לא חוזרה.

היום בוצע:

החלפת הכוהלים הורגש שיפור ניכר אך עדיין לא הגעתי לכוח שהאוטו צריך לתת עדיין לא סוחב טוב.

בקשר למינוסים יש לי מינוס מתחת למצבר רק אותו מצאת והוא מחובר הייטב לגוף אני בכייון של מזרק כי כשפירקתי מצתים כולם היו נראים בסדר חוץ ממזרק 1 שם הייתה נראת תערובת עשירה.

מה אתם חושבים חברה?

פורסם
בדקתה חוטי הצתה ?

אולי יש בריחת ניצוץ או מזרק משתין .

לגבי המזרק זה גם חשד שלי זה הכיוון הבא שלי בכל זאת אחרי איפוס מחשב אלה התקלות שחוזרות

5uznx4ttnykm.jpg

פורסם

תודה רבה לך על המיידע המפורט

נמדדה טעינה 14V שהאוטו מונע בלי צרכנים

13.8 עם אורות

מנוע מכובה 12.6

נראה לי תקין חיפשתי מינוסים שרופפים או לא מחוברים ולא מצאתי

אני מעוניין להחליף את חוטי ההצתה משהו יכול להמליץ על משהו טוב לפיאט?

פורסם

חברה אף אחד לא יכול לעזור איפה כל המומחים?

היום החלפתי 2 מזרקים לאוטו האוטו מרגיש שהוא סוחב קצת יותר טוב אבל עדיין לא בשיא כוחו אבל צצה בעיה אחרת

ברגע שנותנים לחיצה די חזקה על הגז האוטו נתפס על פול גז קבוע עד שלוחצים עוד פעם חזק על דוושת הגז

אני חושד שהחלפתי מזרקים שלא תואמים לרכב

תמונה של המזרק הישן

22memt05qjyg.jpg

תמונה של המזרק החדש

15wngmtmmwiu.jpg

מה אתם חושבים?

פורסם

חברה אני ממש זקוק לצומת לבכם אני לא יודע כבר מה לעשות!

אז ככה עכשיו קורה מצב כזה הכל הסתדר לבד אין לי שמץ של מושג איך אבל עכשיו חזרנו לבעיה הראשונה

האוטו לא סוחב אבל קוראת תופעה שאני לא מצליח להבין מה קורה פה האוטו נוסע כמו שצריך עד שהוא מגיע ממש טיפה לפני הרבע של המדיד חום מנוע ולאחר מכן שוב מתחילה בעית סחיבה ניסיתי לנתק את החיישן חמצן ולנסוע לא עזר אותו מצב אני כבר נואש אני חייב את עזרתכם

• תוכן חדש...