Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אתמול בדקתי את הרכב המדובר ואני מעוניין לדעת מהן הבעיות האפשריות שהנורה הזו עלולה להתריע עליהן.

למען הסר ספק, אני מתכוון לקחת את הרכב לבדיקה.

רוב תודות.

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

פורסם

לא יודע להגיד לך

אבל השורה השניה של החתימה הורסת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אז למה לוקחים רכב לבדיקה במכון?

שאלה טובה.

רוב האנשים לוקחים רכב למכון בדיקה כדי לקנות שקט נפשי. השאר לוקחים את הרכב לבדיקה כדי לגלות תאונות כאלו ואחרות שעבר הרכב ותקלות אחרות במכלולים העיקריים של הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם הוא עלה על התקלה הוא בוודאי יצביע עליה.

אבל אם דולקת נורית check engine לא ינסו להתעמק בדרך כלל במקור התקלה, פשוט ייצינו שהנורית דולקת וזהו. מה בדיוק מסתתר מאחורי הנורית, זה כבר צריך לבדוק במוסך ולא במכון בדיקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מנסיון (גם אני רכשתי סובארו והמנורה הצהובה הייתה דולקת) במכון רושמים "מנורה CHECK ENGINE דלוק - יש לבדוק" וזהו.

בכדי לדעת מהי באמת התקלה יש להתחבר לסורק. לך למוסך סובארו שלם 200 ש"ח ויגידו לך מה התקלה ומה עלות תיקון.

שווה להשקיע לדעתי סכום זה כי אצלי החיישן חמצן הייתה התקלה, ואז המוכר הסכים להוריד לי במחיר בגלל עלות התיקון (יקר).

בהצלחה.

• תוכן חדש...