Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

CartMan2oo5, חומר לשמשה דוחה מים שצירפת, אחד כזה מספיק לשמשה קדמית? או שצריך כמה כאלה?

אני רוצה לשים במיוחד על שמשה אחורית שאין עליה ווישר כדי שמים לא ישארו עליה.

תודה! :-D

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
[ATTACH=CONFIG]479359[/ATTACH]

כפפות עבודה, משתמש בהן קבוע יום יום, מצליח לעשות איתן הכל, עוברות כביסה ונשחקות לאט, תמורה נהדרת למחיר. קישור

[ATTACH=CONFIG]479360[/ATTACH]

מיני אנטנה למכשירי אנדרואיד, הוזמן עבור טאבלט של LG ועדיין לא הגיע, אעדכן למי שמעוניין לדעת איך עובד. קישור

[ATTACH=CONFIG]479361[/ATTACH]

מנורה לפתח מנעול לדלת כניסה, טוב למי שאין תנאי תאורה בכניסה לבית, נדלק אוטומטית כשיש חושך וכשמתקרים למנורה. קישור

[ATTACH=CONFIG]479362[/ATTACH]

כלי לריכוז בישולים בשמן עמוק, מכניסים לסיר שמן ובמקום להוציא את התוכן עם מלקחיים פשוט שולפים את הרשת. קישור

[ATTACH=CONFIG]479363[/ATTACH]

מערכת לרכב, מיועד למי שמחפש סה"כ מוזיקה מתנגנת בזול, תומך בUSB ובלוטוט', ניתן גם לבצע שיחות. קישור

[ATTACH=CONFIG]479364[/ATTACH]

מיני כבל לטלפון שיהיה במחזיק מפתחות למקלה חירום. קישור

[ATTACH=CONFIG]479365[/ATTACH]

מתאם יואסבי לכל סוגי כרטיסי הזיכרון - תמיד טוב שיש אחד כזה. קישור

[ATTACH=CONFIG]479366[/ATTACH]

מתלה ל12 זוגות נעליים, טוב לתלייה על דלת ארון או על כל דלת\מקום אחר שתבחרו. קישור

[ATTACH=CONFIG]479367[/ATTACH]

חלוק לאישה, ישנה אפשרות לרקימת אותיות או חלוק ללא כיתוב ביותר זול. 100% כותנה ועבה מאוד, על איכות דומה בארץ רצו ממני 350 שקל, משלוח מהיר דרך DHL. קישור

[ATTACH=CONFIG]479368[/ATTACH]

ג'קט עור\דמוי עור מדהים! איכותי, מרגיש איכותי נראה ככה ויפה לא פחות. קישור

[ATTACH=CONFIG]479369[/ATTACH]

סט מגבות מטבח 100%. קישור

[ATTACH=CONFIG]479370[/ATTACH]

רצועה מגנטית לתפיסת דברים מתכתיים בזמן העבודה, מאוד נח! קיימת רצועה איכותית וחזקה יותר בכ60 שקל. קישור

[ATTACH=CONFIG]479371[/ATTACH]

בקבוקון אלומיניום עמיד במים למחזיק מפתחות לשמירת תרופות, מוצר חובה לסובל ממיגרנות כמוני. קישור (הקישור ל10 יח')

[ATTACH=CONFIG]479372[/ATTACH]

אוסף ממתקים מיוחדים מיפן, הזמנתי ממש היום ומחכה שיגיע :). קישור

המתלה לנעליים נראה מעניין אבל הקישור לא נכון

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

קישור למתלה:

http://m.ebay.com/itm/222257012759?_mwBanner=1

בנוגע לחומר-אינו משאיר חומר על השמשה, כמעט ולא נמחק עם הוישרים (בגלל זה אמרתי חודשיים-שלוש ולא חצי שנה כמובטח).

ויש לי קיה פיקנטו וזה מספיק לי קדימה+אחורה אבל לא יודע להגיד בנוגע לרכבים גדולים.

פורסם

מעולה תודה. אז אם לך יש פיקנטו, אצלי אחד יספיק רק לשמשה אחת כנראה

אבל בכל מקרה יש חבילה של 4 אז זה סבבה

אקנה את זה. תודה!

מקווה שיגיע לפני סוף החורף :)

פורסם

[ATTACH=CONFIG]479368[/ATTACH]

ג'קט עור\דמוי עור מדהים! איכותי, מרגיש איכותי נראה ככה ויפה לא פחות. קישור

הקישור לא תקין, אודה לתיקון.

תודה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

יש קישור מתוקן למעיל כמה הודעות למעלה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

מקפיץ עם שאלה: האם מישהו יודע איפה אפשר להזמין טישירט Merino wool איכותית במחיר נורמלי?

אני מחפש חולצה לטיולים, לא מהסוג הצמוד לספורטאים אלא טישירט רגילה. הבד הזה פשוט מדהים - מחמם כשקריר, מנדף זיעה כשחם, לא מסריח, רך מאוד גם אחרי כמה כביסות, פשוט הטישירט האולטימטיבית. הבעיה היא שזו שהזמנתי (קישור מאיביי) החלה לפתח חורים אחרי בערך חודשיים של שימוש (לדעתי בגלל הכביסות, אבל לא בטוח). זה די מבאס ואני מחפש משהו קצת יותר איכותי. מוכן גם לשלם יותר (נניח עד 50 דולר לחולצה) בתנאי שזה באמת משהו שיחזיק מעמד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

s-l1600.jpg

מודם אלחוטי\נטסטיק.

למי שמרבה בנסיעות, או סתם צריך חבילת גלישה למערכת ברכב, זה מוצר גאוני.

קונים סים של חברת הוט ב49 שקלים ללא הגבלה ויש לכם אינטרנט לכל מטרה כמה שתרצו, הסטיק תומך ב4G ויתן לכם מהירויות גבוהות במיוחד. קישור

פורסם
מקפיץ עם שאלה: האם מישהו יודע איפה אפשר להזמין טישירט Merino wool איכותית במחיר נורמלי?

אני מחפש חולצה לטיולים, לא מהסוג הצמוד לספורטאים אלא טישירט רגילה. הבד הזה פשוט מדהים - מחמם כשקריר, מנדף זיעה כשחם, לא מסריח, רך מאוד גם אחרי כמה כביסות, פשוט הטישירט האולטימטיבית. הבעיה היא שזו שהזמנתי (קישור מאיביי) החלה לפתח חורים אחרי בערך חודשיים של שימוש (לדעתי בגלל הכביסות, אבל לא בטוח). זה די מבאס ואני מחפש משהו קצת יותר איכותי. מוכן גם לשלם יותר (נניח עד 50 דולר לחולצה) בתנאי שזה באמת משהו שיחזיק מעמד.

בתקציב הזה icebreaker יכנס (בקושי) אפשר להרשם לעדכונים בSierra כשיתעדכן המלאי או לבדוק באמזון האירופאים.

זה צמר, צריך להקפיד מאוד על הוראות הכביסה.

פורסם

תודה, ב-ASOS אין כלום ו-ICEBREAKER באמזון אמנם יש אבל אני לא מבין את טבלת המידות.

הוראות הכביסה היו כמו חולצות אחרות. אולי הן לא וצריך לכבס ביד...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...