Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה פשוט עושה הזמנה...אבל כשאתה מגיע לחלק שצריך לשלם אל תשאל.

תודיע למוכר שהזמנת ושיעדכן מחיר ואז כשהוא יעדכן תשלם.

פורסם

קניתי את Bose Soundlink Color בלונדון, חיברתי אותו בAUX לממיר של הטלוויזיה בחדר ושומעים מעולה. יש לו בס עשיר וצליל טוב מאוד ביחס לגודלו. שמח שלקחתי אותו ולא איזה שיט בפחות וחברה לא ידועה.

המחיר דווקא בסדר ביחס למה שקורה בארץ,120 פאונד, החזר מס של 12 פאונד.

מחפש gillette fusion proglide אריזת 8 יח' במחיר שפוי מאיביי.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

את סכיני הגילוח חפש במבצעים בשופרסל\סופרפארם, וכשיש מבצע קנה 3 חפיסות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מי שצריך מטען מהיר לרכב, הזמנתי את זה לחבר עם אייפון 6 פלוס, והוא מדווח שקצת הטעינה מצויין,

ושאזמין לו עוד אחד :-) ועכשיו ראיתי שגם המחיר ירד ל 24 שקל: http://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-C4-Power3S-Portable-Fast-Dual-USB-Car-Charger-24W-2-Port-2_4A-for-iPhone-6S-Plus-p-1018188.html?p=WL0304514623201404D5

פורסם

איך הסכינים האלו? השתמשתי בהן ואהבתי ממש, לא זוכר את המחיר ואני מתלבט אם להזמין את הראשים הנ"ל לסכין.

136 ש"ח בסה"כ ל 24 ראשים.

24 x Genuine Gillette Blue 3 Disposable Razors Men's Shaving | eBay

Opel Adam S 2017

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לחובבי הצילום:

תרמתי לפרויקט קיקסטארטר של חברה שנקראת peak design שעושה ציוד למצלמות. הפרויקט היה של תיק messenger גדול (שאני לא צריך) אבל צורף אליו תיק קטן יותר שהתאים לי בול. כן, הוא סוג של man purse אבל בינינו, נמאס לי כבר מתיקי המצלמה המכוערים והמרובעים האלה:

2016-01-21 21.54.32_1024.jpg

אז מהו אותו נרתיק גברי? הנה הוא, ליד המצלמה:

2016-01-21 21.55.05_1024.jpg

אבל האמת שהוא לא הסיפור פה, אלא שני הדברים האחרים שמתחבאים בתמונה. האחד הוא הרצועה שנקראת slidelite שמאפשרת הארכה וקיצור מאוד נוחים וגם מנגנון חיבור וניתוק קליל (באמצעות העיגולים האדומים האלה שניתן לראות גם על המצלמה). באופן הזה אפשר להעביר אותה בקלות מהתיק למצלמה וחזרה, וכן לחבר אותה לתחתית של המצלמה בשביל הפעלה נוחה למי שמשתמש בתנוחת sling (כלומר שהמצלמה מונחת באלכסון על הגוף אבל מצלמים מבלי להעביר אותה לתנוחת צוואר, שהיא פחות נוחה).

השני הוא הקליפס המוזר הזה שמתחבר על התיק, ונקרא capture. הוא בעצם מתחבר כמעט לכל מקום - רצועה של תיק גב, חגורה וכולי. יש לו מנגנון נוח מאוד של חיבור וניתוק המצלמה, כך שהיא יכולה לשבת עליו בנוחות בזמן שלא משתמשים בה, ולהיות זמינה ברגע כשצריך אותה.

ככה זה נראה כשהמצלמה מולבשת עליו:

2016-01-21 21.55.45_1024.jpg

וזו הרצועה כשהיא מחוברת למצלמה:

2016-01-21 21.56.26_1024.jpg

לבסוף, זו התכולה של התיק אצלי. בקלות נכנסות עדשה גדולה ועדשה בינונית של מצלמת מירורלס, ועוד כמה דברים שימושיים. אם מכניסים פחות התיק מתכווץ:

2016-01-21 21.57.36_1024.jpg

לסיכום - רק קיבלתי אותם כך שהרשמים הם ראשוניים. המבחן האמיתי יהיה בטיול הבא. מבחינתי שילוב שלושת המרכיבים האלה צריך לפתור כמה בעיות מהותיות שיש לי כיום בטיולים עם המצלמה:

1. חוסר נוחות של הרצועה המקורית של המצלמה

2. חוסר נוחות של תיק המצלמה

3. הצורך לשים את המצלמה על הצוואר ו/או להחזיק אותה ביד רוב הזמן. עם הרצועה הזו אני יכול לצלם גם כשהמצלמה באלכסון על הכתף (בהנחה ואני בלי תיק) ועם הקליפס אני יכול לשמור את שתי הידיים פנויות ועדיין לשמר את מהירות התגובה של המצלמה שיושבת על התיק

אה, מחירים.

אז... לא זול. התיק עלה 30 דולר. הקליפס 50 דולר והרצועה גם 50. מבין אלו רק הרצועה מרגישה לי יקרה מדי (אם כי היא באמת מצוינת). הקליפס לטעמי הוא הקנייה הכי טובה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מי שצריך מטען מהיר לרכב, הזמנתי את זה לחבר עם אייפון 6 פלוס, והוא מדווח שקצת הטעינה מצויין,

ושאזמין לו עוד אחד :-) ועכשיו ראיתי שגם המחיר ירד ל 24 שקל: http://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-C4-Power3S-Portable-Fast-Dual-USB-Car-Charger-24W-2-Port-2_4A-for-iPhone-6S-Plus-p-1018188.html?p=WL0304514623201404D5

הזמנתי לחבר עוד אחד וגם אחד לעצמי, ואכן לפחות לדעתי מדובר במטען מהיר, וגם איכות החומרים נראית טובה מאוד.

חבל רק שהמחיר חזר ל 32 שקל...

עוד מוצר של החברה הזו שנתקלתי בו, ונראה לי נחמד מאוד, הוא פאוור בנק, שהוא גם תאורת חירום, ולפחות לפי מה שהם כותבים ניתן לצלול איתו,

והוא חסין 100% ממים, וגם חזק מאוד. כרגע נמכר ב 65 שקלים, אבל זה פרה-אורדר: http://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-LT5-IP68-Waterproof-LED-Lamp-Light-2600mAh-Powerbank-Emergency-Camping-Light-p-1030512.html?p=WL0304514623201404D5

פורסם

ב-35 שקלים אפשר לקנות מטען דומה ב-KSP. יציאה אחת של 2.4A והשניה של 1A סטנדרטי.

המטען לא באמת מהיר אלא מספק זרם גבוה מהסטנדרט - 2.4A.

תמורת 3 שקלים בלבד עדיף לרכוש מידית בארץ ולקבל אחריות של שנה לא?

פורסם (נערך)

לדעתי, וזו דעתי האישית, המטען של blitzwolf נראה איכותי יותר. המטען מ KSP נראה כמו הסינים הפשוטים שאתה

מזמין ב 12-15 שקל. כמו כן היציאות הן 2X2.4A, לעומת 1X1A ו 1X2.4A, שנכון להיום, לכל סמארטפון נורמלי ייקח

הרבה יותר זמן להיטען עם 1A.

אני המלצתי עליו שהוא עלה 24 שקל, שזה קצת שונה, וחזרתי לדווח אחרי שאישית התנסיתי איתו, ולא עפ"י חוו"ד

של חבר שהזמנתי עבורו, ובלי שום קשר, שכל אחד יעשה מה שנוח לו.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

אני הזמנתי בהמלצה כאן את ה blitzwolf, הזמנתי 3 סה"כ של 4 יציאות X 2.4A (אמרתי אם כבר, אז כבר, אי אפשר לדעת מתי ה 4 יבואו לשימוש, בהפרש מחירים זניח)

קיבלתי לא מזמן ולא ניסיתי להעמיס עליו 4 מכשירים (אלא רק אחד), אבל בנתיים נראה איכותי מאוד, מרשים, וכמובן שעובד טוב.

• תוכן חדש...