Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוכר המסכן מאיביי שלח לי היום הודעה ושאל אם קיבלתי את ההזמנה כי עבר 25 ימים, אחרי שצחקתי מהתמימות שלו רשמתי לו שאני לא הולך לפתוח שום קייס ואני אעדכן אותו עוד חמישה-שה חודשים אם זה הגיע, הוא כנראה חשב שאני משוגע וענה לי ב "אני מצטער שזה לא הגיע,אם אתה רוצה אני אשלח לך עוד חבילה,רק תאשר לי ש XX זה מקום המגורים שלך".

כבר לא עניתי.

Miata ND2

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פנס Cree, זה פנס לד עם עדשה, עם עוצמת הארה מטורפת, את שלי קניתי בטיול בסין אבל הם מאד נפוצים באיביי

תחת Cree flashlight

אפשר לכוון את הפוקוס של האלומה, שלי הגיע באריזת פלסטיק קשיחה, עם סוללה נטענת 4200mah, מטען לבית, מטען לרכב, ומתאם לסוללות AAA.

מומלץ. vy5u5uha.jpgygy5y9av.jpg

SCANSPEAK

פורסם
אכן מחכים כבר המון זמן לחבילות של באנגטוב וdx

הזמנה מתחילת מאי הגיע תוך 24 יום. זמן סביר עם כל הבלאגן שהולך עם הדואר.

פורסם

מוטי- רכשתי את הסוללה לפני שבועיים, לפי כל הסירטונים והתמונות הסוללה נראית מקורית לחלוטין, קח בחשבון שלא פתחתי את הקייס כפי שמראים הסרטונים.

פורסם

הזמנתי סוללה של שיומי מדפוק-טוב לפני 40 יום. עדיין לא הגיעה ואני לא תלוי בדואר ישראל. חוששני שהבעיה היא אצל דפוק-טוב.

משום שאני כבר -40 יום לאחר תשלום, פתחתי דיספיוט בפייפאל.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

קרוב לודאי שהחבילה שלך נמצאת באחת הערימות בנתב"ג. רק השבוע קיבלתי 4 מוצרים מתאריכים שונים במרץ. 3 מהם היו רשומים.

:turn-l:
פורסם

לפי דעתי מי שהחזירו לו את הכסף וקיבל את המוצר אחר כך צריך לשלם חזרה למוכר

כול יום עוד ועוד מוכרים מפסיקים לשלוח לארץ רק בגלל זה

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם
הזמנתי סוללה של שיומי מדפוק-טוב לפני 40 יום. עדיין לא הגיעה ואני לא תלוי בדואר ישראל. חוששני שהבעיה היא אצל דפוק-טוב.

משום שאני כבר -40 יום לאחר תשלום, פתחתי דיספיוט בפייפאל.

כניראה אתה לא מעודכן- אין שום טעם יותר ליפתוח דיספיוט בפייפל על מוצר שמאחר להגיעה, הם לא מספקים יותר הגנה כזו בהזמנות עד 250$ מהמיזרח היום ועד 750$ בקרוב מאוד-החגיגה של קונים מסויימים בארץ ניגמרה.

http://iandroid.co.il/forum/topic167937-20.html#p1327495

אכן החבילה שלך תקוע מיזמן אצלינו בארץ והדיספיוטים המיותרים האלה שיודעם שאנחנו אשמים רק מרחיקים מאיתנו את החנויות הטובות, כנס לפורום הסיני ותגלה שאנחנו ברשימה השחורה בעיני החנויות והמוכרים מסין וכל יום חנות טובה נוספת מחרימה אותנו בגלל זה.

וכעת שאן יותר את ההגנה של פייפל- מה הטעם ליפתוח דספיוט? הרי אתם רואים שהמוצר בדרך לארץ, אתם רק יורים לעצמכם ברגליים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

^^^

נראה שלכבודו יש בעיה בהבנת הכתוב. לפיכך אסייע לך.

1. החבילה שלי לא יכולה להיות תקועה בישראל (או בדואר ישראל) מאחר ואיני מתגורר בישראל.

2. על שום האמור בס' 1 לעיל, איני פוגע במרקם האמון העדין בין דפוק-טוב וקהילת קארזפורום (או הרוכשים מטעם hwgeek).

3. אנא קרא את תנאי השימוש של PAYPAL. אתה טועה ומטעה.

בנוסף,

1. זו לא החבילה הראשונה שאינני מקבל מדפוק-טוב (!)

2. בעבר היה סיני שמשך אותי מעבר ל-45 ימים ואז הודיע לי, אני מצטער, לא יכול להחזיר לך כסף (המוצר לא הגיע עד היום, שנה מאוחר יותר).

3. על שום האמור בסעיף 2 לעיל, אם מוצר לא מגיע אלי תוך 40 יום, אני פותח דיספיוט. יגיע המוצר, יקבל הסוחר את כספו.

עריכה אחרונה על ידי D.liven

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם (נערך)

אופס :-)

חשבתי אתה מדבר על דואר הולנד וכ' מהכיוון של סוכנויות דואר חחח סוריי- קבל התנצלותי :-).

אז כמה זמן לרוב זה לוקח עד שהחבילות מגיעות אליך מסין?

בנוגע לפייפל, הם שינו מדיניות לפני כשבוע- ודיברו איתם בטלפון והם כבר לא דורשים הוכחת מסירה אלא מספיק להם שיש מס' מעקב שהמוצר נישלח ליעדו, לכן סגרו את הקייס.

בקרוב זה עולה ל750$ וזה נוגע רק לקניות מסין והסביבה, אנא בדוק מה דיברו בדיון, אני לא ניכנסתי עמוק לעניין ולא יצא לי לדבר איתם אישית כמו שהחברים בפורום עשו ונידהמו לגלות.

PayPal Seller Protection for Sellers in China, Hong Kong, India, Indonesia, Korea, Malaysia, New Zealand, Philippines, Singapore, Taiwan, Thailand and Vietnam

[TABLE=class: basic_table, width: 100%]

[TR]

[TD=align: left]Protection for Item Not Received[/TD]

[TD=align: left]For items less than $250 USD (or equivalent as set out below)*, Proof of Shipment

For items of $250 USD or more (or equivalent as set out below)*, Proof of Delivery with Signature Confirmation[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

https://cms.paypal.com/sg/cgi-bin/?cmd=_render-content&content_ID=ua/APAC_SellerProtection_full

נ.ב- דרך איזה דואר נישלחה הסוללה שלך? SE? אם כן אז יש דיווחים על עיכובים רציניים בדואר שלהם- במיוחד הזמן שלוקח להם לעזוב לשבדיה.

כרגע דואר שוויץ CH ממש מהיר אפילו לארץ- כ14 יום :-).

בנוסף גם לחבילות קטנות של עד 10 דולר לא היה להם בעיה להחזיר כסף במידה ולא הגעה גם אחרי תקופת ה45 יום, אני הזמנתי סט מטען וסוללות AAA לפני 3 חודשים ואחרי כחודש וחצי כבר הודעתי להם שלא מגיעה כי זה בדיוק הייתה התקופה שפורסמו ידיעות שהדואר בסין החמיר עוד יותר את המישלוחים של כל חבילות אפילו רק חשודות מכילות סוללות ליתיום- לכן חשבתי שביכלל זה החבלה שלי ניתקע בדרך, ביקשו שאחכה עוד קצת ולאחר שבועיים כבר ביקשתי החזר ושאשלם במידה שיגיעה, אכן קיבלתי החזר ולהפתעתי לפני שבוע הגיעה חחח אחרי 3 חודשים :-).

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?508360p=4369870

יצרתי איתם קשר ושילמתי חזרה- שמחו מאוד :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

שלום חברים,

אשמח לעזרתכם, יש לי קרוב משפחה שרוצה את אחד מהדונגלים האלה שמחברים לטלויזיה ב- HDMI על מנת שיוכל לראות דרכו טלויזיה וסרטים במקום להתחבר להוט\יס. אשמח לעזרה בנושא בנוגע לבחינת דונגל מתאים + מה עוד צריך לדעת ? יש אפליקציות ספציפיות שצריך להוריד ?

תודה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...