Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אופס :-)

חשבתי אתה מדבר על דואר הולנד וכ' מהכיוון של סוכנויות דואר חחח סוריי- קבל התנצלותי :-).

אז כמה זמן לרוב זה לוקח עד שהחבילות מגיעות אליך מסין?

אל דאגה, לא נפגעתי. ההתנצלות התקבלה :wink:

תלוי בחבילה. היו לי הפתעות בדמות שבועיים (או אפילו קצת פחות), לרוב סדר גודל של שלושה שבועות.

מנסיוני, אם זה לא מגיע תוך חודש, אז זה פשוט לא מגיע.

51 קג"מ :shock::lol:

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צריך לשנות את הכותרת של זה מגאדג'טים לסוללות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חחח, צריך ליזכור שבמקור הוא ניפתח עם סוללות :-=).

אז בואו נחזור לגאדג'טים:

http://www.thisiswhyimbroke.com/new/

זה מה שאני אהבתי:

מכשיר לבישול מהיר של הביצים לארוחת בוקר-מעניין אותי במיוחד :-).

rapid-hardboiled-egg-cooker-300x250.jpg

שולחן מנגל "עגול", לדעתי רעיון מעולה שעושים כמה חבר'ה יחד, כל אחד לוקח סוג בשר אחר על עצמו :-).

bbq-round-table-300x250.jpg

לחובבי הבירות- מכשיר לקירור מהיר של כוס הבירה לחוויה מושלמת.

beer-mug-froster-300x250.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הוטל עלי לקנות לצאצאים טאבלט. 7" בעד 74.99$, בלי שום דרישות מיוחדות. מה הטאבלט הכי מומלץ בעיר (או בבנג-גוד, גיקסביינג וכו')? תודה.

:turn-l:
פורסם (נערך)

לדעתי הE708 יענה על הדרישות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?530742

שבוע מבורך לכולם :-)

מחר בע"ה האלה את הסקרה לטאבלט 3G GPS לרכב, נישאר רק לבצע נסיעת מיבחן עם הGPS.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

תודה! הוזמן (+קופון). עודף מ $71.

תרומתי הצנועה לשרשור:

1.

$_35.JPG

למשל:

http://www.ebay.com/itm/1M-Glow-Orange-Flexible-EL-Wire-Neon-Light-RGB-Strip-LED-Battery-Controller-/321383344405?ssPageName=STRK%3AMEWNX%3AIT&_trksid=p2047675.l2557&nma=true&si=jchdDpn2QgIqMXus5wxEZSQsCjQ%253D&orig_cvip=true&rt=nc

למרות התאור המבלבל וחשדי שמדובר בסה"כ בלד וסיב אופטי, אז אני די משוכנע שמדובר אכן ב - EL כלומר (Electroluminescence). בזמן העבודה יש זמזום חלש של INVERTER והאור זרחני מגניב.

השימוש. לשמח את הילדים שלי.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם (נערך)

2.

13000003GR(4).jpg

לאחרונה גיליתי שהלייזר הירוק שלי, 50 מיליוואט, הלך בדרך כל גאדג'ט סיני. בחיפוש ברשת התברר לי שהלייזרים מעל 5 מיליוואט נכחדו, כנראה בגלל מדיניות יבוא של כמה מדינות (שלא קוראים להן "ישראל"). בחשש מסויים הזמנתי את הנ"ל:

http://www.ebay.com/itm/141279121580?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

אני שמח לספר ש-5 מיליוואט הוא כנראה לא, ושהוא עוצמתי כמו אותו ה- "50 מיליוואט" זצ"ל, שאגב עלה בזמנו הרבה יותר.

שימו לב - להרחיק מילדים, להשתמש בזהירות ובאחריות. מסוכן! לא להפעיל בתוך מבנים סגורים מחשש להחזרים. לעולם לא להסתכל ישירות למקור, אפילו אם נראה שהתקלקל (מחשש של לייזר נלווה בתחום אינפרה אדום - הסינים חוסכים על מסנן IR).

עריכה אחרונה על ידי yuvk
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

למה הלייזר הזה שימושי חוץ מלהרוס לאנשים בלונים במסיבות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לכלום כמובן. זו שאלה בלתי לגיטימית בשרשור על גאדג'טים :-)

האלומה הנראית לעיין למרחק רב בלילה מגניבה. כמובן שאין להאיר על שום כלי טייס או כלי תחבורה או שום אדם.

לא ניסיתי - אבל אני לא חושב שהוא עוצמתי מספיק לפוצץ בלונים או להדליק גפרורים.

פורסם

תיתחדש על הטאבלט, רק המלצה קטנה לכל חנות מסין- תבקש מהם להצהיר ערך ותיאור אמיתי - או במייל או בצ'אט החי בבוקר לפי מס' הזמנה, למרות שכרגע המכס לא רודף אחרי טאבלטים- אי אפשר לדעת מה הם ינסו לארגן לנו לפעם הבאה.

בנוגע לליזר הירוק- לי יש רק בעיה אחת עם הליזרים החזקם האלה- ילדים קטנים וטיפשים.

זה פשוט מקומם אותי ליראות את הילדם הנ"ל מכוונים ממקומות גבוהים על כל אדם שמתהלך בשוכנה, מציקים להם ואפילו מסכנים את הראיה שלהם עם חס ושלום יפגעו להן ישרות בעין- רק בסופ"ש הקודם היו מכבי אש למשך שעתיים בשכונה, כניראה עקב חשש לדליפת גז מאחד הביניינים הישנים בסמוך- פיתאום בזמן שהכבאים מיתרוצצים ופורסים ציוד רואים לייזר ירוק שרודף אותם ומצביע עליהם- אם רק הייתי השכן של המישפחה הזו והייתי יודע מאיפה זה מגיעה...:evil:

חבל שההורים היום לא קיימים והילדים האלה עושים מה שבראש שלהם,כנ"ל גם שאותם ההורים קונים להם אופניים חשמליות של 50 קמ"ש שיתרוצצו ויקפצו לנו במעברי חצייה והכביש בלי התראה ולרוב גם מסכנים הולכי רגל מסכנים.

עכשיו חזרה לליזר- הבנתי שיש גם כחול שחזק יותר, מישהו שיחק קצת איתם?

פורסם

תודה:

1. בתהליך ההזמנה, בעת התשלום בפייפאל, ביקשתי במפורש שיכתבו את השווי האמיתי בהצהרת המכס.

2. מסכים איתך לחלוטין (אם זה לא השתמע ממה שכתבתי). אני משתמש בלייזר באחריות, ומתפלא שהדבר הזה חוקי בארץ.

פורסם
2.

[ATTACH=CONFIG]384176[/ATTACH]

לאחרונה גיליתי שהלייזר הירוק שלי, 50 מיליוואט, הלך בדרך כל גאדג'ט סיני. בחיפוש ברשת התברר לי שהלייזרים מעל 5 מיליוואט נכחדו, כנראה בגלל מדיניות יבוא של כמה מדינות (שלא קוראים להן "ישראל"). בחשש מסויים הזמנתי את הנ"ל:

http://www.ebay.com/itm/141279121580?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

אני שמח לספר ש-5 מיליוואט הוא כנראה לא, ושהוא עוצמתי כמו אותו ה- "50 מיליוואט" זצ"ל, שאגב עלה בזמנו הרבה יותר.

שימו לב - להרחיק מילדים, להשתמש בזהירות ובאחריות. מסוכן! לא להפעיל בתוך מבנים סגורים מחשש להחזרים. לעולם לא להסתכל ישירות למקור, אפילו אם נראה שהתקלקל (מחשש של לייזר נלווה בתחום אינפרה אדום - הסינים חוסכים על מסנן IR).

מה יכול לעשות העוצמה הזאת? לפוצץ בלון? שואל לגבי דברים מעניינים חוץ מלהאיר סתם.

Miata ND2

פורסם

אני גם מיצטרף לשאלה, איזה עוצמה צריך בישביל שזה יהיה כמו בסרטים שבעזרת הלייזר חותכים את הבידוד מכבלי החשמל(סצינות ניטרול פצצה).

פורסם

אני מומחה קטן מאוד בלייזרים. ממה שקראתי, ע"מ לפוצץ בלון או להדליק גפרור צריך לייזר עם פוקוס (שמאפשר למקד את האלומה עוד יותר), ובעוצמה מספיקה (כאמור הנ"ל הוא "רק" "5 מיליוואט").

את הלייזר הסגול עדיין לא ניסיתי, אבל לאור ההצלחה נראה שאזמין אחד.

• תוכן חדש...