Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שאלות של טירון:

אחת: המאמר מדבר על ביצוע ROOT והתקנת אפליקציה שלהם. מה ההבדל בין זה לבין דונגל / קופסת אנדרואיד TV שמתקינים עליו אפליקצית משחק מהגוגל פליי?

ושאלה שנייה - NEO X7 המומלץ בכתבה - משנה מאיפה אני קונה או שאפשר מהמוכר הכי זול באיביי? יש דגמים שונים (ראיתי מארזים בתצורות שונות)? יש זיופים שצריך להזהר מהם?

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
  • תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממליץ ל ליקנות מהם את הTV BOX, הם חנות גדולה ויש לך תמיכה מהם לאחר הקניה(אפילו בפורום ישראלי יש להם נציג אצלינו)- להבדיל ממוכר באייבי.

בעקרון אם אני זוכר נכון רוב העבודה זה בעיקר לימצוא בקר אלחוטי טוב שניתמ על ידי אפליקציה מיוחדת שעוזרת לך להגדיר את הכפתורים של הבקר ולהתאים למישחק.

2 בקרים+ הגדרה(כניראה דורש רוט) ודונגל טוב בכ50$ ויש לך קונסולת מישחקים חמודה, אני לא בידוק בקטע הזה אבל אני בטוח שאם תעשה חיפוש קטן תימצא מידע מתאים, כל הסיפור לא אמור לעלות יותר מ100$ כל עו הולכים על דונגל פשוט, המיניקס אכן מצויין אבל עולה מעל 100$, כאן שווה אולי לחקות כי המיניקס החדש מבוסס על הציפסט החזק SS802 בידיוק הוכרז.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תודה שוב. הזמנתי באנדל של דונגל + מקלדת/עכבר + בקר. המחירים טובים גם ביחס לאיביי אז לא היתה התלבטות, לאור ההמלצה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון: קיבלתי את הבאנדל שרכשתי באתר בהמלצת הגיק (דנגל אנדרואיד, עכבר אויר + מקלדת, גיימפאד). התקנתי את ה LOUNCHER לפי ההוראות ואני עדיין לא מבין לשם מה. התקנתי משחקים ישירות מהפליי, ואני לא רואה מה האפליקציה מוסיפה לי בחיים.

חוץ מזה, הקנייה סבה. תודה לך גיק.

פורסם

מחפש אנטנה או מכשיר זול שמתחבר לHDMI של הטלוויזיה ואוכל להתחבר אליו אלחוטי מהמחשב.

יש חיה כזו?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם (נערך)
עדכון: קיבלתי את הבאנדל שרכשתי באתר בהמלצת הגיק (דנגל אנדרואיד, עכבר אויר + מקלדת, גיימפאד). התקנתי את ה LOUNCHER לפי ההוראות ואני עדיין לא מבין לשם מה. התקנתי משחקים ישירות מהפליי, ואני לא רואה מה האפליקציה מוסיפה לי בחיים.

חוץ מזה, הקנייה סבה. תודה לך גיק.

תיתחדש :-),

גם אני דיי טירון בכל הקשור לTV BOX ועדיין משלים פערים- במיוחד בכל מה שקשור למישחקים ומה שרשום במדריך, אחרי שאחי קיבל את הVEGA S89 מגיק שהוא חיית מישחקם עם חומרה חזקה אולי אשקול לירכוש בשבלו את הבקר שקנית.

איך לאנצ'ר אתה מיתכון? לפי מה שהבנתי בריפרוף מהמדרי זה שיש אפליקציה אחת שעוזרת לך שהבקר יעבוד עם המישחקים ואפלקציה השניה שמעצבת את הסטרימט שיראה כמו קונסולה עם כל סיפרית המישחקים בתצוגה נוחה יותר.

תעדכן אם תגלה עוד דברים + איך הוא מתפקד כקונסולת מישחקים(יחסית לסטרמר אנדרואיד).

שבוע מבורך לכולם.

מחפש אנטנה או מכשיר זול שמתחבר לHDMI של הטלוויזיה ואוכל להתחבר אליו אלחוטי מהמחשב.

יש חיה כזו?

אתה מיתכוון למשהו כזה?

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-T1000-Mirror2TV-Wireless-Display-HDMI-Adapter-Support-Miracast-DLNA-EZCAST-AirPlay-323228.html

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

האפליקציה שמציגה את ספריית המשחקים מעצבנת ולא מובנת, ומיותרת לחלוטין בעיניי.

אני מתקשה למצוא משחקים מתאימים. רוב האפליקציות נכתבות עבור סלולר ולכן המשחקים בונים על קלט ממסך המגע, אקסלרומטר וכו'. ראיתי אפילו משחקים שתומכים בבקר של MOGA אבל דורשים לחיצה קטנה על מסך המגע כדי להתחיל, וסתם משחקים שלכאורה תומכים בבקר ובפועל לא. אבל כמה משחקים שהתקנתי כוללים גרפיקה מרשימה למדי (FULL HD) ומאוד זורמת ומהירה - מאוד מרשים ביחס לגודלו ומחירו של הדונגל, ומחירה של האפליקציה (חינם). משחקים אחרים עובדים יפה עם עכבר האוויר.

הבקר סביר אבל קצת מאכזב - משום מה מצריך PAIRING בכל הפעלה והסוללה שלו מתעייפת אחרי פחות משעה.

האם אין "חיפוש מתקדם" לפליי של גוגל? (נשמע כמו משפט עם סתירה פנימית). אולי פורומים של משחקים על דונגל? איפה חכמת ההמונים? יש מיליון משחקים להוריד - את מי לנסות?

פורסם

אהלן

מצטער שאני חוזר שוב לסוללות חיצוניות, אך למיטב הבנתי הסוללה של קסיומי היא המשתלמת ביותר היום.

קישור לדוגמא: http://www.aliexpress.com/item/100-original-External-Battery-Pack-xiaomi-power-bank-10400mAh-portable-powerbank-Charger-for-xiaomi-hongmi-iphone/1784338300.html

איך אני יודע שלא מדובר בזיוף?

פורסם

אל תקנה ממוכרם כאלה כי רוב הסיכויים שתיקנה זיוף.

בינתיים מניסיון חברי פורום שהזמינו מגיק הסוללה שלהם מקורית:

http://www.geekbuying.com/item/XiaoMi-10400mAh-USB-Portable-Power-Bank-External-Battery-Charger-for-Mobile-Phones-Tablets-iPhone-Samsung-HTC-Google-325638.html

ש גם בבאנג אבל משום מה המישלוחים של מוצרים מבוססי סוללות כרגע עולים כסף אז יוצר יקר יותר.

פורסם
אל תקנה ממוכרם כאלה כי רוב הסיכויים שתיקנה זיוף.

בינתיים מניסיון חברי פורום שהזמינו מגיק הסוללה שלהם מקורית:

http://www.geekbuying.com/item/XiaoMi-10400mAh-USB-Portable-Power-Bank-External-Battery-Charger-for-Mobile-Phones-Tablets-iPhone-Samsung-HTC-Google-325638.html

ש גם בבאנג אבל משום מה המישלוחים של מוצרים מבוססי סוללות כרגע עולים כסף אז יוצר יקר יותר.

איך הם אישרו שהיא מקורית?

• תוכן חדש...