Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה סוללות אפשר להחזיק? לא ראיתי אהבה כזו למוצר מאז BAR72 והGTI שלו

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
חברים- לאן נעלמתם?? אין דברים חדשים ומענינים שקיבלתם?

בינתיים קיבלתי את המטען של הENB, הזמנתי ללא סוללות כי יש לי מס' סוללות 18650 זולות שזרוקות בבית, אתחיל בבדיקות ואדווח..

אני זוכר שהיו כמה חברים שגם הזמינו את המטען הזה יחד עם סוללות פנסוניק 3400MAH- מישהו קיבל ויכול לדווח על הממצאים?

[ATTACH=CONFIG]373968[/ATTACH]

הגיע המטען, הפנסוניק עוד לא. אתם התרשמות לכשיגיעו בע"ה

פורסם

hwgeek,

אני לא חושב שזה בטיחותי להחזיק את זה ברכב. זה סוללות שיכולות להתלקח.

על פניו זה אחלה של דבר,רק אם יש לך מטען קיר שיכול להטעין מצבר זה עדיף. ומה קרה לרכב שלך?

ועכשיו לעדכון בנוגע לסוללה פנס לאופניים.

אז חשבתי על הלחמה,זה לא רעיון טוב צריך משהו חזק ועמיד.

חתכתי את החוט מעט וחשפתי אותו, וחיברתי ביחד עם המחבר הקובייה (אני חושב שקוראים לזה שלע/שלה) איזולירבנד להידוק מרבי וזה עובד כמו נינג'ה.

20140318_213121.jpg20140318_212943.jpg

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

הבוסטר שהבאתי נועד למיקרה חירום שאנשים שוכחים אורות וכו' ולא רוצים להתחיל לחפש כבלים להתנעה, זה מתניע ישירות עם עד 400A עד 3 שניות.

מבחינת הבטיחות גם אני דואג למרות שמוצר נועד לאיכסון של עד 85 מעלות צלזיוס- רק ביגלל שהוא לא מבית סמסונג/LG וכו' מדאיג אותי כי אין ביטחון תקן וכו'.

ומטען למצבר כמובן שיש לי- IMAX דיגיטלי ומתוחכם, בדיון הזה כבר יצא לי להישתמש בו כ3 פעמים לצערי כי 4~5 ימים שהרכב עומד ואין התנעה- פשוט דבילי!.

וועוד יותר דבילי שמצבר לאחר כ2 פריקות מלאות כבר כמעט מת כי ההתנגדות הפנימית שלו כבר כל כך גבוהה שהוא לא יכול להיטען ביותר מ3A ממצב של 50%!.

לפי זה אפשר להבין כמה זמן צריך לינהוג לאחר התנעה בשביל להטעין את המצבר שבקושי יטען ב2AH.

מבחינת הרכב: ככל הניראה שוב חיישן מצב גיר(גיר לא עובד ולא נותן להתניע), פעם קודמת ניקוי עזר ויצאתי רק ב500 ש"ח נזק, כיום אני מפחד כבר לגשת כי חיישן הזה עולה מעל 3K בסמל"ת(כ300 ש"ח מקורי באנגליה!)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כנראה שיש לך עוד בעיות שם, זה לא הגיוני שהרכב יעמוד יומיים וכבר לא יניע,במקרה הטוב רכב חילוץ של חברת גרר יכול לסייע בטעינה מהירה,במקרה הרע הלך המצבר.

לפי דעתי אל תרכוש את המטען הזה, טפל בבעיה ברכב ואל תזניח את זה. חיישן גיר תקול שלא נותן להתניע, סרט רע.

לגבי המטען ENB שלך,ניסית? יש רשמים?

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

לוקח כ5~7 ימים של עמידה שהרכב לא יתניע- זה הממוצע בכל המכוניות, לדעתי זה עדיין דבילי כי מדוע מישקולת של 20 קילו סוללה לא יכולה לישרוד 7 ימים בסטנדביי ופלא עם סוללה של כמה גרמים תישרוד שבוע עם 3G/WIFI/CELLULAR ועדיין תעבוד, מדוע מערכות הרכב צריכים כל כך הרבה חשמל במצב המתנה? זה מעצבן!

עוד מאט אמצא עבודה נורמאלית ואסדר את הרכב- יש מצב שזה יעלה גרושים, לא יודע פשוט אין לי כוח בשבילו עכשיו, מה גם שאזמין ליתר ביטחון חיישנים מאייבי בכמה שקלים- כולה מדובר בפוטנציומטר מטומטם שקיים מהתקופה של 106 פיגו העתיקה (TPS)שהיבואן בארץ החליט שהוא משובץ יהלומים ודפק מחיר של פי 10 בארץ!.

את המטען אבדוק בימים הקרובים, בינתיים שמתי סוללות מעפנות של כ500~600 MAH(אולטרהפייר 3800 עלאק- חחח.)

בינתיים אוכל לומר רק איכות הבניה שהוא בנוי היטב, מסיבי ולא מרגיש מיתפרק ביד והכפתור הצבעוני ממש מגניב.

נעדכן שיהיו תוצאות :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ברכב תקין מצבר יכול לא לקבל טעינה הרבה מאוד זמן ועדיין להניע. אני חושב שבמקרה שלך מדובר בזליגת מתח,או קצר מסוים שגורם למצבר להיגמר,או כמובן החיישן התקול. בעיות ברכב זה כמו אש בשדה קוצים. אתה מתכוון לחיישן שמודד את מתח המצבר?

פורסם

מצטרף ל"עד מתי" של המטענים, בהתחלה השרשור היה מגניב, 5 העמודים האחרונים זה סתם סוללה.

קחו מצבר פריקה עמוקה ותחברו לו גלגלים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

נו - ביגלל זה אני שואל לגבי דברים חדשים, אבל אני רואה שבאמת חוץ מסוללות אין כלום :-(...

מדגדג לי בפייפל ואני מתגעגע לציפייה לצבי של דואר ישראל שיביא לי איזה גאדג'ט חמוד... נו תביאו רעיונות בבקשה ...:-).

פורסם

באמת נמאס לקרוא על הסוללות, יופי טופי זה עדיין סוללה.

Hwgeek

מתאם obd לרכב, מאלו שמתממשקים עם הטלפון, זה מגניב.

בקר gps לרכב (איתורן diy, ועם קצת הבנה באלקטרוניקה ניתן להוסיף להם פונקציות).

בקר בייתי (אני עשיתי תאורה מחוץ לבית, מופעלת בשלט רחוק, עם השהייה בכיבוי).

SCANSPEAK

פורסם

אכן קצת חפר ענין המטענים לאורך מאה דפים, אבל תכלס זה אחד הבעיות הרציניות ורוב הפתרונות מעפנים לגמרי.

זה בעיה. אנחנו רוצים מצד אחד מכשירים מטורפים עם מעבדים מפלצות ומסכי FHD, כאילו שאנחנו הולכים לשחק בצ'יקמוק ה5" שלנו Battlefield 4, או לראות את Life of Pi בבלוריי, מצד שני הטכנולגיה העתיקה שגורמת לסוללות למות אחרי שימוש של כמה שעות.

מתי כבר לעזאזל תצא באמת טכנולוגיה פורצת דרך שתתן לנו להסתובב לפחות איזה שלושה ימים בלי הפחד הזה שעוד שניה אתה מנותק מהעולם?

זה יהיה שדרוג אמיתי באמת. לא סתם עוד חצי אינטש בגודל המסך או פחות מילימטר בעובי.

לגופו של ענין, הזמנתי סוללת Anker Astro Slim3 6000mAh שתהיה לי ליתר בטחון לנסיעתי לגרמניה בעוד שלושה שבועות.

קחו מצבר פריקה עמוקה ותחברו לו גלגלים.

ולמי שכבר יש מצבר פריקה עמוקה? :grin:

פורסם

יש כבר סיניים חסכוניים עם סוללות מעל 4000MAH שעונים בידיוק על הצורך הזה, רק חבל שאת היצרנים הגדולים זה לא מעניין כי הם נילחמים על 0.5 מ"מ חסכון בעובי!.

פורסם
יש כבר סיניים חסכוניים עם סוללות מעל 4000MAH שעונים בידיוק על הצורך הזה,

אפשר דוגמה? מדובר על 4000 באמת או שזה כמו הפנסים שאני קונה לרכיבות שטח ליליות עם מיליון לומנס..

• תוכן חדש...