Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנס חזק עניין הצמידים האלה, לא מכיר ספציפית.

מישהו יודע האם ניתן לחבר את הסמארטפון לטלוויזיה באמצעות RCA? מדובר ב LG G2

האם חיבור micro usb to rca סטנדרטי מאיביי יציג את כל מה שקורה בסמארטפון על גבי הטלוויזיה ?

מישהו יכול להביא לי לינק למשהו זול? חשוב חיבור RCA ולא משהו אחר.

תודה.

Miata ND2

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה המטרה/שימוש?

שיכפול מסך?

חובה סאונד בנוסף?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

שיכפול מסך אבל אני רוצה לכלול הכל מהכל, איכות חשובה אבל אני מחבר את זה לטלוויזיית CRT אז זה גם ככה האיכות לא להיט, שאלתי את דוד גוגל והבנתי שצריך כבל MHL מיוחד? מומלץ סאונד אבל אם זה מקפיץ עוד את המחיר אז נוותר.

Miata ND2

פורסם

למומחי הגאדג'טים שלום.

מה דעתכם על שימוש בדונגל אנדרואיד המחובר לטלויזית LCD כקונסולת משחקים בסיסית LOW COST? (עד עכשיו הבנים שלי השתמשו בקונסולה מדילאקסטרים המנגנת משחקי נינטנדו משנות ה-80 או משהו בסגנון, 250 משחקים במכשיר, אבל המכשיר גוסס).

יש המלצות לדגם? אילו בקרים ניתן לחבר? (מקלדת BT אני מניח, מה עוד?) תוכנות?

אני (ובני במשועממנים) נודה על כל עזרה!

:turn-l:
פורסם
שיכפול מסך אבל אני רוצה לכלול הכל מהכל, איכות חשובה אבל אני מחבר את זה לטלוויזיית CRT אז זה גם ככה האיכות לא להיט, שאלתי את דוד גוגל והבנתי שצריך כבל MHL מיוחד? מומלץ סאונד אבל אם זה מקפיץ עוד את המחיר אז נוותר.

אם תוכל להיפרד מסביבות 40+- תוכל לחבר את המכשיר לכל טלוויזיה.

קיים ממיר מhdmi לrca במחיר סימלי של 30 דולר, במחיר של בערך 10 דולר תוכל לרכוש כבל mhl שיאפשר לך יציאת hdmi בנוסף חיבור hdmi מקוצר במחיר של דולר.

תזמין את אלה ותוכל לחבר את המכשיר לכל טלוויזיה.

דרך אגב כבלים לא יכולים להעביר אותות דיגיטלים(hdmi) לאנלוגים (rca ) ככה שאל תבנה על כבלים למיניהם.

אומר בנוסף שאישית אני משתמש בממיר כזה ומחבר את הגאלקסי אס4 לטלוויזית crt ישנה, בנוסף גם את המחשב הנייד.

האיכות סבירה מינוס אבל רואים סרטים טוב מאוד וגם סרטי hd רואים טוב ומספיק.

פורסם

לי יש בעיה הפוכה: כיצד לחבר מחשב נייד ישן (יציאות VGA ודמוי S-video של HP) לטלויזיה מודרנית (כניסות HDMI, SCART, MHL, Component). האם יש למישהו הצעה מתאימה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לי יש בעיה הפוכה: כיצד לחבר מחשב נייד ישן (יציאות VGA ודמוי S-video של HP) לטלויזיה מודרנית (כניסות HDMI, SCART, MHL, Component). האם יש למישהו הצעה מתאימה?
יש לך כבל HDMI VGA.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לא כל כך פשוט. צריך יחידת המרה מה-VGA האנלוגי ל-HDMI הדיגיטלי. עד עכשיו מצאתי רק פתרונות די יקרים, עכשיו התחלתילמצוא קופסאות סיניות שאמורות לבצע את העבודה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפי xda המכשיר לא תומך ב mhl מדובק ב lg g2 אבל תודה

ל-lg g2 יש SlimPort, לא MHL.

SAME SHIT

יציאה לhdmi הפיתרון הוא ממיר אין משהו אחר... אלא אם כן תמצא מכשיר כמה דורות אחורה שתומך ביציאת av כמו גאלקסי אס 1

פורסם
לא כל כך פשוט. צריך יחידת המרה מה-VGA האנלוגי ל-HDMI הדיגיטלי. עד עכשיו מצאתי רק פתרונות די יקרים, עכשיו התחלתילמצוא קופסאות סיניות שאמורות לבצע את העבודה.

יש באיביי קופסאות המרה סביב ה40-50 שקל.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אני גם צריך קופסה כזאת אבל בעבר הזמנתי אחת מVGA לRCA ב40 ש''ח והיא עבדה בצורה מזעזעת,צבעים לא תקינים,גלים לאורך המסך ועוד הפרעות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...