Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

http://iandroid.co.il/forum/post1319652.html#p1319652

ככה בודקים:

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=19104&highlight=fake%2B%2Bxiaomi

אשמח אם מי שהזמין מבאנג גם יבדוק.

כעת לשירשור המקורי- ש דברים חדשים? או כל הגאדג'טים שלנו משתזפים סשמש בנתב"ג?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תיתחדש :-),

גם אני דיי טירון בכל הקשור לTV BOX ועדיין משלים פערים- במיוחד בכל מה שקשור למישחקים ומה שרשום במדריך, אחרי שאחי קיבל את הVEGA S89 מגיק שהוא חיית מישחקם עם חומרה חזקה אולי אשקול לירכוש בשבלו את הבקר שקנית.

איך לאנצ'ר אתה מיתכון? לפי מה שהבנתי בריפרוף מהמדרי זה שיש אפליקציה אחת שעוזרת לך שהבקר יעבוד עם המישחקים ואפלקציה השניה שמעצבת את הסטרימט שיראה כמו קונסולה עם כל סיפרית המישחקים בתצוגה נוחה יותר.

תעדכן אם תגלה עוד דברים + איך הוא מתפקד כקונסולת מישחקים(יחסית לסטרמר אנדרואיד).

שבוע מבורך לכולם.

אתה מיתכוון למשהו כזה?

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-T1000-Mirror2TV-Wireless-Display-HDMI-Adapter-Support-Miracast-DLNA-EZCAST-AirPlay-323228.html

נראה גאדגט מענין,זה עובד רק על גלקסי 5? ואיך זה מתחבר בכלל?

פורסם

עובד על כל מכשר כולל אנדרואיד וIOS.

לשיכפול מסך מירקאסט המכשיר צריך ליתמוך(WIFI DISPLAY בהגדרות מסך במכשיר)

מיתחבר דרך WIFI, בזמן האחרון יצאו לו הרבה עידכונים שהפכו אותו לממש חמוד, אני יכול לנגן דרכו גם סירטי 1080P מהרשת בל בעיה רק שלא יהיו עם ביטרייט מטורף כי אז הבאפר שלו לא מספיק כי אין לו הרבה זיכרון.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תודה רבה, אני שמח לישמוע :-).

פורסם

כמו שאומרים- אם אני נופל- אז אני לא נופל לבד :lol:.

יש לי 2 טאבלטים בדרך לסקירה, עוד TV BOX שקיבלתי שגם מכין סקירה + עוד מאט אבחר סמארטפון סיני חדש לעצמי לסקרה.

בקיצור- יהייה מעניין :-).

לצערי הכסף שלנו שווה רק בחו"ל- בארץ הוא לא מספיק לכלום :-(.

מה עם קצת גאדג'טים- לא יצא לכם להיתקל בדברים חדשים ?

אני כניראה אזמין את התאורה הסולארית לבית + גלאי חום עם התאורה לשרותים ללילה ולמקומות אסטרטגים בבית, מה עוד?

פורסם

hwgook, אולי תשתף אותנו ברשימת האתרים שלך:-P לרכישת גאדג'טים, ודברים אחרים לבית ולחצר.

למשל אם אתה מכיר אתר ששולח לארץ כלי עבודה יהיה בכלל פנטסטי.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם (נערך)

חחח :-)

כרגע אני מזמין בעיקר מבאנג-טוב שלהם יש הכל מכל כמו בהום סנטר ומגיקביינג שהם בעיקר לסמארטפונים/טאבלטים/וTV BOX, שני החנויות החביבות עלי כרגע שיש להם שירות טוב.

כמובן שבנוסף להם גם אייבי(רק לא סמארטפונים/טאבלטים סיניים כי הם יקרנים יותר מחנויות) ואליאקספרס.

אנ לא רשום שם אבל בישביל זה יש מישפחה, כל אחד מנוצל בלהזמין מהאתר שהוא רשום אליו :-).

כלי עבודה יש גם בבאנג-טוב-חפש בקטגוריות, לא ברמה מיקצועית עם מיגוון ענק אבל יש שם דברים שימושיים ולרוב גם קופונים.

תיבדוק את הפוסט הזה- שיתפתי שם קופונים לקטגורייה של כל העבודה שיש כרגע, במיקרה גם סכיני גילוח של ג'ילט ברשימה :-).

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?410457/page20

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם

מכיר את באנג-טוב,אחלה אתר קניות. קניתי שם סמארטפון doogee dg300. טלפון חביב אבל מסך גרוע! (אבל,תמורה מעולה למחיר!:wink:)

כלי העבודה שלהם די פשוטים.

באייבי אפשר למצוא אחלה דברים, אבל המשולח יקר.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני עדיין מחכה לסוללה של קסיומי מדפוק-טוב

פורסם

גם אני אשמח לאתר טוב לכלי עבודה, אבל זה באמת קטגוריה בעייתית כי המוצרים לרוב גדולים וכבדים ולכן המישלוח יהיה ***, במיוחד לישראל שידוע בקרב חברות השילוח בעולם :-).

איפה נעלמו כל החברים מהדיון? אף אחד לא מצא ג'אדגט חדש ומעניין ?

אני ראיתי את זה אתמול וחושב שזה פיתרון שכן יכול להועיל להרבה גברים שלא רגילים לעניבת עניבות :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=Vv0rjdp5FTU

פורסם
איפה נעלמו כל החברים מהדיון? אף אחד לא מצא ג'אדגט חדש ומעניין ?

בדכאון ומחכים בייאוש לחבילות ישנות\חדשות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אני עדיין מחכה לסוללה של קסיומי מדפוק-טוב

תיצטרף למועדון :-(, הדואר הורס לנו את כל הכיף בדיון הזה.

בדכאון ומחכים בייאוש לחבילות ישנות\חדשות.

אני עכשיו מפחד כמה זמן נישאר לנו בהפסקת האש של ה60 יום, האם הזמנה חדשה שאעשה בשבוע הקרוב בסוף תתקע כאן בשביתה ואז שלום שלום למכשיר ולכסף, כי שהוא יגיעה הוא יהיה חצי מת אחרי השיזוף בשמש :-(.

פורסם

מבצע בדואר עקב השביתה הקרובה - הזמן עכשיו,וקבל בחגים (ספטמבר) :-P

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...