Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם ככה אני אמליץ על הסוללה של שיומי שהיא מאוד איכותית וטובה, רק לשים לב להמלצות חברים שבדקו היכן מוכרים את המקוריים, כרגע ידוע על גיקביינג/באנג-גוד ועד אתר ניראה לי שיש בדיון ארוך בפורום הסיני, אצל פנדה היו פאשלות בהתחלה והם מכרו זיופים- כיום יש מצב שאפשר להשיג מקורי(אולי החליפו ספק?).

אני הזמנתי כמה יחידות בצבעים כחול וזהב כי מיתברר שאפילו שהן עולות יקר יותר הקופון מוריד את המחיר של כולם ל25$ כולל מישלוח-אז למה לא חחח.

לינק: http://bit.ly/XiaomiPB

קופון: 886a52

בנוסף היו פה המלצות מצויינות על הסוללות של אנקר שמגיעות תוך כשבוע מארה"ב וגם אני זוכר שחבר פורום כאן פנה אליהם בבקשה להוריד את מחירי המישלוח לישראל ובזכותו יוצא לנו במחיר משתלם יותר- דגמים ספצייפים אני חושב שיש בעמודים הקודמים- תעשה חיפוש בדיון על "אנקר" או "ANKER".

כעת לנושא הגאדג'טים:

מה דעתכם על הכפתור החכם סמארטפונים? מדובר בפיתרון דומה לPRESSY הישראלי:

https://www.youtube.com/watch?v=kr5jPnnSlqY

כעת יצאו או מוצרים כאלה וגם שיומי הוציאה כפתור משלה, XIAOMI Mi-Key:

מה דעתכם?

הגיעה אתמול גם לבאנג:

דיון על הכפתור:

http://iandroid.co.il/forum/topic164939.html

MI-Key-1.png

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני קניתי Anker Astro2 9000mAh.

הפנייה שלי אגב הייתה שהם יציינו את מחיר המשלוח הבינ"ל פשוט בעמוד המוצר יירשם מחיר המשלוח, זה עדיין היה 10$ משלוח, אבל באמת מגיע תוך שבוע בערך.

הכפתור נראה מגניב, אני אחכה קצת שזה יגיע לאיביי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

דיר באלאק לחזור לסוללות!:lol:

נשמע מגניב דווקא ה Xiaomi MiKey Quick Button בגרוש וחצי הזה. הוזמן אחד. נראה אם שווה משהו.

אגב,

שווה לקנות Xiaomi Mi3 ב 385$?

פורסם

המכשיר נשלח ב15/5 וב29/5 כבר היה אצלי בידיים. מכשיר מדהים, עובד מעולה חופשי מפלצת. הוא מגיע עם רום מיואי שאני אישית התאהבתי בפשטות שלו.

אני מתכנן לכתוב סקירה על המכשיר והשירות לקוחות של באנגטוב ברגע שאני אקבל מהם תשובה סופית לגבי פיצוי שמגיע לי.

פורסם (נערך)

היי בוקר טוב!!

kookoo- תיתחדש!, איך באמת ההתרשמות שלך?, ומה קרה לגבי השירות של באנג?(אולי אוכל לעזור?).

לגבי כדאיות הרכישה- לדעתי זה כבר ניהיה קשה כי הONE+ ONE כבר זמין לרכישה מהאתרים הסינים ב390$ לדגם ה16GB, וזה כבר מכשיר שלא רואה ממטר אפילו את הS5 חחח.

אצל הסינים הוא נימכר עם COLOROS שזה ביככל יתרון גדול ויופי של רום וגם לא צריך לחכות להזמנות המטומטמות האלה במשך חודשים.

גם באנג אמורים להביא אותי אחרי שדיברתי אתם על זה , מענין מה יהיה המחיר.

בנוסף יש גם את הלנובו K910 סביב ה320$ שגם הוא מכשיר דגל עם מיפרט של מכשירי דגל של השנה ועוד.

אכן הMi-3/K910/OPO/NUBIA הם מכשירי דגל מדהימים עם יחס עלות/תמורה מצויינים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

תגידו- אני רואה שיש כאן דיונים על מצלמות לרכב, מחזיקי טלפון, ועוד עוד- מה אם דיונים על שואבי אבק מומלצים שבאמת שואבים?

נימאס לי מה**** שמוכרים בחנויות סביב ה100 שקל פלוס שלא שואבים כלום, ראיתי שואב אבק שניראה טוב של 120W עם 4000 פסקל, מה דעתכם?

איזה שואב אבק אפשר לירכוש בארץ סביב ה150 שקל שהוא לא החרטא שיש כרגע בחנויות - רוצה לדעת אם שווה להזמין אחת.

(הכוונה לשואב אבק לרכב לחיבור מצת ולא שאוב אבק קומפקטי לבית 220V)

זה הדגם :V3338

המחיר בסין סביב ה50$, תגידו לי מה דעתכם ואם אני מזמין ואמצא שהוא באמת שואב אז אדאג לנו לקופון כמובן.

20120402141924687.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מחזיר חזרה לסוללות (תאשימו את דואר ישראל שרק עכשיו זה הגיע, הבטחתי סקירה)

אז לפני כמה ימים נחת אצלי הפאואר בנק של שיומי שהוזמן מדפוק-טוב,

המכשיר הוא מקורי ולא מזוייף.

כמוכן הוא נראה מרשים מאוד, איכות בניה והקפדה על פרטים וגימור שאני לא רגיל לראות במכשירים סינים.

עשיתי לו בדיקת יכולת- הוא עמד בה יפה, אך לא הגיע למה שמוצהר (בכל זאת יש הפסדים) -

במקום 10400 שמוצהר, הצלחתי להוציא ממנו בערך 7400 שמבחינתי זה מספק.

כמוכן נראה שמהירות ההטענה היא אכן 2 אמפר לשעה, בבדיקת טעינה שערכתי עם הטאבלט.

המכשיר לא מצמץ ולא התחמם בכלל בטעינה רצופה של שעה ורבע בשני אמפר.

בקיצור- בהחלט שווה את מחירו (22$ כשאני קניתי, אין לי מושג כמה עכשיו)

פורסם

באמת נראה לך שנכון לכתוב את שמות האתרים בעברית?! וזה לא רק אתה.

בחייאת ראבק, דפוק-טוב?

איך אני אמור להבין איזה אתר זה. ואם כבר סקירה לפחות קישור של המוצר/תמונה, קצת להעלות את איכות הסקירות שאתם עושים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
באמת נראה לך שנכון לכתוב את שמות האתרים בעברית?! וזה לא רק אתה.

בחייאת ראבק, דפוק-טוב?

איך אני אמור להבין איזה אתר זה. ואם כבר סקירה לפחות קישור של המוצר/תמונה, קצת להעלות את איכות הסקירות שאתם עושים.

נראה לי נכון בהחלט.

נראה לך נכון שאתה נוחת באמצע שרשיר באורך קילומטרים שחצי ממנו בערך מדבר על הסוללה הזו ומתלונן שאין לך מושג על מה מדובר?

זבש"ך...

פורסם

זה בדיוק העיניין, שרשור באורך הגלות, לך תבין למה התכוון המשורר שהזמין מדפוק-טוב.

פורסם
מחזיר חזרה לסוללות (תאשימו את דואר ישראל שרק עכשיו זה הגיע, הבטחתי סקירה)

אז לפני כמה ימים נחת אצלי הפאואר בנק של שיומי שהוזמן מדפוק-טוב,

המכשיר הוא מקורי ולא מזוייף.

כמוכן הוא נראה מרשים מאוד, איכות בניה והקפדה על פרטים וגימור שאני לא רגיל לראות במכשירים סינים.

עשיתי לו בדיקת יכולת- הוא עמד בה יפה, אך לא הגיע למה שמוצהר (בכל זאת יש הפסדים) -

במקום 10400 שמוצהר, הצלחתי להוציא ממנו בערך 7400 שמבחינתי זה מספק.

כמוכן נראה שמהירות ההטענה היא אכן 2 אמפר לשעה, בבדיקת טעינה שערכתי עם הטאבלט.

המכשיר לא מצמץ ולא התחמם בכלל בטעינה רצופה של שעה ורבע בשני אמפר.

בקיצור- בהחלט שווה את מחירו (22$ כשאני קניתי, אין לי מושג כמה עכשיו)

מביקורות ברשת לוקח לו כמה טעינות טובות "להתאפס". הקיבולת אמורה לעלות עם הזמן (אני מקווה כי הזמנתי שתיים :))

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מביקורות ברשת לוקח לו כמה טעינות טובות "להתאפס". הקיבולת אמורה לעלות עם הזמן (אני מקווה כי הזמנתי שתיים :))

תשמע, גם 7400 לסוללה סינית זה מרשים מאוד...

אני אשמח אם זה עוד יגדל, אמשיך לעדכן :-)

• תוכן חדש...