Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לקנות מצלמת SJ4000. למישהו יש מושג מאיפה ניתן לקנות אותה במחיר הכי זול? כרגע נראה שכל האתרים מוכרים אותה בין 100 ל95 $. למישהו יש מושג אם ניתן למצוא בפחות? אולי למישהו יש קופונים מתאימים? תודה!

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

בידיוק הגיעה בסופ"ש במייל:

http://deals.banggood.com/deals/edm/topic/Promotion140627.html?utm_design=13&utm_source=emarsys&utm_medium=Promotion140627&utm_campaign=newsletter-emarsys&utm_content=Claire&emst=us5KZfu2Va_84340_986721_8

ויש אפשרות לשים ריקוברי מקוסטם ולנסות, או שפשוט אין יותר טעם להתעסק עם זה ולהשאיר את זה כמו שזה הגיע עם הגירסה הישנה?

אין צורך להיתעסק בזה, גם ככה קשה להרגיש בהבדל בין 4.2.2 לקיטקט -במיוחד בטאבלט זול לילדים.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני קיבלתי את המצלמה אתמול (SJ4000) עשיתי איתה כמה בדיקות והאיכות לא נופלת מגו פרו, אחלה רכישה.

עכשיו שאלה בנושא הבנתי שאפשר לעשות לה עדכון קשוחה מישהו יודע על מה מדובר?

פורסם

הזמנתי את בטריית הגיבוי של XIAOMI מבנגוד בסביבות סוף אפריל וזה עדיין לא הגיע..

מישהו נתקל בבעיה דומה?

מה אני יכול לעשות מפה?

פורסם
זה עלה 85 דולר וזה גם מה שהיה רשום על החבילה וקיבלתי את המצלמה ללא מיסוי שקר כלשהו..

מעל 75 דולר אמורים להתווסף מיסים, בלי "שקר". טוב לשמוע שלא לקחו ממך.

פורסם

שבוע מבורך חברים :-)

אני רק שם את זה פה :lol:.

SKU146781-2.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מישהו נתקל בבעיה דומה?

מה אני יכול לעשות מפה?

כן. הזמנתי ולא הגיע. פתחתי דיספיוט. בסופו של דבר הם יצאו תותחים והשיבו לי את הכסף ישירות, בלי לחכות להחלטה של פייפאל.

אבל, צריך לזכור, ההזמנה שלי בוצעה ממדינה שבה, סטטיסטית, הסיכוי להונאה באמצעות דיספיוט נמוך יותר מאשר במקרה של הזמנה מישראל.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
אני קיבלתי את המצלמה אתמול (SJ4000) עשיתי איתה כמה בדיקות והאיכות לא נופלת מגו פרו, אחלה רכישה.

עכשיו שאלה בנושא הבנתי שאפשר לעשות לה עדכון קשוחה מישהו יודע על מה מדובר?

מצטרף לשאלה (המצלמה בדרך).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

מישהו נתקל בבעיה דומה?

מה אני יכול לעשות מפה?

לי לקח חודש ובסוף הגיעה סוללה דפוקה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לי לקח חודש ובסוף הגיעה סוללה דפוקה.

אתה יכול לפרט מה היה דפוק בה?

אני קיבלתי את הסוללה אחרי נצח, אבל בינתיים אני מבסוט ממנה מאוד...

פורסם

בזכותכם (או בגללכם! כי אני ממש לא צריך את זה :wink:) רכשתי את ה-SJ4000 עם הקופון שמוריד ל85.99$ ועוד סוללה נוספת ומתקן וואקום (שאפשר לתפוס את המצלמה מחוץ לאוטו איתו) ב-15% הנחנה עם הקופון BG8888.

זה בנוסף ל-G1WH שגם הוזמנה עם קופון מבאנג-גוד שהיא בנוסף ל-MINI 0803 שהוזמנה מאלי אקספרס. (יש 2 רכבים בלי מצלמה).

אה וגם רכשתי את הסכיני גילוח של ג'ילט שגם עדיין לא הגיעו

(הכניסה על אחריותכם, שלא תתמכרו כמוני - http://www.ebay.com/itm/221320621260?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649)

• תוכן חדש...