Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוג של גאג'ט..

http://www.ebay.com/itm/200927256046?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

בתור אחד שעובר הרבה בין אוזניות ורמקולים כשהוא על המחשב, הדבר הזה שימושי ביותר.

במקום כל פעם להיכנס להגדרות של הכרטיס קול ולהחליף את הOUTPUT של השמע אני לוחץ על כפתור וזהו.

בנוסף יש גם גלגלת לשליטה על הווליום וכניסה למיקרופון + כפתור השתק.

They are trying to ban me...

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
^^ לי יש רמקולים ואוזניות, ואני מחליף בין ה-OUTPUT בלחיצה אחת על כפתור באמצעות תוכנה ייעודית

אני חושב שאצלו מדובר על התקן סאונד אחד עם יציאה אחת.

מצד שני, עד עכשיו לא ידעתי שאני צריך את התוכנות האלה, אז תודה (:

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
אז ה E708 הגיע אתמול. חמוד דווקא.

שדרגתי לו לקיטקט לפי זה, אבל מעבר לשפה עברית מקריס את המכשיר.

רעיונות?

לא יודע למה אבל בזמן האחרון אני ניתקל בהרבה מכשירים מסין שפשוט קורסים שבוחרים בעברית, זה כולל טאבלטים, TV BOX ועוד.

אני אף פעם לא מישתמש בשפה העברית בעיקר ביגלל שחווית השימוש אף פעם לא זהה לשפה האנגלית, כל הקטע שהכל מיתהפך RTL LTR רק עושה בעיות-חלק עיצוביות וחלק בעיות של קריסה כמו שתיארת.

לא יודע מה הסיבה, אבל ממליץ להימנע מהשפה העברית במידה וזה גורם לבעיות(במיוחד שמדובר במכשירים ללא תמיכה רישמית בארץ שיטפלו בעברית).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לא יודע למה אבל בזמן האחרון אני ניתקל בהרבה מכשירים מסין שפשוט קורסים שבוחרים בעברית, זה כולל טאבלטים, TV BOX ועוד.

אני אף פעם לא מישתמש בשפה העברית בעיקר ביגלל שחווית השימוש אף פעם לא זהה לשפה האנגלית, כל הקטע שהכל מיתהפך RTL LTR רק עושה בעיות-חלק עיצוביות וחלק בעיות של קריסה כמו שתיארת.

לא יודע מה הסיבה, אבל ממליץ להימנע מהשפה העברית במידה וזה גורם לבעיות(במיוחד שמדובר במכשירים ללא תמיכה רישמית בארץ שיטפלו בעברית).

חבל מאד משום שזה נועד לילדה שאינה מסתדרת עדיין עם אנגלית, ומה שמעצבן זה שעם הגירסה שזה הגיע 4.2 הכל עבד סבבה בעברית.

דביל הייתי ששדרגתי מיד. איך אני יכול להחזיר זאת לאיך שקיבלתי?

פורסם

אכן הבעיה היא לרוב בגירסאות הקיטקט החדשות,

אולי זה יעזור לך:

http://anton008.com/colorfly-e708-root/

מכאן אתה משיג את הגירסאות הקודמות:

http://padbbs.zol.com.cn/1/229_513.html

בהצלחה,

אגב- בת כמה היא? אני שואל כי לרוב הילדים סומכים יותר על הזיכרון מאשר חיפוש המשמעות של המילים בכתפורים, אחרי שמראים להם מה ואיך הם יצליחו לעשות זאת בכל שפה- אחיין שלי בן ה3 כבר שולט בכל המערכת של אפל, מה שתגי לו הוא יעשה לך כולל יוטוב,גלריה, הגדרות תאורה ועוד חחחח.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אז ה E708 הגיע אתמול. חמוד דווקא.

שדרגתי לו לקיטקט לפי זה, אבל מעבר לשפה עברית מקריס את המכשיר.

רעיונות?

אולי זה יעזור לך-חבר לפורום פנה אלי בפרטי כי אין לו גישה עדיין לOT, בהצלחה.

שלום

אין לי גישה לאוף טופיק

אשמח אם תעביר את המסר בשמי

אני גם קיבלתי את שלי אמש וגם אצלי העברית קרסה

מה שאני עשיתי קודם לטעון את הסוללה במלואה

אפשר להחזיר את השפה לאנגלית ללחוץ מהר OK על תיבת השיחה שקופצת בכל פעם, עם הודעת השגיאה ואז לעבור לתפריט השפה. קצת עקום אבל אין ברירה.

ברגע שהשפה באנגלית לגשת למגירת האפליקציות שם יש אייקון של עדכון ,יש עדכון של 2.5 מגה

לאחר העדכון העברתי את השפה בחזרה לעברית והכל עובד בסדר גמור

שים לב שלפחות אצלי הטאבלט הגיע עם הגרסה המעודכנת ביותר כמו בלינק שפרסמת.

פורסם (נערך)

הלינק הראשון זה באמת מהיכן שראיתי איך לעדכן לקיטקט.

מהלינק לגרסאות הקודמות אני לא מצליח מהסינית כיצד להוריד. זה מתקין לי כל מיני דברים. אשמח אם תוכל להפנות אותי ללינק הורדה ישיר של הגרסה נגיד הלפני האחרונה. לא הצלחתי להגיע לזה. אולי יש לך קופון לדפוק-טוב לתקליטור ללימודי סינית?:lol:

לגבי הגיל, זה נכון. לילד שלי בן ה9 יש נקסוס 7 כשנתיים ומיוזמתי עשיתי שזה יהיה באנגלית והוא מיד זרם עם זה.

הילדה הזו היא בת של ידידה שרציתי לתת לה מתנה, בת 8 אבל היא ממש לא מסתדרת עם אנגלית ומבואסת.. וחוץ מזה שיותר נחמד שזה בשפת האם שלך. גם אצלי הסלולרי הוא על עברית כשפת האם שלי (למרות שאת שמות אנשי הקשר אני מעדיף באנגלית..) :lol:

עריכה:

תודה על התוספת.

אכן, הצלחתי תוך לחיצה על אישור של הודעת השגיאה כל פעם, להעביר את השפה לאנגלית ומאז לא קורס.

אבדוק את ענין העדכון באמת ואעדכן.

עריכה אחרונה על ידי shorlakk
פורסם

ניסית את מה שרשמו לי?

בנוסף בשביל להוריד מBAIDU, תמיד תיבחר את הכפתור האפור(DOWNLOAD+גודל הקובץ)

ואז NORMAL DOWNLOAD ואז הוא מוריד, הכתפור הכחול מנסה להתקין מאיץ הורדות שלהם שלא ממש הבנתי איך מתקינים או מיתחברים.

פורסם

הוא לא מוצא שם שום עדכונים ואומר שהמערכת מעודכנת.

החלפתי מאנגלית שרץ חלק בחזרה לעברית והכל עבד פיקס במשך חצי שעה, משחקים ואינטרנט והכל.. עד שכיביתי את המכשיר.

כשהדלקתי אותו בחזרה יש שוב את הודעת השגיאה הזו שמקריסה. אז תוך כדי לחיצות על הודעת השגיאה הצלחתי להחזיר לאנגלית.

יש עוד רעיונות לפני שאני מנסה לחזור לגרסה קודמת?

eyali23,

זו הגרסה שמעודכנת אצלך?

unnamed.jpg

ודבר נוסף, נראה לי שקליטת הWIFI שלו על הפנים. זה ממש מורגש ביחס לHTC ONE ולנקסוס 7 וללפטופ שלידי כרגע.

פורסם

עידכן אותי שאכן יש לו את הגירסה הזו.

כמו שציינת אכן הקריסה מגיעה לאחר הדלקה מחדש שהעברית מוגדרת כשפת מערכת.

פורסם

לא. לפני שעדכנתי לקיטקט העברית הייתה בסדר גמור וכלום לא קרס. פשוט רציתי לעדכן את ה4.2 שזה הגיע איתו.

אנסה מחר לחזור לגירסה הקודמת ולבדוק.

• תוכן חדש...