Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי, החוט שהגיעה איתו הראש מיקרו שלו נישאר בשקע של הרמקול?

אתה יכול לפרק אותו בקלות, תישלוף אותו מהסיליקון ותקבל כדור פלסטיק חמוד שסגור עם 4 ברגים.

(פתחתי אותו ומילאתי בצמר של סאב לשיפור הבאס חחחח))

והוא לא עמיד בצלילה במים אלא בגשם של מים(התזה), והוא אחלה גם לקבלת שיחות במיקלחת כי יש לו מיקרופון וגם לרכב הוא יכול לשמש כדיבורית.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ny7uzepe.jpg

כן.

אגב לגבי איכות הצליל, נא לא לצפות לשום דבר איכותי יותר מידי, זה בסך הכל רמקול סיני מעפן. אבל הוא בהחלט מספק את הסחורה בצורה טובה יחסית למחירו.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

חחח הסינים האלה, אני תמיד זורק את הכבלים בגרוש שמגיעים איתם, מזל שתמיד יש כבלים איכותיים ממכשירים אחרים.

לגבי איכות הצליל- כמובן, זה רמקול שצריך להיתייחס אליו כדיבורית והאיכות בהתאם, זה לא רמקול עם איכות סאונד מטורפת לשמיעה מוזיקה אלא פיתרון פשוט ומצויין לשמיעה במיקלחת, מענה שיחות ודיבורית שנידבקת לשמשה ברכב.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

יש חדש לגבי סוללות הליתיום והמשלוחים מהונג קונג?

אני רוצה להזמין סוללות 26650

בe-Bay המוכרים מציינים זמן הגעה של כחודש

האם הבעיה נפתרה? או שעדיין קיימת?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

חברים מותר לי לענות שוב על הסוללות? לא תיכעסו? :-)

בעקרון עדיין לא שולחים ליתיום בCN וHK אלא רק דרך סוכנויות הדואר הזרות(SG,SE,DE וכו').

פורסם

צריך חוות דעת בבקשה.

http://www.ebay.com/itm/5-0-Touch-Android-4-2-Smart-Cell-Phone-Unlocked-Dual-SIM-WIFI-GPS-T-Mobile-AT-T-/111209339237?pt=Cell_Phones&hash=item19e497d965

מה דעתם על הסמארטפון הזה?

הדרישות הן שיעבוד ברשת גולן. ושיהיה ניתן להתקין עליו עברית.

תזה בסך הכל גלקסי מזויף. אמת?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

על הפנים.

לא תומך בדור שלישי, 223MB זיכרון, רזולוציה של 480*854 עם 240 DPI וכו'.

לא שווה את הכסף.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
צריך חוות דעת בבקשה.

http://www.ebay.com/itm/5-0-Touch-Android-4-2-Smart-Cell-Phone-Unlocked-Dual-SIM-WIFI-GPS-T-Mobile-AT-T-/111209339237?pt=Cell_Phones&hash=item19e497d965

מה דעתם על הסמארטפון הזה?

הדרישות הן שיעבוד ברשת גולן. ושיהיה ניתן להתקין עליו עברית.

תזה בסך הכל גלקסי מזויף. אמת?

עזוב זיופים עלובים שרק יעשו לך צרות אם ביכלל יעבדו + יעשו לך כאב ראש רציני עם המכס!

בתקציב שלך בדוק את הDG350 שיש לי בחתימה, מכשיר ברמה עם ביצועים של S3 עם מסך 720P IPS ו1GB זיכרון, לא מדובר בסתם חברת מדבקה.

וכמובן בתקופה הזו לא לישכוח להשאיר הערה בעת התשלום בפייפל בשביל שיזהירו ערך ותיאור אמיתי על החבילה+ לתעד את הבקשה בתצלום מסך ליתר ביטחון.

פורסם
חברים מותר לי לענות שוב על הסוללות? לא תיכעסו? :-)

בעקרון עדיין לא שולחים ליתיום בCN וHK אלא רק דרך סוכנויות הדואר הזרות(SG,SE,DE וכו').

אני יכול להעיד שדרך SG לא עובר :-)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
עזוב זיופים עלובים שרק יעשו לך צרות אם ביכלל יעבדו + יעשו לך כאב ראש רציני עם המכס!

בתקציב שלך בדוק את הDG350 שיש לי בחתימה, מכשיר ברמה עם ביצועים של S3 עם מסך 720P IPS ו1GB זיכרון, לא מדובר בסתם חברת מדבקה.

וכמובן בתקופה הזו לא לישכוח להשאיר הערה בעת התשלום בפייפל בשביל שיזהירו ערך ותיאור אמיתי על החבילה+ לתעד את הבקשה בתצלום מסך ליתר ביטחון.

אשמח להמלצה אחרת מאייבי.

היות וחוויתי חוויות קנייה לא נעימות מאתרים אחרים.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

איביי לרוב מאוד יקר בסמארטפונים הסיניים ולרוב הפירוט שם ללא קשר למציאות!.

עדיף ליקנות מחנויות סיניות ענקיות שאמינות ונותנות שירות מצויין גם לאחר המכירה- ולא סתם מוכר מאייבי שמרמה במיפרטים ואין לו מושג מה לעשות עם המכשיר שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...