Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתפלא שעוד לא פירסמו את זה-

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=charger+holder+CAR+USB+FM+TRANSMITTER&LH_BIN=1&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR4.TRC1.A0.H0.XHOLDER+FM+TRANSMITTER&_nkw=HOLDER+FM+TRANSMITTER&_sacat=0

מתחבר למצת של רכב עם זרוע גמישה וחזק שמרזיקה את האייפון עם מטען + חיבורי USB. ובנוסף זה משדר FM (יעיל לרכבים ללא חיבורי AUX).

חסרון יחיד- אם מוציאים את זה בצורה לא מבוקרת זה יכול לפגוע בשקע מצת!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם (נערך)

קרוב לודאי שהקולב מהווה סכנה בטיחותית, במיוחד ליושבים מאחור (בהנחה שמקובע כראוי. אלם לא מקובע היטב סכנה לכל נוסעי הרכב).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה יכול להסביר איך זה עלול לפגוע בשקע המצת? בגלל הכובד של האיפון?

כן.. זה נכנס למצת עם טבעות גומי כדי שיתפס שם חזק. בגלל זה יש לחץ מבפנים ואם מושכים חזק זה מוציא את השקע ביחד איתו. (קרה לי ביונדאי ליסינג אז זה היה מצחיק, אבל אם זה היה קורה באוטו הפרטי שלי זה היה מרגיז)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

http://www.ebay.com/itm/CARBON-FIBRE-LEATHER-WALLET-CARD-STAND-CASE-COVER-FOR-GOOGLE-LG-NEXUS-4-E960-RED-/350725280459?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item51a8db12cb

מחפש כיסוי לנקסוס 4 עם מקום ל2-3 כרטיסים זה נראה לי נחמד יש הצעות של מביני עניין ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אני כבר לא יכול לערוך, אבל אני מעוניין לקנות קרוםכאסט וחבר שלי בארה"ב עוד חודשיים. יש משהו מיוחד שצריך לדעת ? מאיפה להזמין שיהיה מקורי וללא חששות ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

תנסה באמזון, לפני שבוע ראיתי כרוםקאסט עם משלוח חינם לישראל.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אז למה לא לקנות אנקר וזהו? יש להם את האסטרו 2 8600 מיליאמפר. בפועל כ 8000 מיליאמפר, סוללה איכותית, ויציאת 2 אמפר למכשירים בעלי סוללות גדולות.

פורסם (נערך)

אתה טועה בחישוב שלך,

נניח שמקדם היעילות הוא 90%(הנתון הכי חשוב כי לרוב במטענים פשוטים הוא סביב ה75%)

PB של 8600mAH שווה בפועל בקושי ל5727mAH ב5V

PB שכזה יספיק בקושי ל2 טעינות מלאות של גלאקסי S4 כבוי.

זה החישוב:

A2-00004_6.jpg

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תודה לחבר הפורום שהעיר את תשומת ליבי- אכן מחיר מצויין:

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אמרו לי, הו חכמי ה PB,

האם אפשר לטעון את ה ANKER תוך כדי שהיא מטעינה מכשיר כלשהו?

לא יודע אבל אני יכול לנסות את זה כשאהיה בבית.

מבטיח לעדכן.

פורסם

לדעתי לא אמורה ליהיות בעיה, אבל לא בטוח שיהיה תועלת כלשהי בדבר כי הPB כמעט ולא יטען...

• תוכן חדש...