Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן קיבל חיים עצמאיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השרשור הזה מופנה בעיקר לאנשי מיזוג, אני זקוק לעזרתכם.

יש לי בבית מזגן מרכזי של תדיראן 4.5 כ"ס בן שנה + כמה חודשים (כבר לא באחריות) תלת פאזי, לפני כמספר ימים החלה תופעה מוזרה , המזגן נדלק לבד . (או שיש לי איזה דני דין בבית שמדליק לי אותו).

כמובן שבדקתי בשלט שלא מוגדר שעת הפעלה/כיבוי ושמתי לב לעיניין שגם שהוא נדלק לבד לא קוראת איזה , קפיצת מתח בבית.

מה אני אמור לעשות עם זה ? כמובן להזמין בעל מקצוע , אבל משהו שמע על תופעה כזו ?

כרגע המצב הוא כשהמזגן לא בשימוש אני מוריד את המפסק הראשי שלו בארון חשמל (לא אידיאלי בכלל - הארון נמצא במפלס שונה מזה של המזגן).

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

ע"מ לשלול לחלוטין את עניין האינפרה אדום, כסה לחלוטין עם 2-3 שכבות של אזולירבנד את עיינית הפיקוד של המזגן וראה אם התופעה ממשיכה.

פורסם

לפעמים קרני השמש נשברות בזוית כזו שיכולה להשפיע על עינייות אינפרא אדום.

קרה לי בזמנו בשעות זריחה בחורף עם גלאי של אזעקת נפח, לקח לי זמן לעלות למה היא מתקשרת אלי כל בוקר בשעה כמעט קבועה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

תבדוק אם נכנסו לבניין שכנים חדשים, אטיופים.

אם המזגן נדלק בשעות קבועות הייתי בודק שוב את עניין הטיימר ומבצע "ניקיון" לכל הגדרות הטיימר.

אם המזגן נדלק מתי שבא לו, הייתי מכסה כמו שהציעו לך את עינית האינפרא בסרט דביק וזאת כדי לשלול הפעלה לא מכוונת ע"י שלט זר.

אם לא עזר אולי יש בעיה בכרטיס האלקטרוני של המזגן.

פורסם
לפעמים קרני השמש נשברות בזוית כזו שיכולה להשפיע על עינייות אינפרא אדום.

קרה לי בזמנו בשעות זריחה בחורף עם גלאי של אזעקת נפח, לקח לי זמן לעלות למה היא מתקשרת אלי כל בוקר בשעה כמעט קבועה.

יתכן שפתרת לי איזו חידה לגבי התנהגות האזעקה בביתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה, על העצות, אני ינסה את עיניין האיזולירבנד, אבל קשה לי להאמין שזה יעזור

התופעה די מוזרה, מדובר בבית פרטי בין 2 מפלסים , כשהמזגן נמצא בקומה ה1 והפיקוד שלו די נסתר.

התופעה קרתה גם שלא היה אף אחד בקומה התחתונה (כלומר לא הפעילו שום מכשיר אחר או משהו כזה )והתריסים היו סגורים והמזגן נדלק באורח פלא . כשירדתי לבדוק את זה שמתי לב שעל השלט לא מופיע כל סימן שהמזגן דלוק , כלומר לא הגיע פקודה מהשלט

פורסם

האם באותו זמן פועל מזגן אחר (או מכשיר אחר בעל צריכה גבוהה) בבית?

האם המזגן נדלק על מצב קירור או על מצב "ייבוש" או "אוטומטי"?

:turn-l:
פורסם

התופעה קרתה כבר מס' פעמים, לפחות 3 פעמים מתוכם הייתי נוכח בבית , ובאותו הזמן לא דלק שום צרכן אנרגיה רציני אחר.

המזגן נדלק על קירור (המצב האחרון בו היה ).

פורסם

קצת באיחור אמנם אבל דע לך שנורות (חוץ מלהט) משפיעות על IR(אצלי בבית הדלקה של האור בחדר של הבן מדליק LCD)

יש לי בסלון IR Repeater אשר מושבת כאשר אור דולק במרפסת (אני עוסק בתחום של מולט' ואכן ישנה השפעה רבה לתאורה במקרים מסוימים)

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

אתה צריך לעשות הבחנה פשוטה בין שתי האפשרויות:

1. המזגן נדלק כתוצאה מסיגנל חיצוני.

2. המזגן נדלק כתוצאה מפיקוד פנימי (טיימר/בקר שהשתגע).

כפי שהציעו לך, כסה את המקלט באיזולירבנד אטום 1-2 שכבות ובדוק אם התופעה ממשיכה. ללא בדיקה זו לא ניתן לומר הרבה.

אם תגלה שגם שהמקלט מכוסה המזגן נדלק ואתה משוכנע שלא מדובר בפונקציה מכוונת (טיימר או משהו אחר) יש בעיה בפיקוד.

פורסם

יש התפתחות בנושא - הזויה משהו

פרקתי את הפילטר של תריס האוויר חוזר , כצפוי היה מגו׳יף , שטיפה טובה וייבוש והתופעה נעלמה.

כן אני יודע שזה נשמע הזוי וחסר כל קשר, במבחן התוצאה כבר 4 ימים וזה תקין, כלומר לא נדלק לבד.

אני מאוד מקווה שבזה זה נגמר.

סופשבוע נעים ותודה על העזרה

• תוכן חדש...