Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קיבלתי מכתב מצ'מפיון הנקרא "קמפיין" ולא ריקול...

אמרו שיצרו איתי קשר בימים הקרובים לגבי החלפת מכטרוניק במוסך המטפל.

אגב, שנת היצור אצלי היא 2012.

פורסם
לא צריך לקרוא להם. ממילא הם באים לבד.

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אני קיבלתי מכתב מצ'מפיון הנקרא "קמפיין" ולא ריקול...

כשכותבים ללקוח קמפיין הוא מרגיש שהוא רכש מוצר מצויין עם יבואן שרק דואג לו ורוצה בטובתו, שלא חלילה יחשוב שמדובר בריקול לחלק משמעותי שדפוק ברכב.

עד הדרך מעניקים לו 5 שנים אחריות ואז הוא בשמיים כי הוא לא מבין שמשמעות האחריות המוארכת היא ״אנחנו הולכים להאכיל אותך כל כך הרבה חרא עם הגיר הזה, שלפחות יהיה לך בחינם, את הבעלים הבאים של הרכב נשפד גם בכסף״.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני יודע ש"קמפיין" זו מילה יפה לריקול בעצם.

אני לא בא להיות המלאך השומר של צ'מפיון או קונצרן VAG

אבל זה לא היצרן הראשון ולא האחרון שעושה ריקולים כאלה.

פורסם
כשכותבים ללקוח קמפיין הוא מרגיש שהוא רכש מוצר מצויין עם יבואן שרק דואג לו ורוצה בטובתו, שלא חלילה יחשוב שמדובר בריקול לחלק משמעותי שדפוק ברכב.

עד הדרך מעניקים לו 5 שנים אחריות ואז הוא בשמיים כי הוא לא מבין שמשמעות האחריות המוארכת היא ״אנחנו הולכים להאכיל אותך כל כך הרבה חרא עם הגיר הזה, שלפחות יהיה לך בחינם, את הבעלים הבאים של הרכב נשפד גם בכסף״.

נכון, יכולים לרשום מה שרוצים.

אנחנו לפחות יודעים מה מסתתר מאחרי זה.

מקווה רק שהריקול הזה יהייה מוצלח להרבה יותר מ-5 שנות האחריות.

alfa 156 2.5.

פורסם

השרשור יישאר כאינפורמטיבי בלבד.

למי שעצם האזכור של תקלות בגיר יוצר לו כזה אי נוחות שהוא חייב לפרוק (עודפם ועודפם ועודפם), שייעשה את זה בבית (וזה ממי שכבר החליף גם סלספיד וגם תיקן DSG6, ושרד... לא מתים מזה).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

חברים קראתי את הכתבה הזאת בבוקר במוסף "ממון" של ידיעות אחרונות.

אינני יודע מה נסגר שם עם העיתונאי המחבר, אבל נראה כי כותרת הכתבה איננה תואמת את התוכן. :|

בכותרת נכתב שמבצע רחב היקף של החלפת מוח גיר יוצא לדרך, כאשר בגוף הכתבה עצמה נכתב שכבר הוחלפו 50% ממוחות הגיר הבעייתיים.

אני עצמי החלפתי את המוח גיר שלי לפני כחודש, זאת בנוסף למצמדים שהוחלפו במחוזקים וגם המנוע קיבל תשומת לב, על ידי החלפת המותחנים ההידראוליים של שרשרת הטיימינג (כולל השרשרת עצמה); כל הקמפיינים נעשו במסגרת טיפול 30K של הפולו.

אני מבין שעיתונאות מודפסת תמיד מפרסמת חדשות בהשהיה, אבל זה כבר מוגזם ! :lol:

אגב לפני שבועיים קיבלנו מכתבי הזמנה לתיקון מהיבואן עם מספרי הרכב המיועדים לתיקון.

אין לי בעיה לסרוק ולעלות לפורום את כל המסמכים הרלוונטיים כגון מכתבי הזמנה לתיקון, מסמכי אישור תיקון של המוסך וכ"ו.

אגב, אכן מרגישים היטב את השדרוגים:

מותנים הידראוליים- הרכב לא מרעיש יותר בזמן הנעות קרות.

מוח גיר- הגיר עובד מצוין ומחליף הילוכים בזמן ללא בלבולים, קפיצות, השהיות, חבטות או החלפות הילוך לא קשורות לכלום.

קלאצ'ים מחוזקים- אין יותר גמגומים במזג אוויר חם. הגיר מתנהל מצוין גם בתנועה צפופה במזג אוויר חם.

זמין 8)

• תוכן חדש...