Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ג'טה 2010 1.6 עם 86K,

לפני כחודש החליפו לי את המכטרוניק ל"מחוזק",

אחרי אלפיים קילומטר חזרו הרעידות והבעיטות בזמן החלפת הילוכים,

מבחינתי אני לא רואה שפתרו את הבעיה.

עם על הכבוד לשם "קמפיין", אני מסכים עם השאר שזה רק שם יפה

לכך שצריך לחזור למוסך בגלל תקלת יצרן.

פורסם
לא מתים מזה ? גם מלקרוא את זה לא מתים מזה !

:mm_yeah:

גם אני לא מבין מדוע צריך למחוק/לנעול שרשורים שלמים רק בגלל שהם מדברים על בעיות או בגנות ה-DSG [ישמור השם].

מעניין יהיה לעשות סטטיסטיקה על כמות השרשורים הנוגעים לצ'מפיון/VAG אשר ננעלו.. :wink:

אה כן, בהצלחה לכולם, הגיע הזמן שיטפלו בבעיות ה-DSG כמו שצריך.

מקווה שזה יפתור את הבעיות שלכם לתמיד!

פורסם

כל מי שקנה רכב חדש כדאי שישמור מסמכים בעניין ובמיוחד כדאי שישמור מסמכים המעידים על אורך השימוש ברכב.

ובכלל לכל בעלי רכבי הקונצרן בעבר הווה ועתיד כדאי לתעד ולשמור מסכים על ביקורים במוסכים וכו...

http://elyon1.court.gov.il/heb/tovanot_y/2956b.pdf

פורסם
:mm_yeah:

גם אני לא מבין מדוע צריך למחוק/לנעול שרשורים שלמים רק בגלל שהם מדברים על בעיות או בגנות ה-DSG [ישמור השם].

מעניין יהיה לעשות סטטיסטיקה על כמות השרשורים הנוגעים לצ'מפיון/VAG אשר ננעלו.. :wink:

אה כן, בהצלחה לכולם, הגיע הזמן שיטפלו בבעיות ה-DSG כמו שצריך.

מקווה שזה יפתור את הבעיות שלכם לתמיד!

כי זה נטחן לעייפה, חוזר על מידע חלקי ו/או לעוס, ובכול מקרה - מיותר.

ואם יש לך בעיה עם ההנהלה, פנה בפרטי.

יש לי ג'טה 2010 1.6 עם 86K,

לפני כחודש החליפו לי את המכטרוניק ל"מחוזק",

אחרי אלפיים קילומטר חזרו הרעידות והבעיטות בזמן החלפת הילוכים,

אין כזה דבר מכטרוניק "מחוזק". יש החלפה של רכיב במצמדים, שבפורום זה לכינוי "מחוזק". אף אחד לא יודע אם הוא מחוזק או לא.

בכל מקרה, אם לא תקינו לך את הבעיה, אל תחכה להשבתה, חזור למוסך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למה DSG6 צריכים להיות רגועים?

דיברתי היום עם המוסך בגלל שהרכב עלה לכביש ביולי 2011 אין צורך בריקול(הגיוני הפרש של חודשיים שלא צריך ריקול?)

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

דיברתי היום עם המוסך בגלל שהרכב עלה לכביש ביולי 2011 אין צורך בריקול(הגיוני הפרש של חודשיים שלא צריך ריקול?)

למיטב ידיעתי רק הגיר עם 7 מהירויות סובל מבעיה ולך בייטי TDI יש גיר עם 6 מהירויות ולכן אתה לא צריך להחליפו ללא קשר לתאריך היצור של הרכב

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אין כזה דבר מכטרוניק "מחוזק". יש החלפה של רכיב במצמדים, שבפורום זה לכינוי "מחוזק". אף אחד לא יודע אם הוא מחוזק או לא.

בכל מקרה, אם לא תקינו לך את הבעיה, אל תחכה להשבתה, חזור למוסך.

א. זה מה שרשום בדו"ח תיקון מהמוסך.

ב. הרכב בליסינג וחוזר עוד בדיוק שבועיים לחברה.

פורסם

כן כולם קיבלו כזאת קריאה , גם אני וכבר באותו יום תיאמו לי תור למחרת ,ביצעו אחלה עבודה.

האמת שבמרכזי השירות ממש טוב ,יצאתי משם אחרי 3 שעות.סקודה YETI 2011

הרכב נוסע מדהים ללא שום רעשים או החלקות ממה שחקרתי הבנתי שקונצרן VW העולמי אכן מכיר את התקלות האופפות את כל תיבות ההילוכים לכן גם ערך שינויי ביחידת המכטרוניקס המשודכת לגיר.

מצמדים אצלי הוחלפו ב 30000 עכשיו הרכב עם 42000 והחלפת מכטרוניקס. הרכב נוסע חלק כמו חדש.

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

משום שזה גיר שונה, "רטוב" (כלומר הקלאצ'ים טבולים בשמן, לפי מיטב הבנתי המצומצמת), וככל הנראה גם יקר יותר לייצור.

ואתה לא "צריך" להיות שום דבר, אבל אתה יכול. :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לי יש ג'טה 2013 עם DSG7 , ואני לא קיבלתי שום הודעה על ביקור במוסך לשם טיפולים\שידרוגים כלשהם , האם זה בסדר או שאני בכל זאת חייב ליצור איתם קשר ולברר אם גם אני צריך לבקר במוסך ?

האמת היא שאצלי ברכב קיימים טרטורים מתכתיים כאשר אני בהילוכים הראשונים , במהירויות נמוכות , במיוחד זה מופיעה ונשמע היטב כל פעם שאני עולה על פס האטה . הרעש נשמע כאילו זה בא מטיבת ההילוכים .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

שלום

גם אני קיבלתי את ההודעה מחברת צ׳מפיון על כך שאוזמן בקרוב להחליף את הרכיב בגיר.

כעת אני חוזר על סיפורי, שכבר פירטתי אותו בעבר:

יש לנו גולף 1.4 TSI, שנרכשה במאי 2011, ועד הטיפול הראשון בו שנה אחרי ב-2012 המכונית לא סבלה מדבר.

בטיפול בוצע ״קמפיין יצרן״ בגיר כשלאחריו הגיר התחיל להתנהג בצורה בלתי צפויה ולרעוד במהירויות נמוכות.

עקב טיפשות/עצלנות/חוסר זמן/ועוד, משכתי את העניין מכיוון שלא הצלחתי להגיע לתיאור עקבי של הבעייה, אך כשתיארתי אותה בטיפול השנה, במוסך הבטיחו לבדוק.

כשקיבלתי את המכונית, הבוחן טען שלא חש בדבר אבל..... שאם אני מרגיש לא טוב, עלי לקבוע תור להחלפת מצמדים - באחריות.

אכן, מאז החלפת המצמדים, המכונית חזרה להיות מושלמת (מבחינתי... כלומר כפי שקיבלנו אותה בעת הרכישה).

אבל, הטעם הרע נשמר:

1. תחילה, התכחש המוסך, ו-״כאילו״ התלונה שלי היתה דבר חדש, שנפל עליו כרעם ביום בהיר.

2. המצמדים הוחלפו ללא תשלום נוסף.

3. וכיום - ההודעה הרשמית של צ׳מפיון על כך שלגיר יש אחריות מורחבת.

וכעת לשאלתי: לכמה מכם יש גולף 1.4 TSI ולא דגמים פולקסווגן/סיאט/סקודה שסבלו או סובלים מהבעיה?

ממה שהבנתי, התקלות הקשות ארעו בעיק בג׳טה או בדגמי גולף בעלי מנוע 1.6 ליטר.

אני פשוט מעוניין לדעת האם סטטיסטית עלולה ליפול עלינו הפתעה בלתי צפויה מהגיר לפני ההחלפה של יחידת הגיר.

תודה

שי

• תוכן חדש...