Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טופס הגישה לספקי תוכן ושירותים שונים נקבע על ידי משהת"ק ואחיד בכל חברות הסלולר. הכלל הוא שצריך לאפשר גישה לאינטרנט (אם מעוניינים בכך) ולחסום את כל שאר השירותים. אינך יכול לחסום ספק מסויים אלא רק עת כלל הספקים לכל אחד מאותם חצי תריסר שירותים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 192
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון. הכוונה שלי היתה שבגלל שטלכלל אולי נחשבים כספק תוכן, ההודעות נחסמות כחלק מחסימת ספקי התוכן.

פורסם

אם תיקח עכשיו MG סיני ותכריז שהוא מרצדס- הוא יהפוך לאחד כזה?

אם תמסור אותו לשב"כ הרכב יצהיר על עצמו שהוא מטוס, חללית, בוגטי ואפילו מרצדס, מה הבעיה??. :lol:

פורסם
012 זה אורנג' למי שלא זקוק לשירות פרמיום.

קרוב משפחה שלי עובד באורנג' והוא שהאסטרטגיה שלהם היא להשאיר באורנג' את מי שמוכן לשלם על שירות פרמיום - כל השאר שיעברו ל-012.

אני בהחלט מוכן לשלם עוד 35 ש"ח בחוש לשירות פרמיום כשהוא אכן יהיה כזה.

(אולי זה יקרה כאשר כמעט כל הלקוחות יעברו ל-012, ואז במרכזי השירות יהיה אפשר לקבל שירות ראוי)

יש לי חמישה מנויים כבר כמה חודשים - אין תלונות.

לא הבנתי איזה שירות פרימיום מציעה פרטנר\סלקום\פלאפון לעומת 012\גולן\יופון.

מרכזי שירות? לא תענוג גדול

ציוד קצה? אני מעדיף לרכוש את שלי עצמאית

אחריות ותחזוקה? יקר ולא משתלם

אני יכול להבין למה מקום העבודה שלי עובד איתם כי יש לו דרישות שונות ממני כצרכן פרטי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

דוגמאות לשרות פרמיום:

1) שני סימים או יותר על אותו קו.

2) אנטנות מקומיות לשיפור קליטה.

3) זמינות והחלפת מכשירים/סימים ע"י שליח בהתראה קצרה.

4) מנהל לקוח שמטפל בכל הדרישות שלך מול החברה בלי שתצטרך להתעסק עם השירות בכלל.

ויש בטח עוד שירותים שאני לא מודע להם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
דוגמאות לשרות פרמיום:

1) שני סימים או יותר על אותו קו.

2) אנטנות מקומיות לשיפור קליטה.

3) זמינות והחלפת מכשירים/סימים ע"י שליח בהתראה קצרה.

4) מנהל לקוח שמטפל בכל הדרישות שלך מול החברה בלי שתצטרך להתעסק עם השירות בכלל.

ויש בטח עוד שירותים שאני לא מודע להם.

כמו שאמרתי,אלו שירותים שחשובים יותר ללקוח עסקי. לקוח פרטי מוכן לוותר עליהם בשביל מחיר נמוך יותר בכ- 40 אחוז וזה לפני מבצעים

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

האם מישהו ניסה את 012 ויכול לתת חוות דעת עליהם?

קליטה, איכות שיחה ומה שיש עוד לאמר עליהם בהשוואה לגולן טלקום וHOT מובייל

תודה.

פורסם

012 זה אורנג' 1:1. קליטה מצויינת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עברתי אליהם מאורנג' לפני שבוע. זה אותו דבר, רק בשם אחר, ללא שירות לקוחות בסניפים ובפחות כסף.

הקליטה והגלישה נשארו בדיוק כמו שהיה עם אורנג'.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

לאחרונה עברתי אליהם מהוט מובייל,

יש להם המון ניתוקים מה3G הם מנתקים הרבה שאין צורך בפלאפון, מדי פעם מחזירים כדי לקבל עדכונים.

שפותחים את הנעילה ורוצים את ה3G צריך לחכות כמה שניות ארוכות עד שמגיע...

דבר שלא היה לי בהוט.

ושלא לדבר על המהירות אינטרנט בכלל פח.

בקיצור לי אין ברירה מטעמי קליטה (אינטל ק.ג שבשים וכו') עברתי אליהם, אבל לדעתי הוט עדיפה הרבה יותר.

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

הכל מעולה!

רק בחבילה של ה"דיברת שילמת" אינטרנט מהר מאוד הולך להיות לשימוש של ווצאפ ולא יותר(איטי).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אין תלונות ואין איבודי רשת /ניתוקים (כמו שהיה לי בגולן ושם לא הצליחו לפתור את הבעיה).

פורסם
רק דבר אחד - אין שמה שום סוג של שירות לקוחות - אתה יכול לדבר לקיר אם יש בעיה. ואני לא צוחק ממש לדבר לקיר.

בצ'אט או בפייסבוק הם עונים די מהר.

ומבחינתי, אם אני צריך לפנות לשירות לקוחות יותר מדי, אז אני מעדיף פשוט לקום וללכת למתחרים.

Good service is no service

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...