Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי מאורנג' שם לא היו לי בעיות בכלל אל 012, הקליטה והאינטרנט אותו הדבר (טוב רוב הזמן חוץ ממקומות כמו מרתפים) ויותר זול.

בסה"כ מרוצה, אני ממליץ למי שמרוצה מהתשתית של אורנג' לעבור מן הסתם כדי לחסוך כסף, עבור השאר זה דיי עניין של נסיון והתרשמות, היום כשאין התחייבויות זה נהיה הרבה יותר קל לנדוד בין החברות.

• תגובות 192
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עברתי אליהם לפני כמה ימים לאחר יותר 15 שנה בפרטנר (כלקוח פרטי ועם קוים מהעבודה).

ת'כלס מדובר באותה גברת (פרטנר) בשינוי אדרת (ומחיר). לפני ביצוע הניוד ניגשתי לפרטנר כדי לבדוק את ההצעה שלהם והכי נמוך היה 135 ש"ח בחודש (+10 ש"ח לעוד 1 גיגה גלישה). ב-012 אני משלם 44 ש"ח לחצי שנה ולאחר מכן המחיר עולה ל- 94 ש"ח. בחרתי ב- 012 ולא בגולן (למרות שמאוד רציתי) כי יש סימן שאלה גדול מאוד לגבי איכות הקליטה שלהם בתקופת פריסת הרשת (נדידה אינסופית בין הרשת הוירטואלית לרשת שהם מקימים).

אגב, הגלישה של פרטנר\012 מובייל די גרועה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
צריך להעמיד דברים על דיוקם.

כשאתה בוחר ב 012 או גולן, אתה לא לקוח של אורנג' או סלקום, אתה בסה"כ משתמש בתשתית שלהם,מה גם שגולן

כבר פורסת את האנטנות שלה עצמה.

אז בוא נעמיד דברים על דיוקם.

יש את קבוצת בזק (שייכת היום לאלוביץ)- בזק/בזק בינ"ל/פלאפון.

יש את קבוצת פרטנר (שייכת היום לחיים סבן)- פרטנר-אורנג'/012/קווי זהב.

יש את קבוצת איי.די.בי (שייכת לנוחי דנקנר) - סלקום/נטו'ז'ן/013.

כמו כן יש את הוט/מירס של פטריק דרהי.

שאר המפעילים (רמי לוי/יו-פון ועוד) הם מפעילים וירטואליים (MVNO), אם תרצה, אפשר להגיד שהם "שוכרים" את הרשת של אחת מחברות האפ"ס. משהו כמו סיטונאים בתחומים אחרים.

גולן הוא תערובת כלשהי - התכנון הוא להגיע לרשת עצמאית ברמה כזו או אחרת, בינתיים הוא "שוכר" שירותי רשת מסלקום ומוכר אותם הלאה.

012 אינה מפעיל וירטואלי ובוודאי לא רשת עצמאית, אלא בסה"כ מותג של אורנג', כדי להתחרות מול המפעילים הוירטואליים בלי להוריד מחיר בצורה דרסטית.

פורסם
צריך להעמיד דברים על דיוקם.

כשאתה בוחר ב 012 או גולן, אתה לא לקוח של אורנג' או סלקום, אתה בסה"כ משתמש בתשתית שלהם

גם כשאתה לקוח של אורנג' אתה בסה"כ משתמש בתשתית שלהם.

ההבדל הוא אך ורק במוקד השירות אליו אתה משויך, הרשת זהה.

012 אינה מפעיל וירטואלי ובוודאי לא רשת עצמאית, אלא בסה"כ מותג של אורנג', כדי להתחרות מול המפעילים הוירטואליים בלי להוריד מחיר בצורה דרסטית.

ב-ד-י-ו-ק

פורסם
ההבדל הוא אך ורק במוקד השירות אליו אתה משויך, הרשת זהה.

יכול להיות אפילו שגם זה לא, ראה למשל את חברות הביטוח "ביטח ישיר" ו-"9 מיליון" ששייכות שניהן לאיי.די.איי ומתופעלות תחת אותו מוקד שירות לקוחות (הנציג רואה אם הלקוח התקשר מ-"ביטוח ישיר" או מ-"9 מיליון" ומציג את עצמו בהתאם). 8)

פורסם

זה לא יריה ברגל עבור אורנג' ?

הרי נדדו מאורנג' לא מעט ל 012...לא הגיוני המהלך הזה.

פורסם
לא הגיוני המהלך הזה.

הגיוני באבוהה.

להוריד מחירים באורנג' אי אפשר, כי החברה ממתגת עצמה כ'פרימיום', גם הורדת מחיר תחייב אותם להוריד מחיר לכל המנוים וזו כבר בעיה.

הפתרון - מותג נפרד שמיועד אך ורק ללקוחות פרטיים ומגייס לשורותיו מנוים רגישים למחיר, מתוך תקווה שכשהמחירים בשוק יעלו חזרה - אותם לקוחות ישארו אצלהם עם חבילה יקרה.

מנכ"ל אורנג' פעל בדיוק לפי הספר.

פורסם
הגיוני באבוהה.

להוריד מחירים באורנג' אי אפשר, כי החברה ממתגת עצמה כ'פרימיום', גם הורדת מחיר תחייב אותם להוריד מחיר לכל המנוים וזו כבר בעיה.

הפתרון - מותג נפרד שמיועד אך ורק ללקוחות פרטיים ומגייס לשורותיו מנוים רגישים למחיר, מתוך תקווה שכשהמחירים בשוק יעלו חזרה - אותם לקוחות ישארו אצלהם עם חבילה יקרה.

:mm_yeah:

אם הלקוחות שלך עוזבים (ואגב, בפברואר נרשם אחוז הנטישה הנמוך ביותר אצל פרטנר - כ-2800 לעומת כ-9500 אצל סלקום ופלאפון) , אז לפחות שישארו בבית.

פורסם

אני מאוד מרוצה,תמיד יש קליטה טובה,אינטרנט מהיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הגיוני באבוהה.

טוב,בגלל זה הוא מנכ"ל ואני לא :wink:

פורסם

012 זה אורנג' למי שלא זקוק לשירות פרמיום.

קרוב משפחה שלי עובד באורנג' והוא שהאסטרטגיה שלהם היא להשאיר באורנג' את מי שמוכן לשלם על שירות פרמיום - כל השאר שיעברו ל-012.

אני בהחלט מוכן לשלם עוד 35 ש"ח בחוש לשירות פרמיום כשהוא אכן יהיה כזה.

(אולי זה יקרה כאשר כמעט כל הלקוחות יעברו ל-012, ואז במרכזי השירות יהיה אפשר לקבל שירות ראוי)

יש לי חמישה מנויים כבר כמה חודשים - אין תלונות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני עובד במכללה גדולה בדרום בתחום המחשבים, באים אלי כל הזמן סטודטים שלא מקבלים הודעות SMS של המכללה ולאחר בדיקה גילינו שב 012 אין אפשרות לקבל הודעות מחברת "טלכלל" (אנחנו שולחים הודעות דרך טלכלל) וגם לאחר שהסטודנטים דיברו עם 012 נאמר להם שלא ניתן להפעיל את השירות.

לפי מה שידוע לי הבעיה טרם נפתרה כיוון שממשיכים להגיע אלי סטודנטים מרשת 012 שלא מקבלים הודעות והם רשומים אצלנו וגם אצל טלכלל.

פורסם

אני גם מוכן לשלם יותר על שירות פרימיום, אבל זו בדיוק הטענה?

במה בדיוק שלוש החברות שמנסות למתג את עצמן כעדיפות על האחרים כ"כ טובות?

השקעה במסעות פרסום יקרים? "מרכזי שירות" שגורמים לבזבוז זמן ורק במקרים נדירים באמת פותרים בעיה ללקוח? מכירת מכשירים במחיר מופקע? מערכת בילינג שמנפיקה חשבונות בלתי מובנים?

אם תיקח עכשיו MG סיני ותכריז שהוא מרצדס- הוא יהפוך לאחד כזה?

פורסם
אני עובד במכללה גדולה בדרום בתחום המחשבים, באים אלי כל הזמן סטודטים שלא מקבלים הודעות SMS של המכללה ולאחר בדיקה גילינו שב 012 אין אפשרות לקבל הודעות מחברת "טלכלל" (אנחנו שולחים הודעות דרך טלכלל) וגם לאחר שהסטודנטים דיברו עם 012 נאמר להם שלא ניתן להפעיל את השירות.

לפי מה שידוע לי הבעיה טרם נפתרה כיוון שממשיכים להגיע אלי סטודנטים מרשת 012 שלא מקבלים הודעות והם רשומים אצלנו וגם אצל טלכלל.

ממה שאני יודע, אף אחת מהחברות הוורטאליות לא תומכת בספקי צד ג'.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

כשנרשמים ל 012, ישנה בחירה אם לחסום כל מיני ספקי תוכן.

יכול להיות שטלכלל נחשבים כספק תוכן ואנשים שבחרו לחסום ספקי תוכן, חוסמים גם את התכנים שהם שולחים?

• תוכן חדש...