Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 192
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עניין מקומי מאד. לאשתי יש קו בפלאפון ויש לה בדרך שתי נקודות שבהן היא יודעת שהיא תאבד קליטה. לבן האמצעי היה קו בסלקום ובהמשך לגולן, עבר לאורנג' בגלל גליטה הרבה יותר טובה במשרש שלו. לבן הגדול בעיה הפוכה: קלינה לא מספקת בקו אורנג' במשרד שלו, הוא מכוון לעבור לסלקום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני גם חושב שזה קשור במיקום. כשגולן נפתחו עברתי אליהם מאורנג' והכל היה מצויין פרט לאינטרנט, דיי הפריע לי שסרטונים ביוטוב מקרטעים. עברתי לפני כמה חודשים ל 012 מובייל ואיתם הכל בסדר.

פורסם

012 זה אורנג' לכל דבר, חוץ מהסים, צבעי הלוגו ושירות הלקוחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
התנתקתי מאורנג' לטובת 012 ואין שום בעיות, כנראה אותה תשתית בדיוק.

012 זה מותג לאו קוסט של אורנג'. אותה גברת בשינוי אדרת.

אני בהוט מובייל. זמן ההמתנה בשירות השתפר פלאים, אבל יש הרבה ניתוקים והאינטרנט איטי מבעבר. הרבה יותר איטי.

לא ממליץ.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

הוט מובייל אחרי שנה שהייתי מחובר אליהם, על הפנים לאחרונה, קשה להוציא שיחה נורמאלית,

קליטה לא משהו (אייפון 4 תקין) אינטרנט בקושי 1 מגה כשיש קליטה מלאה.

כרגע מחובר ל012 כבר חודש, עובד נהדר ! באמת שאני מבסוט, ואינטרנט 6 מגה בקליטה מלאה.

מאוד ממליץ.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

החברת סלולר הכי טובה היא זאת שהחבר שלך נמצא בה.

אך... אחרי שגם אתה תעבור לחברת סלולר הנ"ל, החברת סלולר הכי טובה תהיה זאת שבדיוק כרגע נטשת אותה.

פורסם

אני בגולן מזה חמישה-שה ימים וטרם היה לי ניתוק אחד. גם לא חוסר קליטה. אני מסתובב בין חדרה לת"א. מה שכן, האנינטרנט שלהם איטי נורא, אפילו בפלאפון פח כמו שלי (סוני אריקסון ישן).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שכחתי לציין שאני עם 012 באיזור המושבים ששם הקליטה הכי בעייתית.

(אני נמצא גם בסיס חיל אוויר) והכל פיקס.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...