Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 192
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גולן - אחלה קליטה והכל עובד, שירות מהיר דרך הפייסבוק, הבעיה היחידה שאין להם שירות שהוא קריטי לי (2 סימים על אותו מספר).

ומה רע בדיבורית bluetooth במקום סים כפול?

יהודה

פורסם
איך שכחתי את 012...

איך הם? יש חברי פורום ברשת הנ"ל?

012 הם חברה בת של אורנג', על התשתית של אורנג'. הם אורנג' עם לוגו אחר.

פורסם

העברתי שני קווים מאורנג' ל012 לפני מס' חודשים.

המעבר היה חלק (שליח שהגיע עזר עם הניוד שהתבצע מיידית) וכך גם השימוש בקווים.

בפעמים הבודדות שהייתי זקוק לנציג שירות, תמיד עזרו לי בצ'ט באתר האינטרנט שלהם.

פורסם
עצוב אבל הרבה אנשים חוששים משינוי ודופקים את עצמם. הם נשארים באותה חברת סלולר עושקת, בנק עם עמלות גבוהות, חברת גז יקרנית, ביטוח מנהלים עושק במקום פנסיה ועוד. מדוע ? זה כבר ענין לפסיכולוגיה.

בנוסף יש גם סיבות עניניות להישאר בחברת הסלולר הרמאית. אנשים מחכים לסיום ההסכם של 3 שנים (עסקית, ועדים), רוצים סים נוסף לרכב, קנו מכשיר במחיר מופרז מחברות האפ"ס ויש להם חיוב \ זיכוי ועוד.

בין החברים והמכרים שלי, יש שלא שמעו בכלל שיש עוד חברות סלולר או ששמעו משהו מעורפל בנושא. אני מסביר להם אחד אחד ורובם מבינים ובודקים ברצינות את אפשרות המעבר.

החברות הרמאיות מפיצות גם שקרים על גולן. כותרת לדוגמא: "בכירים בענף הסלולר: "פרפורי גסיסה של גולן טלקום". יש מי שנבהל מהשקרים האלה.

http://www.themarker.com/consumer/1.1873437

הכותרות האפוקליפטיות שמלוות את גולן טלקום מאז כניסתו לשוק הסלולר הן תוצר של עבודה אינטנסיבית של כל אלה שמפסידים מכניסה זו. בראש הרשימה נמצאות כמובן חברות הסלולר עצמן, ובעלי ההון הממונפים שלהן, אך לצדם נמצאים כל המתווכים שטבלו ידם בשמנת בימי אי התחרות: האנליסטים, המשקיעים, החתמים, הפרסומאים, אנשי יחסי הציבור, העיתונאים, אנשי תעשיית התוכן הסלולרי ועוד רבים אחרים.

יהודה

אתה מאוד צודק.

היתי השבוע שלוש פעמים במרכז שרות אורנג', כדי לפתוח מכשיר נוסף אחרי ניוד לגולן

לא שעזרו לי שם, המכשיר עדיין נעול, יומיים הוא היה במעבדה, החליפו רמקול (שעבד) אבל לא פתחו את המכשיר, סיפור ארוך.

בכל מקרה הרבה אנשים שדיברתי איתם שם באורנג' על גולן (בשעות ההמתנה הרבות שלי) פשוט לא מבינים את הנושא

אנשים שואלים איך הקליטה.

איך עוברים.

מה עם המספר שלי, יישאר אתו דבר.

איזה מכשירים יש להם וכו'.

בקיצור, אין לאנשים מספיק מידע, אני שלחתי לגולן מייל בעניין ושלדעתי הם מפספסים.

לא צריך יותר מדקה שתיים של תשדיר באחד הערוצים המובילים כדי להסביר את הכל בצורה טובה, בדיוק כמו האתר שלהם.

הם צרכים לפנות גם לאוכלוסיה מבוגרת שלא נכנסת לאינטרנט, לא שהתשדיר הזה יגרום להם לפתוח מחשב אבל לרובם יש נכדים\ילדים שבטוח בעיניין. מספיק שהם שואלים אותם באיזה מפגש

מה שעצוב שדווקה מהחברה המבוגרים האלו אורנג' וכו' סוחטות הכי הרבה, אנשים שלא שינו חבילות כבר שנים (וכמובן שאורנג' לא ישנו להם לבד) וחלקם מלשמים עדיין 0.81 א"ג לדקה (וזה מניסיון)

שאני פוגש אנשים מבוגרים (כמובן שאני מכיר, לא סתם ברחוב) אני פשוט בודק את זה עבורם

סבא וסבתא של אישתי, המזכירה שאצלנו במשרד וכו'

אנשים ששילמו 100-150 ש"ח בחודש מקבלים עכשיו חשבונות של 20-30 ש"ח

רובם אנשים עם טלפונים ישנים שכבר מזמן לא משלמים עליהם, ללא אינטרנט.

אין סיבה שישלמו את המחירים האלו.

זה פשוט מכעיס אותי.

שוב אני אומר, במקרה שלי זה היה עניין עקרוני, אז לא היה איכפת לי להמשיך לשלם על מכשירים שניקנו באורנג' (שלושה מכשירים)

אפילו לא היתי מעוניין בחשבונית חודשית, פשוט שילמתי את כולם בתשלום אחד וסגרתי איתם כל קשר.

בנוסף לזה אחד המכשירים היה עיסקי ושם גם שילמתי קנס יציאה.

אגב היום לקוח עיסקי יכול לשנות לחבילה ל"לא הגבלה" (באורנג') שהיא ללא תשלום ומייד אחרי זה לנייד את המספר כי החבילות האלו הם ללא יתחיבות (לא הרבה יודעים וחבל)

הרבה פעמים, גם אם ממשיכים לשלם על המכשיר ועוברים חברה הדבר משתלם, ואם לא אז אתה מגיעה לשיוויון.

אני מקווה שגולן ימשיכו כך, במידה שהם יתחילו עם החזירות גם אליהם לא היו לי סנטימנטים.

אם יוצא לכם, תבדקו את הדברים אלו עבור הקרובים שלכם, לא רק טלפון. (לסבא וסבתא של אישתי ניתקתי את הכבלים והתקנתי להם עידן פלוס, הם רואים ערוץ 2 ו- 10 בלבד, 2000 שקל בשנה זה המון כסף בישבילם)

הרבה פעמים ההורים שלנו\דודים\ סבא וסבתא משלמים כל כך הרבה על אינטרנט, טלויוזיה, טלפון, וכו'.

לרוב זה רק טלפון ואתם יכולים לחסוך להם המון המון כסף.

המעבר מאורנג' ל-012מובייל הוא לעבור מהאמא הנרקומנית לאבא האלכוהוליסת, המשפחה רקובה.

פורסם

היום הצטרפתי רשמית לגולן.

לא יודע למה אומרים שאין שירות טלפוני נורמלי.

ניסיתי ליצור איתם קשר 3 פעמים בשלושה ימים שונים ושעות שונות ביום וכל פעם ענה לי נציג תוך 4-6 דקות, כולל זמן הגישה(בחירה בתפריטים).

בנוסף, כל פעם קיבלתי מענה מלא לשאלות.

האינטרנט הרבה יותר מהיר מאורנג באיזור, כשאורנג היה מאפשר 500 עד 800k להורדה ומאוד נמוך בהעלאה. בגולן קיבלתי מהירויות של 1.5-4M הורדה ומעל 1M העלאה זה על אנטנה של סלקום.

עדין לא הצלחתי להשמיש את ה mms כמו שצריך ולא כל כך ברור לי אם זאת בעיה ברשת או הגדרות שלי.

סהכ מבסוט בינתיים.

פורסם

באתר של גולן יש אפשרות שליחת הגדרות אוטומטית למכשיר שברשותך. מומלץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עברתי לגולן לפני כמה חודשים - ואני מרוצה מאוד. ניוד מהיר, אפס בעיות.

אם כבר לבחור - אני מעדיף חברה שעשתה מהפכה של ממש ולטובת הצרכן, הראתה לכולם כי אפשר להוריד מחירים ואפשר להיות צרכן נבון.

בעיות שהיו לי באורנג' נעלמו לגמרי עם המעבר. 3 פעמים המכשיר היה במעבדת אורנג' ולא הצליחו לסדר, אולי לא רצו להתאמץ לתקן. המעבר פתר אותן בלי שום תיקון טכני.

על 012 היו בעבר הרבה מאוד טענות, במיוחד באינטנרט, איני יודע איך המצב כיום.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
העברתי שני קווים מאורנג' ל012 לפני מס' חודשים.

המעבר היה חלק (שליח שהגיע עזר עם הניוד שהתבצע מיידית) וכך גם השימוש בקווים.

בפעמים הבודדות שהייתי זקוק לנציג שירות, תמיד עזרו לי בצ'ט באתר האינטרנט שלהם.

שלחת להם חשבונית אחרונה של המפעיל הסלולארי הקודם? זה נוהג כללי בכל החברות?

פורסם

עברתי מסלקום (גנבים עם שירות זבל) ---> לאורנג' (גנבים עם שירות טוב) ---> להוט מובייל (לפעמים לא יכלו להשיג אותי)

---> עכשיו ב-1/12/12 עברתי לגולן (פשוט מעולים!).

האינטרנט מהיר בערך פי 4 מאורנג' ובמגמה הפוכה החשבון יוצא לי פי 4 נמוך יותר (49 ש"ח לחודש).

שאלה:

ברגע שהסים הגיע אלי מגולן בדואר והפעלתי אותו, אני אוטומטית מנותק מהוט מובייל נכון?

שווה לבדוק את זה מול הוט או מיותר?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

עברתי מאורנג' להוט מובייל לפני כמה חודשים טובים. הקליטה טובה פי כמה מזו של אורנג', האינטרנט מגיע למהירות נדירה של 7MBPS כשיש קליטה סבירהולכיוון ה13-14 כשיש קליטה טובה. הניוד עבר חלק, ולא הייתי צריך להשתמש בשירות הלקוחות ולכן מבחינתי שירות הלקוחות הוא מעולה. הדבר היחיד שמשגע אותי- אם מתקשרים 106 זה מביא אותך לתפריט של ערים ואתה צריך לבחור בעיר שלך מבין כל הערים בישראל (לערים בין א'-ז' לחץ אחד וכו'..). אז כן זה קצת מסורבל. מה עוד משום מה כרטיס הSIM הגדיר שכל שיחות החירום יופנו ל100. לכן כשניסיתי להתקשר למכבי האש, הופניתי למשטרה. אני צריך לטפל בזה פשוט צריך למחוק את מוקד החירום מכרטיס הSIM.

• תוכן חדש...