Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בנות,

חשקה נפשית בHTC 8S,

ולפי מה שראיתי בתדרי HSDPA המכשיר תומך רק ב 900 ו2100. ככל הזכור לי, הרשתות של הוט מובייל מסתמכות על 850/2100 ולכן רציתי לדעת: האם יהיו לי בעיות קליטה עם המכשיר? האם זה שהמכשיר תומך ב850 GSM זה לא מספיק? ז"א יהיו לי בעיות בגלישה וכו' כשתדר 2100 HSDPA לא יהיה זמין?

פורסם

תאורטית אתה צודק. מעשית - ככל הנראה שכיסוי ה-2100 של הוט ושל פלאפון טוב מאד כך שסביר שבאזורים מיושבים לא התיה לך בעיה. אולי במרחבי הנגב.

אישית יש לי סים של הוט שתקוע בנוקיה 5800 בעל ערך אספני, תומך 2100 בלבד ומעולם לא סבלתי מחוסר קליטה. אבל 99.99% מהזמן אני במקומות מיושבים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הרשת של הוט עצמה היא 2100 בלבד.

במקומות בהם הוט עדיין לא פרסו רשת עצמאית הם מסתמכים על רשת פלאפון שהיא 2100/850, ויש מקומות שהכיסוי ב2100 לא קיים.

אני מכיר דיווחים על נקודות כאלו בבאר שבע למשל. לא רק ב"טבע".

850 GSM לא רלוונטי לחלוטין, הרשתות של הוט וגם של פלאפון הן UMTS בלבד ואין להם בכלל GSM בשום תדר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
1000 שקלים זולים מאד ביחס לתמורה!!!

האם להסתכן?

הSAMSUNG S ADVANCE לדעתי עדיף והוא יקר ב100 ש"ח ואפילו פחות. יצא לו עדכון לאנדרואיד 4.1.2.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5000&idPhone2=4469

ולא צריך לשבור את הראש לגבי תאימות לרשת כזו או אחרת. תומך בכל הרשתות הקיימות בישראל.

אם אתה רוצה מכשיר כדי להתנסות בWINDOWS PHONE 8 זה משהו אחר.

פורסם

תדרי ה-2100 עובדים פחות טוב Indoors מסיבה ברורה לחלוטין, שידור בתדרים האלה הרבה פחות עמיד, במיוחד לבטון ולאיזורים הרריים, בדיוק לאיזור הזה נכנס תדר ה-850/900

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...