Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

האם אפשר לעשות את זה באופן עצמאי?משהו מהתכשירים היום עובד באמת(ואיזה עובד?)?

האם זה משתווה למה שרופא שיניים יכול לעשות?

שמעתי ששתן עוזר להלבנת שיניים ושהקיסרים הרומאים הביאו מכפר נידח שתן שניחן ביכולות מיוחדות להלבנת שיניים,האמת?לא הייתי מנסה,מישהו ניסה אבל?:wink:

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

כנס לפורום דיטיילינג יסבירו לך שם :wink:

תכשיר ביתי לא ייתן תוצאה כמו רופא שיניים,ואם ייתן היא לא תהיה לטווח ארוך.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

1. הולכים לשיננית להורדת אבנית.

2. עושים סד אצל מהנדס שיניים. סד הוא כלי פלסטיק שנעשה לפי התבנית של השיניים שלך. מכניסים לך לפה חומר שהוא כמו חימר שמקבל את הצורה של השיניים שלך ויוצרים ממנו תבנית גבס. על התבנית גבס יוצקים חומר פלסטיק שיקבל את הצורה המדוייקת שהפוכה לשיניים שלך. מהנדס שיניים יש כמעט בכל מרפאת שיניים. עלות הסד: 200-600 ש"ח. ***לא להזמין מ EBAY פתרונות עלובים שנעשים עם מים חמים***

3. מזמינים מהאינטרנט ג'ל איכותי (אני שם המון דגש על זה כי זה חשוב מאוד) להלבנת שיניים אם תרצה אשלח לך מותג ידוע שמשתמשים בו רופאי שיניים בארץ.

4. את הג'ל מורחים בעדינות על החלק הפנימי של הסד בדופן שפונה החוצה (החלק החיצוני והנראה לעין של השן).

5. שמים את הסדים בפה ומשאירים אותם ככה ל4-8 שעות (בד"כ ללילה)

שים לב שבהתחלה ישנם רגישויות ואם הג'ל נוגע בחניכיים אתה תרגיש כאילו השיניים שלך נסדקות. מומלץ בחום לנקות מייד ג'ל שנשאר על החניכיים כדי למנוע בעיות חניכיים וכדי למנוע הרגשת אי נעימות (לא קלה).

מומלץ בחום לצחצח בבוקר שלמחרת את השיניים עם משחות שמיועדות לחניכיים רגישות.

זה לא תהליך עדין או נעים אבל אחרי כחודש תראה הבדל משמעותי בצבע השיניים שלך.

נ.ב: זה לא עובד על מילויים או כתרים.

מצ"ב תמונה של סד night_guard.jpg

בהצלחה!

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

תתחיל עם ניקוי השיניים עם קליפה של לימון, וצחצוח לפחות פעמיים שלוש ביום.

לאט לאט מתחיל להתשפר אצלי.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

מניסיון אישי של כמה וכמה שימושים, וחברים שניסו בהמלצתי, הכי טוב שעבד אצלי זה אחד מהביתיים של קרסט. למיטב ידיעתי הוא לא מיובא לארץ, אז צריך לרכוש מאיביי או למצוא מישהו שיביא לך מחו"ל.

מכל אלו שניסיתי (ביתיים או "מקצועיים") זה היחיד שלא גרם לי לכאבים בשיניים או בחניכיים, לא גרם להרגשה של גועל בפה, ועשה את העבודה מעולה מבחינת הלבנה.

מדובר על המוצר הזה:

http://www.3dwhite.com/crest-products/3D-white-whitestrips-advanced-vivid.aspx

שים לב לרמת החוזק שהיא Advanced Vivid (אאל"ט זו דרגת הביניים). לא ניסיתי דרגות חזקות יותר שלהם, כי כאמור זה עשה את העבודה מבחינת הלבנה ולא גרם לכאבים. אחרי כמה ניסיונות כושלים עם מוצרים אחרים, אני מאוד נזהר עם הסיפור הזה.

שים לב שבניגוד לפתרונות "מקצועיים", מדובר על כ-30 דקות ביום בלבד.

פורסם

יש להוסיף כי זה בד"כ גורם לרגישות בשיניים לאחר מכן עקב שיוף / החלשה של שכבת האמייל מסביב לשן, השאלה היא האם גם התכשירים הנ"ל (חוץ מהצבע של טמבור)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...