Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

The doubts of an anguished carnivore

Charge
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Sorry for the english, don`t have a hebrew keyboard on me.

Im a sworn carnivore, eating anything from a 1.3Kg T-Bone steak to a 800 grams hamburger, meat is a big part of my daily menu.

Lately ive stumbled upon some videos showing the horrible treat the animals get in the butchering facilities.

here is an example: warning,
.

Apart of my meat craving im also a big animal lover, i rescue and help any creature whom i think is in stress, and i get mad when i see animal abuse.

for many years ive disconnected myself from the sad truth that animals in the meat\diary\eggs industry gets the most inhumane and awful treatment but i cant do it anymore, every time i see meat\ drink milk or making a omelette i recalls in those videos and its not letting go.

i know humans need meat in their diet and im not planning on being a vegetarian in the coming future so i wonder if there is any meat\diary factory that addresses this problem, makes the production process in a humane way and sells his goods here in israel? i know about "freedom eggs" and i started buying those only, i dont care for the extra couple of Shekels im paying for it.

also i would like to hear your opinions about this subject, with all do respect, humans ate, eat and will eat meat but the way those animals are treated is beyond evil, and the cognitive dissonance we did to our selves is just unbelievable, 99% of the people who eats a steak today dont even remember it once was a living and breathing cow\chicken, and that they can eat their steak only because this animal was butchered, and in 99% of the times was abused prior to the killing.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע מהי דרך הומנית למוות,אני מבין את התחושות שלך

בעיקר בשנים האחרונות כאשר המודעות לנושא גברה והאוכלוסיה הצמחונית ממשיכה לגדול.

כיום אני נמצא בצעדי האחרונים לקראת צמחונות מלאה, צריכת הבשר שלי היא מינימלית.

מקווה שתמצא מענה בדבר "המשחטות ההומניות",בהצלחה.

Gn'f'R

פורסם

כצעד של סולידריות, כל מה שעשיתי היה להפסיק לבלוס בשר כמו מטחנת בשר ולהפוך את הכמויות לנורמאליות יותר. אין לי כוונה גם להשתמש בביצי חופש (לך תתמודד עם חצי אפרוח שיכול לצאת לך אי פעם בתוך ביצה), וכמובן לא להפוך לצמחוני, כל מה שעשיתי היה פשוט להפחית את הכמויות של הבשר. לי זה מספיק.

פורסם

מבין את מה שאתה עובר.

אם יש לך רצון בבשר שנשחט בצורה יותר "הומנית" נסה לברר עם המגדלים ברמת הגולן,הם מטפחים את הבקר שלהם ומגדלים אותו בשטחים פתוחים. יעלה לך יותר יקר אבל נסיעה של פעם בחודש חודשיים תרגיע את המצפון שלך.

פורסם
אני לא יודע מהי דרך הומנית למוות,אני מבין את התחושות שלך

בעיקר בשנים האחרונות כאשר המודעות לנושא גברה והאוכלוסיה הצמחונית ממשיכה לגדול.

כיום אני נמצא בצעדי האחרונים לקראת צמחונות מלאה, צריכת הבשר שלי היא מינימלית.

מקווה שתמצא מענה בדבר "המשחטות ההומניות",בהצלחה.

Putting a side a "humane" way of killing, im talking about the cruelty in the process leading to the slaughter, i saw cows with 4 broken legs lay on their belly getting shocked with a industrial electric shocker right up their ass only because they cant walk to the butcher, i saw chickens slammed into a brick wall because the sat and did not move in line, i saw pigs being run over with a forklift because on a leg infection which makes them unable to move.

no even mentioning they thousands of eggs laying chickens that has to live in a 20cmX30cm cage for their entire life.

All of that suffer is in vain, all of those animals could have been treated with respect and give them the minimum attention and care before they are killed.

Back to the humane killing, i am willing to pay 150% price for a slaughter house that will anesthetize the beast before it cuts open her neck.

כצעד של סולידריות, כל מה שעשיתי היה להפסיק לבלוס בשר כמו מטחנת בשר ולהפוך את הכמויות לנורמאליות יותר. אין לי כוונה גם להשתמש בביצי חופש (לך תתמודד עם חצי אפרוח שיכול לצאת לך אי פעם בתוך ביצה), וכמובן לא להפוך לצמחוני, כל מה שעשיתי היה פשוט להפחית את הכמויות של הבשר. לי זה מספיק.

I dont want to lower the amount of meat i consume because i think men should eat meat, never the less i think its important to see that we do not lose our humanity in the process of killing the animals.

do you have any reference regarding the "half chicken" story? the eggs are not fertile and i dont think they can become a "half chicken" suddenly.

מבין את מה שאתה עובר.

אם יש לך רצון בבשר שנשחט בצורה יותר "הומנית" נסה לברר עם המגדלים ברמת הגולן,הם מטפחים את הבקר שלהם ומגדלים אותו בשטחים פתוחים. יעלה לך יותר יקר אבל נסיעה של פעם בחודש חודשיים תרגיע את המצפון שלך.

Thanks for the understanding, can you refer me to any of those cattle growers? ill check with them if they supply their goods here in the "merkaz".

thanks!

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

I dont want to lower the amount of meat i consume because i think men should eat meat, never the less i think its important to see that we do not lose our humanity in the process of killing the animals.

do you have any reference regarding the "half chicken" story? the eggs are not fertile and i dont think they can become a "half chicken" suddenly.

המטרה היא לא להפסיק לאכול בשר, גם אני טוען כמוך שבשר הוא חלק מרכזי ומשמעותי מתזונה של אדם, אבל כשאני רואה בן אדם שכל ערב הולך לאכול 1000 גרם ריבס סתם ככה זה דיי מעציב אותי. אני משתדל לאכול עוף/בשר פעמיים- שלוש בשבוע, וגם משתדל לא לפרק 3 תרנגולות בכל פעם. מעבר לכך יש תחלופות טובות (אצלי זה טיפה קשה יותר כי אין מי שמכין אוכל בבית) אבל ממש לא מדובר כאן בלהפסיק לצרוך בשר- אלא פשוט לנרמל את הצריכה, להפוך אותה להגיונית ואנושית יותר. זו הדרך שלי להתמודד עם הזוועה שהולכת מאחורי הצלחת שלי.

ולגבי חצי אפרוח- לא הצלחתי למצוא אימות לטענתי. מצד שני- לפני יומיים אמא רצתה לעשות קציצות, שברה ביצה רגילה אחת לתוך קערה עם 8 ביצים והייתה צריכה לזרוק את כל הקערה מכיוון שבביצה האחרונה היו ורידים ודם (ביצה מופרית- ומדובר בביצה רגילה כמובן). לכן אל חשש זה קורה גם בביצים רגילות- תקנה ביצי חופש ואם טוב לך- אז מעולה :)

פורסם

אני מצטרפת לבקשה להפניה למגדלים בגולן (יש לי עדיפות לאכול "פרות שמחות" מאשר כאלו שמתעללים בהן קשות)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני שמחליטים שכל מפעלי הבשר בארץ הם גיהנום עלי אדמות, צריך לבדוק קודם כל מאיפה הגיע הרעיון הזה לראש שלך. אני משער שאתה מוצף בתעמולה הטבעונית שמתפשטת באינטרנט. בטח חבר מושפע הציע לך לצפות בסרט ה"דוקומנטרי" earthlings וכל "ההרצאות הכי טובות בעולם".

לטעון שכל מגדלי הבקר והמשחטות בארץ הם מלאכים משמים זה כמובן טיפשי, במיוחד אחרי שראינו מה הולך שם בתנובה. מצד שני, להחליט שכולם כאלה זה לא יותר טוב מלהחליט שכל BMW מכילה לפחות ערס אחד.

ראיתי איך מטפלים בפרות ברפת שליד הישוב שלי ותאמין לי, אין שם דחיסה בתאים צפופים, אין שם גזירה של העטינים לפרות החולבות, לא ראיתי חוואים מסתובבים עם שוקרים, מוציאים את הפרות לטייל בטבע ולאכול עשבים ובערב הרועה מחזיר אותם לקיבוץ.

נכון שלפני השחיטה הפרה מבינה שהולכים להרוג אותה אבל מוות זה אף פעם לא מחזה מלבב.

ד"א, מעניין שאף אחד מאותם חסידי הדת הטבעונית לא מודע (או מתעלם) מכך שגם חקלאות זו פעולה לא אקולוגית בעליל: לקחת אזור בר, להפוך בו את האדמה, לשתול שם צמחים שעיתים לא שייכים למארג הטבעי באזור ולהרוס בהדברה בתי גידול של בע"ח. המון חיות "חמודות ומסכנות" כמו ארנבות ועכברים מתות מחומרי הדברה בכל ריסוס. בד"כ שחושבים על ריסוס הדבר הראשון שעולה לראש זה חרקים. אז להרוג ג'וקים כדי לגדל מלפפונים זה בסדר כי הם לא חמודים? מה בהמשך? הצעת חוק לאיסור שטיפת השיער כי זה שולל מהכינים את הזכות לחיות?

קצת פרופורציה לא הרגה אף אחד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נכון שלפני השחיטה הפרה מבינה שהולכים להרוג אותה אבל מוות זה אף פעם לא מחזה מלבב.

קצת פרופורציה לא הרגה אף אחד.

סלח לי שציטטתי שני משפטים לא קשורים אחד לשני מהתגובה שלך.

Gn'f'R

פורסם

בתור אחד שאוכל בשר ובעיקר בשר, כל עוד אני קורע תתחת בעבודה, מצידי שיקרעו תתחת של החיות ואני אוכל.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זו זכותך, אבל אני מבחינה מוסרית לא יכולה לאכול בשר של אדום אדום ומעדיפה לבחור במגדלים שלא מתנהגים ככה לפרות. בגלל שאני לא אוכלת יותר מדי בשר (אני גם ככה בקושי אוכלת בבית כי אני אוכלת בעבודה), אז אני מרשה לעצמי להוציא יותר זוזים על בשר שגם יהיה לי טעים, וגם לא ילווה ביחס אכזרי שאין בו צורך.

• אחראי פורום
פורסם

הבעיה הכי גדולה היא שפשוט לרוב אי אפשר לדעת איך מגדלים אותם.

במקרה של אדום אדום זה הגיע לטלוויזיה. למה שמגדלים אחרים ינהגו אחרת?

פרה סרבנית תקבל ניתוח אישיות ויתאימו לה חונך? היא תקבל פצצה כמו המסכנה ההיא מכלבוטק.

הם רואים בהן כלי, זה הכל. תרנגולת, פרה, כבש, חזיר, אין הבדל.

גם אני חובב בשר, מאוד חובב. לא נותן לסרטוני תעמולה דביליים כמו להיטי היוטיוב האלה לעבוד עליי

אבל גם אני נחרד משיטות ה"גידול" והשחיטה האלה, מאיך שמובילים אותן, מהפיטום, מהצפיפות ומתחבט בזה הרבה.

אגב טבעונות מהסוג ש-slowride תהה לגביה, כבר שמעתי על טבעונות אקסטרים שאפילו ירקות ופירות

שגודלו סטנדרטי לא אוכלים, פשוט כי העקירה פוגעת באי-אילו יצורים וכו'. זה כבר פסיכי לדעתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שוק הבשר (ואני לא מתכוון לדייטים של פרנקוס) הוא שוק בעל רווחיות מוגבלת, ומקצוע הקצב הוא כזה שקרנו ירדה בשנים האחרונות לרמה של מנקה רחובות או קופאי בסופר. המשכורות נמוכות, התחום לא מושך צעירים ואנשים עם כישורים או מוטיבציה, לכן מסתפקים בסחל'ה שאפשר לשלם לו גרושים וזה כח האדם שבסופו של דבר מטפל בבשר שלך.

שים אנשים כאלה בכל תחום והם ימצאו דרך לעשות את העבודה באופן הגרוע ביותר, בדיוק כמו שתשים אנשים אינטליגנטיים ואחראים בכל עבודה פשוטה והם יקחו אותה לגבהים חדשים שאיש מעולם לא חשב עליהם. מה שרואים בסרטוני הזוועה ברשת זה לא רק חלק מהתהליך אלא גם הגישה ואופן הביצוע שלו, אנשים עם קצת שכל לא היו מתנהגים בצורה כה ברברית כנורמה גם אם התהליך היה דורש זאת במקרים קיצוניים.

אני בספק אם תמצא בישראל משחטה יותר הומנית, פשוט כי זה כח האדם הנחות שמאייש את כל המשרות הרלוונטיות בתחום ואיש לא ישלם פי שתיים או שלוש לקצב עדין נפש ויפה תואר. מה שאתה כן יכול לעשות זה סוויץ' במח שיגיד לך don't hate the game, hate the player. כמו שאומרים בצבא: רובים לא הורגים אנשים - אנשים עם רובים הורגים אנשים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

Derish, מסכים עם כל מה שכתבת. בע"ח עוברים סבל ברברי מיותר במפעלי בשר גדולים מאותה הסיבה שאזרחי ישראל סובלים מאכיפת חוק קלוקלת.

סלח לי שציטטתי שני משפטים לא קשורים אחד לשני מהתגובה שלך.

אני חושב שכשקוראים את כל התגובה מבינים את הקשר בניהם. אם נכנסים לפרופורציה ומבינים כמה הציוויליזציה שלנו מבוססת על הרג בע"ח והרס סביבתם הטבעית השד לא כ"כ נורא. לדעתי להתחיל לפמפם לעצמך מחשבות לראש על "רצח עם" (הטבעונים הקיצוניים משווים את תעשיית הבשר לשואה) לא תעזור לך להיות אדם טוב יותר ועולם להיות מקום טוב יותר לבני אדם ולחיות.

מוות איטי של חיות בר מחומרי הדברה בשדה חקלאי ומוות פתאומי וכמה שיותר מהיר של פרה בבית מטבחיים - בעיניי שניהם אותה פעולה של "שיעבוד" העולם ע"י האנושות. לא רוצה להיות הסרטן של הפלנטה? וותר על כל תענוגות העולם המודרני ובנה לך בקתת בוץ בנגב :)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
שוק הבשר (ואני לא מתכוון לדייטים של פרנקוס)

Da fuq? :lol:

אני יודע שהדעה שלי לא תהיה יותר מדי פופולרית בקרב אנשים עם נפש עדינה מדי אבל זה מה שיש:

הצמחונות היא הדת החדשה.

פעם אנשים היו צריכים איזשהו קוד מוסרי שלפי הם פועלים, שמוכתב מלמעלה.

זה עוזר להם להתמודד עם כל מני דילמות מוסריות בחיים ונותן הרגשה של ערך לכל מה שמאמינים בו.

כיום משתמשים בצמחונות בשביל לגבש דעה מוסרית מסוימת.

שימו לב ש99% מהצמחונים הם חילונים או אתאיסטים. זו הדת שלהם.

אני באופן אישי לא מתבייש להגיד שאין לי בעיה מוסרית עם הרג של חיות בשביל מאכל.

כן, יש מקומות שמתעללים בחיות אבל לא כולם.

בתור מושבניק וגם כרפתן לשעבר אני יכול להבטיח לכם שהצורה שמתייחסים לפרות היא פחות נוראית ממה שנראה מבחוץ ושבעצם זה תלוי בקוד המוסרי של מי שעובד שם.

כן, יש מקומות לשיפור אבל זה ממש לא אומר שהתעשייה הזו היא רעה בפני עצמה. זה אנשים מסוימים או רפתות מסוימות שעושות שם רע לכולם.

אנחנו מין של חיה שהצליחה לביית חיות אחרות.

זה עדיף על לצוד אותן, ותאמינו לי שצריך לאכול בשר. אם לא, אתם תצטרכו כל מני ויטמינים והשלמות לבריאות שלכם.

כשנגיע לגיל 60 נראה מה ההבדל בבריאות של מישהו שאוכל בשר בצורה בריאה ומישהו צמחוני. זה ממש לא משנה.

כל הקטע של הצמחונות, שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה כל עוד הוא לא פוגע באחרים.

ברגע שמישהו בא להטיף לי על מוסריות, שיתקע את הדעות שלו בתחת כי נקודת המוצא המוסרית שלו לגמרי מתעלמת מהמציאות והצרכים של הגוף.

• תוכן חדש...